top of page

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (04/10/24) 🏀 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της νέας αγωνιστικής σεζόν 2024/25 της Ευρωλίγκας, η Φενέρμπαχτσε θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στην «Ούλκερ Σπορτς Αρένα» (04.10.2024 20:30). Τον πρώτο λόγο για την νίκη τον έχει η γηπεδούχος Φενέρ, με τον Ολυμπιακό βέβαια με σημαντικές προσθήκες το φετινό καλοκαίρι να αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου σύμφωνα με τα προγνωστικά Ευρωλίγκα. Δείτε την ανάλυση του αγώνα παρακάτω αναλυτικά:

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (04/10/24) 🏀 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ


Η Φενέρμπαχτσε ανέκαθεν βάζει πάντα δυνατή υποψηφιότητα στα ονόματα των διεκδικητών για την κατάκτηση του τίτλου της διοργάνωσης. Την περασμένη σεζόν συμμετείχε στο Final Four όπου δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό, μένοντας εκτός από τον στην συνέχεια πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Στο εγχώριο πρωτάθλημα η Φενέρ κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας κόντρα στην Ανατολού Εφές με 3-1 στην σειρά. Σημαντικές προσθήκες για την ομάδα από την Τουρκία καθώς την φετινή σεζόν πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, μετά από πολυετή διαδρομή στο NBA αλλά πρόσθεσε και τους άλλοτε άσσους της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπόνζι Κόλσον και Γουέιντ Μπάλντουιν. Με τον Σάρας Γιασικεβίτσιους πλέον στο «τιμόνι» η Φενρέμπχτσε στοχεύει σε ακόμη μία συμμετοχή στο Final Four.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον πρώτο εγχώριο τίτλο της νέας σεζόν, επικρατώντας του Παναθηναϊκού στον τελικό του Σούπερ Καπ (85-86) με απόλυτη πρωταγωνιστή τον Σάσα Βενζέκοφ. Ο MVP της κανονικής περιόδου της προπέρσινης σεζόν της Euroleague επέστρεψε στην πρώην ομάδα του μετά από μία σεζόν στο NBA και στους Σακραμέντο. Πολύ σημαντική βέβαια και η προσθήκη του πολύπειρου Γάλλου άσσου Έβαν Φουρνιέ, ο οποίος μετά από πολυετή επιτυχημένη καριέρα στο κόσμο του NBA, αποφάσισε να αγωνιστεί στην Ευρώπη για λογαριασμό των Ερυθρόλευκων. Ο προπονητής της ομάδας, Γίωργος Μπαρτζώκας, δήλωσε πως η ομάδα του δεν έχει φτάσει ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο και οι απουσίες των Φαλ και Μιλουτίνοφ είναι ένα πρόβλημα που καλείται να βρει ο ίδιος τις καταλληλότερές λύσεις για την θέση του «5αριού».



ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Προγνωστικά Πρόταση:


Σίγουρα η Φενέρμπαχτσε λόγο έδρας είναι το φαβορί για να πάρει την νίκη και αυτό αποτυπώνεται και στο σετ των αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες που δίνουν τον πρώτο λόγο στην ομάδα από τη Τουρκία. Ο Ολυμπιακός μπορεί στην άμυνα που ανέκαθεν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο ήταν το σημείο αναφοράς του να μην έχει βρει ακόμη την «συνταγή», στην επίθεση όμως με βάσει την εικόνα στα μέχρι τώρα παιχνίδια του έχει επιδείξει μεγάλη συνέπεια σκοράροντας πάνω από 75 πόντους σε όλους τους αγώνες. Το ➡️ 1.87 στο Over 78.5 πόντους των ερυθρόλευκων μοιάζει ελκυστικό και αυτή θα είναι η κύρια επιλογή μας.


Ο Όμιλος της Ευρωλίγκας ⬇️



 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Commenti


bottom of page