top of page

▶️ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΜΙΛΑΝ (06/10/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την 7η αγωνιστική της Σέριε Α, η Φιορεντίνα θα υποδεχτεί την Μίλαν στο «Αρτέμιο Φράνκι» (06.10.2024 21:45). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΜΙΛΑΝ (06/10/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ


Εύκολο έργο είχε η Φιορεντίνα στην πρεμιέρα της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ καθώς επικράτησε «σβηστά» της Δε Νιού Σεντς στην Φλωρεντία με 2-0 τελικό σκορ. Απόλυτη κυριαρχία των γηπεδούχων τελειώνοντας το ματς με 75% κατοχή μπάλας και 28 τελικές προσπάθειες για γκολ χωρίς να απειληθούν ουσιαστικά καθόλου. Τα γκολ για τους «Βιόλα» σημείωσαν οι Γιασίν Αντλί (65') και Μοΐζ Κιν (69').


Στην Σέριε Α σε ένα μέτριο ξεκίνημα, η Φιορεντίνα βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς έχοντας σημειώσει σε 6 αγωνιστικές 1 νίκη, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Στο τελευταίο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Έμπολι εκτός έδρας. Εντός έδρας μετράει 2 ισοπαλίες και 1 νίκη στην Σέριε Α.


Στα αγωνιστικά νέα, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα για την γηπεδούχο Φιορεντίνα.


ΜΙΛΑΝ


Η Μίλαν ηττήθηκε με 1-0 στην Γερμανία κόντρα στην Μπάγερν Λεβερκούζεν για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «Ροσσονέρι» δεν ήταν κακοί και σίγουρα μπορούσαν να βρούνε γκολ έχοντας μάλιστα πολλά παράπονα από την διαιτησία του συγκεκριμένου ματς.


Στην Σέριε Α προέρχεται από 3 σερί νίκες και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς έχοντας σημειώσει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα σε 6 αγωνιστικές. Σε όλους της τους αγώνες στο Ιταλικό πρωτάθλημα έχουν σημειωθεί από 3 και περισσότερα τέρματα επιβεβαιώνοντας το Over 2.5 σε όλα.


Στα αγωνιστικά νέα, για την Μίλαν δεν υπολογίζονται από τον προπονητή της ομάδας, Πάουλο Φονσέκα, οι τραυματίες Μάρκο Σπορτιέλο Νόα Οκαφόρ , Ισμαέλ Μπενάσερ και ο Αλεσάντρο Φλορέντσι.


Πιθανές Ενδεκάδες





Φιορεντίνα - Μίλαν Προγνωστικά Πρόταση:


Αμφίρροπη αναμέτρηση ως προς την ομάδα που θα επικρατήσει. Η Φιορεντίνα μπορεί να μην κερδίζει ωστόσο δεν χάνει ταυτόχρονα και εντός έδρας δύσκολα οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να της πάρει αποτέλεσμα. Σίγουρα ανώτερο σύνολο η Μίλαν ωστόσο έχει θέματα στην άμυνα και εκτός έδρας έχει δεχτεί γκολ σε όλα της τα παιχνίδια. Πιθανότερο σενάριο το αμφίσκορο σε ένα παιχνίδι που κάποια στιγμή θα ανοίξει στην διάρκεια του. Πρόταση ➡️ Goal - Goal + Over 2.5 στο 1.97


H Βαθμολογία της Σέριε Α ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Kommentare


bottom of page