top of page

Γαλλία - Βέλγιο (01/07/24) ✔️ Προγνωστικά | Στοίχημα

Για την νοκ άουτ φάση των "16" του Euro 2024, η Γαλλία θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο στην Μαρκούρ Σπιέλ-Αρένα (Ντίσελντορφ 01/07/24 19:00), στο πιο δυνατό ματς των νόκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Πορτογαλία - Σλοβενία. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:



Γαλλία - Βέλγιο (01/07/24) ✔️ Προγνωστικά | Στοίχημα

Γαλλία


Η Γαλλία αποτελεί ακόμη ένα από τα δυνατό φαβορί του τουρνουά που δεν εντυπωσίασε με την συνολική εικόνα της στην φάση των ομίλων. Προκρίθηκε στους "16" ως δεύτερη στον όμιλο της με αντιπάλους Αυστρία (1η θέση), Ολλανδία (3η θέση) και Πολωνία (4η θέση).


Συνολικά συγκέντρωσε 5 βαθμούς με την νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Αυστρία και έπειτα σημείωσε δύο ισοπαλίες, 0-0 με τους Ολλανδούς και 1-1 με την Πολωνία. Σε αυτόν τον αγώνα ενώ προηγήθηκε με το εύστοχο πέναλτι του Κιλιάν Εμπαμπέ στο 56' οι Πολωνοί απάντησαν με τον ίδιο τρόπο, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να ευστοχεί από τα 11 βήματα.


Σημαντικά στατιστικά είναι πως οι Γάλλοι δεν έχουν βρει τέρμα σε κανονική ροή αγώνα αφού από τα δύο συνολικά γκολ που σημείωσαν το ένα ήταν αυτογκόλ και το άλλο πέναλτι. Ενώ 3 στα 3 ματς των ομίλων έληξαν με επιβεβαιωμένο το Under 2.5. Παρόλα αυτά η εικόνα των παιχνιδιών δεν αντιπροσωπεύει αυτά πλήρως αυτά τα νούμερα διότι οι Γάλλοι με την δεδομένη ποιότητα παικτών που διαθέτει παράγει αρκετές φάσεις ωστόσο λίγο η αναποτελεσματικότητα και λίγο η ατυχία σε κάποιες περιπτώσεις έφεραν αυτά τα χαμηλά στάνταρ για του "Τρικολόρ".


Δύσκολο μονοπάτι διασταυρώσεων για τους φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού έχοντας να αντιμετωπίσου το μεγάλο εμπόδιο των Βέλγων, λογικά στα προημιτελικά πέσουν πάνω στην παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο.


Το ευχάριστο για τον Ντιντιέ Ντεσάμ είναι πως θα έχει στην διάθεση του όλα τα βαριά του "όπλα" για αυτήν την άκρως απαιτητική δοκιμασία αφού δεν έχουν αναφερθεί απρόοπτα προβλήματα απουσιών


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Γαλλίας:


Τερματοφύλακες: Αλφόνς Αρεολά (Γουέστ Χαμ), Μπρις Σαμπά (Λανς), Μάικ Μενιάν (Μίλαν)


Αμυντικοί: Ζιλ Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Νταγιό Ουπαμεκανό (Μπάγερν Μονάχου), Ζονατάν Κλος (Μαρσέιγ), Ιμπραΐμα Κονατέ (Λίβερπουλ), Τεό Ερναντέζ (Μίλαν), Γουίλιαμ Σαλιμπά (Άρσεναλ), Φερλάν Μαντί (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπενζαμέν Παβάρ (Ίντερ)


Μέσοι: Αντριάν Ραμπιό (Γιουβέντους), Γιουσούφ Φοφανά (Μονακό), Εντουαρντό Καμαβινγκά (Ρεάλ Μαδρίτης), Ορελιάν Τσουαμενί (Ρεάλ Μαδρίτης), Ενγκολό Καντέ (Αλ Ιτιχάντ), Γουαρέν Ζαΐρ-Εμερί (Παρί Σεν Ζερμέν), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης)


Επιθετικοί: Ολιβιέ Ζιρού (Μίλαν), Μπράντλεϊ Μπαρκολά (Παρί Σεν Ζερμέν), Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Κίνγκσλεϊ Κομάν (Μπάγερν Μονάχου), Ραντάλ Κολό Μουανί (Παρί Σεν Ζερμέν), Μαρκους Τιράμ (Ίντερ), Ουσμάν Ντεμπελέ (Παρί Σεν Ζερμέν)


Προπονητής: Ντιντιέ Ντεσάμ




Βέλγιο


Εξίσου εδώ γίνεται αναφορά σε ακόμη ένα πολύ δυνατό ρόστερ που δεν ανταπέδωσε τα αναμενόμενα. Οι Βέλγοι τερμάτισαν στην δεύτερη θέση σε έναν ..σπάνιο όμιλο που όλες οι ομάδες τερμάτισαν ισόβαθμες με 4 πόντους. Έτσι το Βέλγιο με καλύτερη διαφορά τερμάτων κατέληξε στην δεύτερη θέση όπου έπεσε πάνω στην Γαλλία, δίνοντας το πιο δυνατό ζευγάρι της φάσης των "16" του euro 2024.


Στην πρεμιέρα στραβοπάτησε κόντρα στην Σλοβακία σε ένα ματς που η αλήθεια είναι δεν άξιζε σίγουρα να χάσει χωρίς απαραίτητα όμως να ήταν και εικόνα της τόσο καλή. Είχε την ατυχία τα δύο γκολ που πέτυχε ο Λουκάκου να ακυρωθούν μετά την χρήση VAR. Το καλύτερο της παιχνίδι το έκανε την δεύτερη αγωνιστική όπου νίκησε την Ρουμανία με 2-0 με τέρματα των Τίλεμανς και Κέβιν Ντε Μπρόϊνε. Ενώ την τελευταία αγωνιστική ναι μεν ήξεραν πως με ένα πόντο προκρίνονταν στην επόμενη φάση αλλά την μεγαλύτερη πίεση και ένταση στο ματς την έβγαλαν οι Ουκρανοί ειδικά προς το φινάλε της αναμέτρησης.


Εξίσου όπως και οι Γάλλοι σημείωσαν τρία Under 2.5 στα παιχνίδια του ομίλου με ακριβώς ίδιο σύνολο τερμάτων 2 υπέρ και 1 κατά.


Στα αγωνιστικά νέα δεν έχουν αναφερθεί απρόοπτα και όπως όλα δείχνουν θα δούμε παρόμοια αρχικό σχήμα με αυτό του τελευταίου αγώνα κόντρα την Ουκρανία.



Το πλήρες ρόστερ του Βελγίου:


Τερματοφύλακες: Casteels Koen (Βόλφσμπουργκ), Kaminski Thomas (Λούτον), Sels Matz (Νότινγκχαμ Φόρεστ)


Αμυντικοί: Castagne Timothy (Φούλαμ), Debast Zeno (Άντερλεχτ), Faes Wout (Λέστερ), Meunier Thomas (Τραμπζονσπόρ), Theate Arthur (Ρεν), Vertonghen Jan (Άντερλεχτ)


Μέσοι: De Bruyne Kevin (Μάντσεστερ Σίτι), De Cuyper Maxim (Μπριζ), De Ketelaere Charles (Αταλάντα), Mangala Orel (Λυών), Onana Amadou (Έβερτον), Tielemans Youri (Άστον Βίλα), Vermeeren Αρτούρ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Vranckx Aster (Βόλφσμπουργκ), Witsel Axel (Ατλέτικο Μαδρίτης)


Επιθετικοί: Bakayoko Johan (PSV Αϊντχόφεν), Carrasco Yannick (Αλ Σαμπάμπ), Doku Jeremy (Μάντσεστερ Σίτι), Lukaku Romelu (Ρόμα), Lukebakio Dodi (Σεβίλλη), Openda Lois (Λειψία), Trossard Leandro (Άρσεναλ)


Προπονητής: Tedesco Domenico


Πιθανές ενδεκάδες:





Γαλλία - Βέλγιο Προγνωστικά στο Στοίχημα:


Τελευταία φορά που συναντήθηκαν για τα ημιτελικά του Nations League το 2021, έγινε μία ματσάρα με ανατροπή του σκορ από 2-0 που ήταν μπροστά οι Βέλγοι στο πρώτο μέρος 2-3, επικράτησαν οι Γάλλοι στο φινάλε. Φυσικά έχουν αλλάξει πολλά από τότε και πλέον και οι δύο δεν μοιάζουν να είναι τόσο ικανές στο επιθετικό παιχνίδι όπως τότε. Απόλυτη ισορροπία στα στατιστικά που έχουν καταγράψει μέχρι στιγμής στο τουρνουά και ενδεχομένως να δοθεί πολύ έμφαση στο τακτικό κομμάτι και να δούμε ακόμη ένα νωχελικό ματς, αυτή τη φορά μεταξύ τους. Πάμε με το Χ ημίχρονο στο 1.98, θεωρώντας πως αν υπάρξει δράση αυτή θα είναι στο δεύτερο μέρος.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα


 


bottom of page