top of page

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΛΑΤΣΙΟ (22/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σέριε Α, η Φιορεντίνα υποδέχεται την Λάτσιο στο Αρτέμιο Φράνκι (Φλωρεντία 22.09.2024 13:30). Δεν ξεκίνησαν με τον ιδανικό τρόπο που θα ήθελαν οι γηπεδούχοι τις υποχρεώσεις τους στην φετινή σεζόν του Ιταλικού πρωταθλήματος. Από νίκη προέρχεται η Λάτσιο. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΛΑΤΣΙΟ (22/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ


H Φιορεντίνα, παρόλο που πήρε «κεφάλι» δύο φορές, γνώρισε την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα με τελικό σκορ 3-2. Όλη η δράση διαδραματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο. Για την Φιορεντίνα τα γκολ πέτυχαν οι Λούκας Μαρτίνεθ Κουάρτα (15') και Μοΐζ Κιν (32'). ενώ για τους γηπεδούχους απάντησαν οι Ματέο Ρετέγκι (21'), Αντεμόλα Λούκμαν (45') και Τσαρλς Ντε Κετελαέρε (45'). Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την περσυνή φιναλίστ του Κόνφερενς Λιγκ, χωρίς ακόμη να έχει κερδίσει αγώνα. Συνολικά μετράει 3 ισοπαλίες και 1 ήττα στις πρώτες αγωνιστικές της Σέριε Α. Στα 3 από τα 4 αυτά παιχνίδια έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες επιβιώνοντας τα προγνωστικά γκολ γκολ.



ΛΑΤΣΙΟ


Η Λάτσιο επικράτησε την περασμένη αγωνιστική της Βερόνα στο Ολύμπικο με τελικό σκορ 2-1, το οποίο διαμορφώθηκε έως το 20ο λεπτό της αναμέτρησης. Σκόρερ για τους «Λατσιάλοι» ήταν ο οι Μπουλέ Ντία (5') και Βαλεντίν Καστελάνος (20'), με την Βερόνα να ισοφαρίζει στο ενδιάμεσο με τον Κάσπερ Τένγκστεντ στο 7ο λεπτό. Και τα 4 πρώτα παιχνίδια της Λάτσιο στην Σέριε Α έχουν τελειώσει με 3 ή περισσότερα τέρματα με επιβεβαιωμένο το Over 2.5 προγνωστικά καθώς και με τις δύο ομάδες να βρίσκουν δίχτυα (Goal - Goal).


Πιθανές Ενδεκάδες





Φιορεντίνα - Λάτσιο Προγνωστικά Πρόταση:


Η Φιορεντίνα πρέπει να κυνηγήσει το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα και θα πιέσει σίγουρα την άμυνα της Λάτσιο που δεν παρέχει κα την καλύτερη δυνατή αξιοπιστία. Πάμε με την τάση που δίνουν αμφότερες εδώ και θα πάρουμε το Goal - Goal στο 1.78.


Η Βαθμολογία στην Serie A ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page