top of page

▶️ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑΖ (26/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου του Europa League, η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Ουνίον Σεν Ζιλουάζ στο «Ulker Stadium Şükrü Saracoğlu» (Κωνσταντινούπολη 26.09.2024 19:45). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑΖ (26/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ


«Πληγωμένη» από την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με την Γαλατάσαραϊ πηγαίνει στην πρεμιέρα του Europa League η Φενέρμπατχσε, σε ένα ματς που ηττήθηκε με ακριβές σκορ 1-3 όμως είχε την υπεροχή και σπατάλησε πολλές τελικές προσπάθειες για γκολ. Πριν από αυτό το ματς η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μετρούσε ένα σερί τριών αγωνιστικών χωρίς να δεχτεί γκολ στου Τουρκικό πρωτάθλημα με πειστικές εμφανίσεις και νικηφόρα αποτελέσματα.


ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑΖ


Δεν πείθει η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ την φετινή σεζόν και σίγουρα δεν μοιάζει να μπορεί να εκπλήξει θετικά και φέτος με την επίδοση της όπως την περασμένη σεζόν. Δεν έχει κατορθώσει να πάρει νίκη σε εκτός έδρας αναμέτρησή στο Βελγικό πρωτάθλημα όπου βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς σε 8 αγωνιστικές έχοντας σημειώσει 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες με συνολικά τέρματα 7:7.


Πιθανές Ενδεκάδες





Φενέρμπαχτσε - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ Προγνωστικά Πρόταση:


Δύσκολα θα μπορέσει η ομάδα του Βελγίου να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην «καυτή» έδρα της Φενέρμπαχτσε. Προβάδισμα στους Τούρκους με επιλογή ➡️ 1 και Under 4,5 στο 1.92


Ο Όμιλος του Europa League ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page