top of page

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΠΑΟΚ (25/09/24) ▶️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League, η Γαλατάσαραϊ θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο Rams Park (Κωνσταντινούπολη 25.09.2024 22:00). Η πρωταθλήτρια Τουρκίας και ο πρωταθλητής Ελλάδας, ΠΑΟΚ, προέρχονται από νίκες στα εγχώρια πρωταθλήματα, στα οποία βρίσκονται και στην πρώτη θέση των αντίστοιχων βαθμολογιών. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΠΑΟΚ (25/09/24) ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 🇹🇷


Tο απόλυτο 6 στις 6 νίκες έχει η Γαλατάσαραϊ στο Τουρκικό πρωτάθλημα με συνολικά τέρματα 20:5. Ήταν η νικήτρια του μεγάλου ντέρμπι το Σάββατο εκτός έδρας κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, την οποία κέρδισε με τελικό σκορ 1-3, σε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και στις δύο εστίες με τους γηπεδούχους να σημειώνουν 27 τελικές προσπάθειες για γκολ, ωστόσο μπόρεσαν να σκοράρουν μόλις ένα τέρμα με τον Τζέκο από το σημείο του πέναλτι.


Η Γαλατάσαραϊ με ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα στο ματς, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με το αυτογκόλ του αντίπαλου τερματοφύλακα Λιβάκοβιτς στο 20ο λεπτό ενώ ο Μέρτενς έκανε το 0-2 8 λεπτά αργότερα από την ασίστ του Όσιμεν. Στο 59΄ο Γκάμπριελ Σάρα έκανε το 0-3 και στην συνέχεια η ομάδα του διαχειρίστηκε το αποτέλεσμα με την Γαλατά να παίνρνει ένα σπουδαίο «διπλό» με το 1-3 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.


Όλα τα φετινά παιχνίδια των πρωταθλητών Τουρκίας στο πρωτάθλημα έληξαν με 3 ή περισσότερα σημειωμένα τέρματα επιβεβαιώνοντας τα Over 2.5 προγνωστικά, εκ των οποίων βέβαια στα 5 δεν έχει κατορθώσει να κρατήσει ανέπαφή την εστία της (Goal - Goal).


Στα αγωνιστικά νέα, οι Άλι Γεσίλιουρτ και Χακίμ Ζίγιες συνεχίζουν να βρίσκονται εκτός εξαιτίας τραυματισμών.


ΠΑΟΚ 🇬🇷


Ο ΠΑΟΚ με πειστική εμφάνιση «σκόρπισε» τον Βόλο με 1-4 εκτός έδρας με τους Στέφαν Σβάμπ (24'), Τόμας Μουργκ (54'), Τάισον (60') και Φιοντόρ Τσάλοφ (89') να σκοράρουν για λογαριασμό του δικεφάλου. Η ομάδα του Ρσβάν Λουτσέσκου αξιοποίησε πλήρως τις 8 προσπάθειες εντός εστίας, έχοντας παράλληλα και αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Φράνο Φεράρι στο 34' μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Βόλος είχε την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ ωστόσο μόλις στο 3' ο Άλτμαν αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.


Για τον ΠΑΟΚ αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε πέντε αγωνιστικές στην Σούπερ Λιγκ και προηγείτο των αντιπάλων του στην βαθμολογία έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς με συγκομιδή τερμάτων 11 υπέρ και 4 κατά. Στα 4 τελευταία συνολικά παιχνίδια, η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της.


Πιθανές Ενδεκάδες





ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΠΑΟΚ Προγνωστικά Πρόταση:


Δύο ομάδες ικανότατες στο σκοράρισμα με την Γαλατά να προέρχεται από το απαιτητικό ντέρμπι του Τουρκικού πρωταθλήματος κόντρα στην Φενέρ ενώ ο προπονητής του ΠΑΟΚ μπόρεσε και κράτησε πιο «φρέσκους» ορισμένους βασικούς παίκτες του αρχικού σχήματος, στην τελευταία αναμέτρηση στον Βόλο. Το αμφίσκορο μοιάζει η καλύτερη επιλογή εδώ δεδομένου της επιθετικής ικανότητας και στις δύο πλευρές με την Γαλατά μπροστά να πετάει «φωτιές» ωστόσο πίσω δεν εμπνέει καθόλου εμπιστοσύνη. Πρόταση ➡️ Goal - Goal στο 1.72


Ο Όμιλος του Europa League ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



コメント


bottom of page