top of page

ΓΑΛΛΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ (09/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ της League A του Nations League, η Γαλλία υποδέχεται το Βέλγιο στο «Γκουπάμα Ακάντεμι Στάντιουμ» (Ντεσίνς-Σαρπιέ 09.09.2024 21:45).


Τον όμιλο συμπληρώνουν η Ιταλία με το Ισραήλ. Τα τρία «βαριά» ονόματα όπως αναμένεται θα δώσουν μάχη για τις τρεις πρώτες θέσεις που δίνουν απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης με τον Ισραήλ σε ρόλο «σάκο του μποξ» (θεωρητικά πάντα). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΓΑΛΛΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ (09/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ 🇫🇷


Κατώτερη των προσδοκιών και «άχαρη» στην πρεμιέρα, ηττήθηκε δίκαια κόντρα στην Ιταλία στο Παρκ ντε Πρενς με ακριβές σκορ 1-3. Παρόλο που βρήκε γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό με τον 22χρονο άσο της Παρί Μπαρκολά, η συνέχεια ανήκε στην «Σκουάντρα Ατζούρα» όπου με τα τέρματα των Φεντερίκο Ντιμάρκο (30'), Νταβίντε Φρατέσι (51') και Τζιάκομο Ρασπαντόρι (74'), έστειλαν το σύνολο του Ντιντιέ Ντεσάμ ..αδιάβαστο. Συνολικά οι «Τρικολόρ» δημιούργησαν 11 τελικές προσπάθειες για γκολ, εκ των οποίων 3 κατέληξαν εντός εστίας. Ο Ντεσάμ ανακάτεψε αρκετά την «τράπουλα» στο δεύτερο μέρος χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού η εικόνα της ομάδας του παρέμεινε νωθρή.



ΒΕΛΓΙΟ 🇧🇪


Το Βέλγιο όπως ήταν αναμενόμενο επικράτησε του Ισραήλ στην εντός έδρας πρεμιέρα με τελικό σκορ 3-1 σε έναν μονόλογο των «κόκκινων διαβόλων». Η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο σε αυτήν την αναμέτρηση είχε 60% ποσοστό κατοχής μπάλας σημειώνοντας συνολικά 26 τελικές προσπάθειες για γκολ με 9 να καταλήγουν εντός εστίας. Για το Βέλγιο σκόρερ ήταν οι Κέβιν Ντε Μπρόινε (21', 52') και Γιούρι Τίλεμανς (48'). MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο αρχηγός και ηγέτης της ομάδας, ο πολύπειρος μέσος της Σίτι, Κέβιν Ντεμπρόινε.


Πιθανές Ενδεκάδες




Γαλλία - Βέλγιο Προγνωστικά Πρόταση:


Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν πρόσφατα και συγκεκριμένα το περασμένο καλοκαίρι στην φάση των "16" του Euro 2024. Σε ένα παιχνίδι που το Βέλγιο είχε περισσότερες κομβικές ευκαιρίες, το ματς κρίθηκε από το αυτογκόλ του Βερτόγκεν ύστερα από ενέργεια του Κόλο Μουανί στο 85'.


Η Γαλλία θα ψάξει αντίδραση και δεύτερη συνεχόμενη ήττα και ειδικά σε εγχώριο έδαφος θα σημάνει «συναγερμό» για τους «Τρικολόρ». Σε καλή κατάσταση το Βέλγιο μπορεί σίγουρα να διασπάσει αυτή την άμυνα των Γάλλων που παρουσίασαν προ ολίγον ημερών στην πρεμιέρα. Θα πάρουμε το ➡️ Goal - Goal στο 1.80.


Ο Όμιλος των ομάδων




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Коментарі


bottom of page