top of page

Τα πιο φθηνά Κρυπτονομίσματα με προοπτική για το 2024

Έγινε ενημέρωση: 1 Αυγ

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του 2024 με την αγορά κρυπτονομισμάτων να έχει κάνει ένα μεγάλο "ξεπέταγμα", πολλά coins αυτή την στιγμή έχουν πάρει αξία και ίσως υπερτιμημένη αξία, ενώ κάποια άλλα δεν έχουν το αναμενόμενο ράλι που περιμέναμε. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα πιο φθηνά κρυπτονομίσματα αυτή την στιγμή στην αγορά, που έχουμε μεγάλη προοπτική για άνοδο έως το τέλος της χρονιάς.


Τα πιο φθηνά Κρυπτονομίσματα με προοπτική για το 2024

Ποια είναι τα φθηνά κρυπτονομίσματα με προοπτική το 2024


Πολλά είναι τα κρυπτονομίσματα που αυτή την στιγμή η αξία τους είναι χαμηλή (undervalued). Παρακάτω παραθέτω 5 φθηνά κρυπτονομίσματα που αυτή την περίοδο θεωρώ πως είναι μία πολύ καλή περίοδος, για να αξιολογήσετε και να εξετάσετε την προσθήκη αυτών στο portofolio σας.



1. Cardano (ADA) – Κορυφαίο τεχνολογικά προηγμένο crypto coin


2. Polkadot (DOT) – Δικτυωμένο και "συνδετικό" blockchain


3. Chainlink (LINK) – Αποκεντρωμένο κρυπτονόμισμα που υποστηρίζεται από το δίκτυο Oracle


4. Dogecoin (DOGE) – Το πιο δημοφιλές meme coin


5. XRP (XRP) – Παραμένει undervalued και το 2024



Link για μπόνους εγγραφής στην Binance: https://accounts.binance.com/register?ref=157518147

Ξεκινήστε να επενδύετε στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων με την ασφάλεια του νούμερο 1 ανταλλακτηρίου στον κόσμο, την Binance. Κάνοντας εγγραφή με τον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να λάβετε μπόνους πρώτης κατάθεσης μόλις ανοίξετε τον λογαριασμό σας.






1. Cardano (ADA)

Η τεχνολογία blockchain του Cardano μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη smart contracts και, με τη σειρά της, για τη δημιουργία αποκεντρωμένων εφαρμογών και πρωτοκόλλων. H δυνατότητα αποστολής και λήψης χρημάτων άμεσα, με ελάχιστες χρεώσεις, έχει βοηθήσει πολλές εφαρμογές στον κόσμο των επιχειρήσεων και της χρηματοοικονομικής, καθιστώντας το Cardano μία αξιόπιστη λύση. Με την ανάπτυξη του Alonzo hard fork, το Cardano εισήγαγε έξυπνα συμβόλαια στο δίκτυό του, αυξάνοντας τις δυνατότητες για αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps).


Το ADA, το νόμισμα του Cardano, είναι ακόμα σχετικά φθηνό αυτή την στιγμή, με την τιμή του να βρίσκεται στα 0.42$. και έχει σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης με στόχο να κλείσει την χρονιά ακουμπώντας ξανά την μέση τιμή του ATH του, το 1$.


  • Τρέχουσα τιμή (Ιούλιος 2024): $0.43

  • All-Time High (ATH): $3.10 (Σεπτέμβριος 2021)




2. Polkadot (DOT)

Το Polkadot είναι ένα καινοτόμο έργο που επιτρέπει την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση μεταξύ διαφορετικών blockchains. Το DOT, το εγγενές νόμισμα του Polkadot, έχει δείξει σημαντική ανάπτυξη και συνεχίζει να κερδίζει έδαφος. Η μοναδική του αρχιτεκτονική και η δυνατότητα σύνδεσης διαφόρων blockchain δικτύων το καθιστούν μια ενδιαφέρουσα επενδυτική επιλογή. Με την τιμή του αυτή την στιγμή στα 6.3$, θεωρείται ένα από τα πιο φθηνά κρύπτο της αγοράς την δεδομένη χρονική στιγμή.


  • Τρέχουσα τιμή (Ιούλιος 2024): $6.32

  • All-Time High (ATH): $55.00 (Νοέμβριος 2021)




▶️ Εγγραφείτε στο OKX, ένα από τα κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως, μέσω του ειδικού συνδέσμου που μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας και λάβετε ένα Mystery Box με αξία έως και $10,000 🎁 σε κρυπτονομίσματα ₿! αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.



3. Chainlink (LINK)

Το Chainlink προσφέρει ένα μοναδικό σύστημα Oracle που επιτρέπει στα έξυπνα συμβόλαια να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα εκτός blockchain. Με τη συνεχή αύξηση των αποκεντρωμένων εφαρμογών (dApps), το LINK έχει ισχυρή προοπτική ανάπτυξης. Η χρήση των Oracles είναι κρίσιμη για την αξιοπιστία των δεδομένων και η αποδοχή του Chainlink αυξάνεται συνεχώς. Η τεχνολογία του Chainlink το καθιστά ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα φθηνά κρυπτονομίσματα.


  • Τρέχουσα τιμή (Ιούλιος 2024): $14.05 

  • All-Time High (ATH): $52.88 (Μάιος 2021)



4. Dogecoin (DOGE)

Το Dogecoin ξεκίνησε ως ένα meme, αλλά έχει καταφέρει να αποκτήσει μια μεγάλη και πιστή κοινότητα. Με την υποστήριξη προσωπικοτήτων όπως ο Elon Musk και τις συνεχείς βελτιώσεις του δικτύου, το Dogecoin συνεχίζει να είναι ένα δημοφιλές κρυπτονόμισμα με πολλές προοπτικές. Η απλότητά του και η διαρκής δημοφιλία του το καθιστούν μια ενδιαφέρουσα επενδυτική επιλογή.


  • Τρέχουσα τιμή (Ιούλιος 2024): $0.12

  • All-Time High (ATH): $0.73 (Μάιος 2021)




Πρόκειται για τον "Βασιλιά" των meme κρύπτο, δηλαδή θα το χαρακτήριζα ως το Bitcoin των meme coins. Έχει χτίσει ένα τεράστιο community και όσο λαμβάνει τόση μεγάλη υποστήριξη μαζί με το γεγονός πως φέτος ήταν η χρονιά όπου "ξεπήδησαν" και ανέβηκαν πολλά meme κρυπτονομίσμα, είναι δεδομένο πως με τον ρόλο και την αναγνώριση που έχει, δεν είναι τυχαίο πως έχει την 8η μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση της αγοράς.


Μπόνους Εγγραφής στην BYBIT

Εάν δεν έχεις λογαριασμό στo κορυφαίο ανταλλακτήριο της BYBIT. Κάνε εγγραφή τώρα και διεκδίκησε έως διεκδικήστε μέχρι 6.045 USDT . Το μόνο που έχει να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις τον ειδικό κωδικό κατά την εγγραφή σου! Διεκδίκησε το μπόνους εδώ ⏩🎁



5. XRP (XRP)

Το XRP, το νόμισμα της Ripple, έχει εδραιωθεί ως μία από τις κορυφαίες επιλογές για διεθνείς συναλλαγές λόγω της ταχύτητας και του χαμηλού κόστους του. Με τις συνεχιζόμενες νομικές μάχες της Ripple και την τελική δικαίωση του, το XRP παρουσιάζει μεγάλες προοπτικές για το 2024. Η τεχνολογία του XRP Ledger και οι συνεργασίες της Ripple με μεγάλες χρηματοπιστωτικές εταιρείες ενισχύουν την εμπιστοσύνη στην αξία του XRP. Αναμενόταν ίσως μία μεγάλη άνοδος όταν κέρδισε τελικά τις νομικές διαμάχες, ωστόσο μεγάλη άνοδος δεν σημειώθηκε.


Η τιμή του σε σύγκριση με αυτά που προσφέρει είναι πάρα πολύ χαμηλή και το XRP αργά ή γρήγορα θα ανέβει καθώς το μόνο που κρατά το νόμισμα κάτω από το 1$ είναι όλο το "hate" που εισέπραξε τα τελευταία χρόνια. Είναι σίγουρα από τα πιο φθηνά κρυπτονομίσματα που μπορείτε να αγοράσετε την δεδομένη χρονική στιγμή με μεγάλη προοπτική ανόδου στο επόμενο bull run.


  • Τρέχουσα τιμή (Ιούλιος 2024): $0.59

  • All-Time High (ATH): $3.84 (Ιανουάριος 2018)



 

Οι επιλογές που επισήμανα παραπάνω έχουν εδραιώσει την παρουσία τους στην αγορά και παρουσιάζουν σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης. Όπως πάντα όμως, οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα απαιτούν καλή πληροφόρηση και προσοχή. Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και να κάνετε τη δική σας έρευνα πριν λάβετε οποιαδήποτε επενδυτική απόφαση. Ο τελικός κριτής πρέπει για οποιαδήποτε επενδυτική κίνηση πρέπει να είστε εσείς και μόνο εσείς.



Comments


bottom of page