top of page
Εικόνα συγγραφέαUNDERCOVERSBET

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ (10/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής δράσης του Β' Γκρουπ της League B του Nations League, η Φινλανδία υποδέχεται την Ιρλανδία στο «Helsinki Olympic Stadium» (Ελσίνσκι 10.10.2024 21:45), με τις δύο ομάδες να μην έχουν βαθμό μετά την ολοκλήρωση δύο αγωνιστικών και αυτό το ματς εν πολύς μπορεί να κρίνει ποια εκ των δύο θα πάρει προβάδισμα για να τερματίσει στην τρίτη θέση του γκρουπ. Τον όμιλο συμπληρώνουν Ελλάδα και Αγγλία.


Όποια ομάδα τερματίσει στην πρώτη θέση προβιβάζεται απευθείας στην League A ενώ ο δεύτερος στον όμιλο θα παίξει αγώνες μπαράζ για την άνοδο, με ομάδα από όμιλο του League A ή Β. Αντιθέτως όποια ομάδα τερματίσει στην τέταρτη θέση υποβιβάζεται στην League C ενώ η τρίτη ομάδα του ομίλου παίζει μπαράζ για την παραμονή της. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ (10/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 🇫🇮


Η Φινλανδία στην πρεμιέρα πλήρωσε κυρίως δικά της μεγάλα λάθη στην άμυνα και ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ελλάδα (3-0). Στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε στο «Γουέμπλεϊ» από την Αγγλία (2-0), σε ένα ματς που όπως προμηνυόταν είχε άκρως παθητικό ρόλο και δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την αντίπαλη εστία.



ΙΡΛΑΝΔΙΑ 🇮🇪


Περίπου στην ίδια μοίρα με την αντίπαλο της στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η Ιρλανδία ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Αγγλία στο Δουβλίνο με 0-2, έχοντας βέβαια τις στιγμές της στο συγκεκριμένο αγώνα, ωστόσο δεν τις αξιοποίησε. Στο τελευταίο της ματς για την δεύτερη αγωνιστική, γνώρισε την ήττα από την Ελλάδα 0-2 εντός έδρα, με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που είχαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες στην αναμέτρηση και δικαίως πήραν το αποτέλεσμα δείχνοντας πως ήταν πιο έτοιμη από τους Ιρλανδούς.



Φινλανδία - Ιρλανδία Προγνωστικά Πρόταση:


Αμφότερες δεν έχουν σκοράρει ακόμη γκολ με την συμπλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών και σίγουρα το αποτέλεσμα στις μεταξύ τους μονομαχίες εδώ θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποια ομάδα θα τερματίσει τελευταία στον όμιλο και ποια έχει πιθανότητες να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση και αυτό αποτυπώνεται και στο σετ των αποδόσεων των στοιχηματικών εταιριών καθώς δίνουν πάνω κάτω ισάξιες πιθανότητες επικράτησης με το Χ εξίσου σε πολύ κοντινές τιμές. Πιστεύουμε σε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και πολλές μονομαχίες που δύσκολα θα σημειωθούν αρκετά γκολ. Λόγο έδρας θα κινηθούμε προς τους γηπεδούχους και θα επιλέξουμε το συνδυαστικό - 1Χ Διπλή ευκαιρία και Under 2.5 στο 2.05.



Ο Όμιλος των ομάδων




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Komentar


bottom of page