top of page

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΖ (27/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται την Γιούνγκ Μπόιζ στο Rams Park (Κωνσταντινούπολη 27.08.2024 22:00) για τον αγώνα ρεβάνς των Play Off του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΖ (27/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ





Γαλατάσαραϊ - Γιούνγκ Μπόιζ Προγνωστικά Πρόταση:


Μετά το 3-2 του πρώτου αγώνα στην Ελβετία υπέρ της Γιούνγκ Μπόιζ, η Γαλατάσαραϊ θέλει μόνο νίκη με διαφορά 2 τερμάτων για να μπορέσει να προκριθεί στην League Phase του Champions League. Σε ένα παιχνίδι με πολύ έντονο ρυθμό οι Ελβετοί πήραν το προβάδισμα και κατόρθωσαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 2-0, με τον Joel Μοντέιρο να χτυπάει δύο φορές την άμυνα των φιλοξενούμενων στα δύο πιο κομβικά σημεία του 45λεπτου (3', 45+4').


Στην επανάληψη ο Buruk Okan "ανακάτεψε την τράπουλα" κάνοντας 3 αλλαγές και έριξε στην μάχη τους Gunay Guvenc, Hakim Ziyech και τον Michy Batshuayi. Ο Τελευταίος αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης σκοράροντας 2 τέρματα, το πρώτο ένα λεπτό μετά την είσοδο και το δεύτερο έξι λεπτά αργότερα (66',72).


Η Γιούνγκ Μπόιζ όμως έδωσε άλλον επίλογο στο ματς με το γκολ πέναλτι του Φιλίπ Ugrinic στο 86' γράφτηκε το τελικό ακριβές σκορ 3-2 με την Γαλατάσαραϊ μάλιστα να μένει με 10 παίκτες με την αποβολή του Abdulkerim Bardakci στην ίδια φάση που προκάλεσε το πέναλτι, κάνοντας χέρι δεχόμενος την δεύτερη κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση για τον ίδιο.


Πιστεύουμε πως θα δούμε ένα παιχνίδι αρκετά παρόμοιο του πρώτου με την Γαλατάσαραϊ στην έδρα της να έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη όμως έχει δείξει πως είναι ευάλωτη στην άμυνα και αυτό οι Ελβετοί μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Αξίζει και θα πάρουμε το συνδυαστικό 1 + Goal Goal στο 2.53.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Komentarze


bottom of page