top of page

ΓΑΛΛΙΑ - ΗΠΑ (10/08/24) 🏀 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον μεγάλο τελικό για το Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ των Ανδρών, η οικοδέσποινα Γαλλία θα αντιμετωπίσει το μεγάλο φαβορί του τουρνουά, τις ΗΠΑ, στην Accor Arena (Παρίσι Σάββατο 10/08/24 22:30). Ο νικητής φυσικά θα πάρει το χρυσό μετάλλιο, με την Team USA να δείχνει στον ημιτελικό απέναντι στην Σερβία, πως μπορεί να γυρίσει υπέρ της οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση.


ΓΑΛΛΙΑ - ΗΠΑ (10/08/24) 🏀 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΜΠΑΣΚΕΤ


ΓΑΛΛΙΑ 🇫🇷


Η Γαλλία εντυπωσίασε με τη νίκη της 73-69 στον ημιτελικό, επί του φαβορί για πολλούς να φτάσει στον τελικό, την Εθνική ομάδα της Γερμανίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Γάλλους ήταν ο Guerschon Yabusele ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ των Γάλλων κόντρα στους Γερμανούς σημειώνοντας 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Κομβικός ήταν επίσης και ο Cordinier με16 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ,  με τον Victor Wembanyama να μένει στους 11 πόντους, μη μπορώντας να βρει ρυθμό σε ακόμη ένα παιχνίδι.


Η Γαλλία έχει δείξει μεγάλη δυναμική, ειδικά στον αμυντικό τομέα. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως δέχτηκε μόλις 73 πόντους από τον Καναδά και 69 από την Γερμανία. Δύο ομάδες που σκοράρουν πολύ περισσότερο κατά μέσο όρο. ΟΚ, κόντρα στου Αμερικάνους μοιάζει αδύνατη αυτή η αποστολή όμως είναι ένα θετικό στοιχείο που μπορούν να σταθούν οι Γάλλοι ενόψει του τελικού.



ΑΜΕΡΙΚΗ 🇺🇸


Για ένα διάστημα του ημιτελικού απέναντι στην Σερβία, φαινόταν ότι η Team USA δεν θα έφτανε στον τελικό για το χρυσό μετάλλιο, αλλά οι Αμερικανοί ανέκαμψαν από το -17, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστική τον  Steph Curry ο οποίος σκόραρε 36 πόντους και μαζί με τους LeBron James με triple double (16 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ) και Joel Embiid (19 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ) οδηγούν τις Η.Π.Α σε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο. Ο αγώνας τελείωσε με τελικό σκορ 95-91 υπέρ των Αμερικάνων, που τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους αξιόμαχους Σέρβους ωστόσο το βάθος στο ρόστερ είναι τρομακτικό και έτσι οι λύσεις για την ομάδα του Στιβ Κερ ήρθαν, με τον Steph Curry να "ξυπνάει" στο κατάλληλο παιχνίδι.



ΓΑΛΛΙΑ - ΗΠΑ Προγνωστικά - Πρόταση:


Η καλή επίθεση συνήθως κερδίζει την καλή άμυνα, και οι ΗΠΑ ίσως έχουν ίσως την πιο ταλαντούχα ομάδα παικτών που έχει ποτέ συνυπάρξει σε ένα σύνολο. Το βάθος στο ρόστερ είναι χαώδης, ο Steve Kerr δεν χρησιμοποίησε καν τον Jayson Tatum στη νίκη απέναντι στη Σερβία, δείχνοντας πόσα "όπλα" έχει στη διάθεσή του. Η Γαλλία δεν έχει τέτοια επιθετική δύναμη για να ανταπεξέλθει, και εφόσον η Team USA βρει ρυθμό, καμία άμυνα στον πλανήτη δεν μπορεί να την σταματήσει. Στον ημιτελικό απέναντι στην Σερβία έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει και σε δύσκολες καταστάσεις, επιβεβαιώνοντας σε ακόμη ένα ματς την ανωτερότητα της.


Επιλέγουμε το παρακάτω Bet Builder για τον τελικό:


Γαλλία - ΗΠΑ


  • ΗΠΑ -11.5

    Χάντικαπ

  • Over 96.5

    Πόντοι ΗΠΑ

  • Under 16.5

    Πόντοι [Victor Wembanyama]

  • Over 7.5

    Πόντοι [Devin Booker]

  • Over 13.5

    Πόντοι [Stephen Curry]


Συνολική απόδοση 9.50





Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page