top of page

ΓΑΛΛΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ (06/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της League A του Nations League, η Γαλλία υποδέχεται την Ιταλία στο «Παρκ Ντε Πρενς» (06.09.2024 21:45). Το γκρουπ συμπληρώνουν Βέλγιο και Ισραήλ. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΓΑΛΛΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ (06/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ


Παρόλο που η Γαλλία πλέον το έχει κάνει σχεδόν δεδομένο να βρίσκεται στα ημιτελικά των μεγάλων τουρνουά σε Εθνικό επίπεδο, το επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά το περασμένο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024, ωστόσο η εμφάνιση της δεν ήταν καθόλου πειστική. Το σύνολο του Ντινιέ Ντεσάμ σκόραρε 4 γκολ σε 6 αγώνες σε αυτό το τουρνουά σημειώνοντας πως μόνο ένα από αυτά τα τέρματα ήταν σε κανονική διάρκεια παιχνιδιού με τα υπόλοιπα να είναι από την βούλα του πέναλτι, είτε αυτογκόλ.


Στα αγωνιστικά νέα εκτός αποστολής έμεινε ο αριστερός μπακ Φέρλαντ Μεντί με τον αριστερό μπακ της Άστον Βίλα, Λούκας Ντιγκνέ να κερδίζει την άτυπη μονομαχία για το αριστερό άκρο της άμυνας. Εκτός έμεινε επίσης για προσωπικούς λόγους ο Γουέσλι Φοφάνα με τον Γκεντουζί να καλείται να καλύψει την απουσία του στην μεσαία γραμμή. Ο σούπερ στα της Ρεάλ Μαδρίτης, Κίλιαν Εμπαμπέ, αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας των Τρικολόρ για επιστροφή στην κορυφή για ακόμη μία φορά.



ΙΤΑΛΙΑ


Η Ιταλία ήταν ίσως η μεγαλύτερη απογοήτευση σε «σύγκριση» με τα υπόλοιπα μεγαθήρια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με την επίδοση της στο Euro 2024. Πέρασε ως δεύτερη σε όμιλο με αντιπάλους Ισπανία, Κροατία και Αλβανία συγκεντρώνοντας 4 βαθμούς. Το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι κινδύνευσε να μείνει εκτός συνέχειας την τελευταία αγωνιστική του ομίλου κόντρα στην Κροατία, με τους «Ατζούρι» να βρίσκονται πίσω στο σκορ μέχρι το 90+8' όπου ο Mattia Zaccagni σκόραρε και έδωσε την λύση για την ομάδα του στην εκπνοή του αγώνα. Δεν έπεισε σε κανένα παιχνίδι η μέχρι πρότινος πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία και έμεινε δικαίως εκτός στην φάση των «16», γνωρίζοντας την ήττα με «κάτω τα χέρια» από την Ελβετία (2-0 ακριβές σκορ).


Ο Σπαλέτι δεν έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Νικολό Μπαρέλα και Τζιανλούκα Σκαμάκα ενώ ο σέντερ μπακ της Ρόμα Τζανλούκα Μαντσίνι και ο έμπειρος μέσος Ζορζίνιο έμειναν εκτός αποστολής.


Πιθανές Ενδεκάδες





Γαλλία - Ιταλία Προγνωστικά Πρόταση:


Δύο από τις πιο «βαριές» φανέλες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σε διεθνή επίπεδο συναντιούνται ξανά σε επίσημο παιχνίδι ύστερα από το 2008, όπου τότε επικράτησε η Ιταλία με 2-0 με γκολ των Πίρλο και Ντε Ρόσι. Από τότε έδωσαν ραντεβού σε τρεις φιλικές αναμετρήσεις με τους «Τρικολόρ» να επικρατούν σε όλες.


Αμφότερες δεν βρίσκονται και στο καλύτερο «φεγγάρι» και σίγουρα δεν εντυπωσίασαν πριν λίγο καιρό στα γήπεδα της Γερμανίας. Πιο πολύ πάμε για κλειστό παιχνίδι εδώ και επιλέγουμε το ▶️ Under 2.5 στο 1.92. Σημείο που επιβεβαίωσαν στα περισσότερα παιχνίδια τους στο Euro 2024 και σίγουρα δεν μπορούν να άλλαξαν πολλά από τότε. Και οι δύο προπονητές δίνουν περισσότερη έμφαση πλέον στα ανασταλτικά καθήκοντα των ομάδων τους.


Ο Όμιλος των ομάδων




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page