top of page

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΛΙΛ (13/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Ουέφα Τσάμπιονς Λιγκ η Φενέρμπαχτσε θα υποδεχτεί την Λιλ στο Ulker Stadium Şükrü Saracoğlu (Κωνσταντινούπολη 13/08/24 20:00), στην ρεβάνς μετά το 2-1 στην Βαλενσιέν υπέρ των Γάλλων. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Σλάβια Πράγας. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΛΙΛ | 13/08/24 | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ


Η Φενέρμπαχτσε στάθηκε καλά στο παιχνίδι στην Γαλλία και ήταν άτυχη καθώς δέχτηκε το δεύτερο τέρμα από την Λιλ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αρχικά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 12', όμως βρήκε απάντηση με το γκολ του Καχβετσί στο 80'. Με το 1-1 θα είχε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ όμως το τέρμα του Edon Zhegrova στο 90+1' άλλαξε τα δεδομένα.


Συνολικά στα τελευταία έξι παιχνίδια των Τούρκων, έχουν σημειωθεί 23 γκολ και από τις δύο πλευρές (με μέσο όρο 3,83 γκολ ανά παιχνίδι), με τα 17 από αυτά να έχουν επιτευχθεί από τη Φενερμπαχτσέ. Και τα 5 τελευταία της παιχνίδια έχουν λήξει με 3 ή περισσότερα σημειωμένα γκολ (Over 2.5 προγνωστικά) ενώ η ήττα στην Γαλλία ήταν η πρώτη σε επίσημο παιχνίδι αφού προηγουμένως είχε επικρατήσει εντός και εκτός έδρας ενάντια στην Λουγκάνο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.


Στα αγωνιστικά νέα, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει διαθέσιμους όλου τους ποδοσφαιριστές του καθώς δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών.


Το ρόστερ της Φενέρμπαχτσε:


Τερματοφύλακες: Livakovic Dominik


Αμυντικοί: Djiku Alexander, Kadioglu Ferdi, Muldur Mert, Oosterwolde Jayden, Soyuncu Caglar


Μέσοι: Fred, Krunic Rade, Osayi-Samuel Bright, Szymanski Sebastian, Yandas Mert Hakan, Yuksek Ismail


Επιθετικοί: Dzeko Edin, Kahveci Irfan Can, Kent Ryan, Tadic Dusan, Tosun Cenk


Προπονητής: Mourinho Jose



ΛΙΛ


Η Λιλ κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Φενέρ με το 2-1 στην έδρα της. Τα τέρματα για τους Γάλλους σημείωσαν οι Τιάγκο Σάντος (12') και ο Έντον Ζέγκροβα (90') ενώ σημειώθηκαν συνολικά 15 προσπάθειες για γκολ, εκ των οποίων οι 7 ήταν εντός στόχου. Καλείται πλέον να διαχειριστεί το προβάδισμα σε μία πολύ δύσκολη έδρα έχοντας το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση.


Στα αγωνιστικά νέα, σταθερά δεν υπολογίζονται από τον Μπρούνο Ζενεσιό, ο Σαμουέλ Ουμτιτί και ο Ναμπίλ Μπενταλέμπ λόγο προβλημάτων τραυματισμών.



Το ρόστερ της Λιλ:


Τερματοφύλακες: Chevalier Lucas, Mannone Vito, Olmeta Lisandru


Αμυντικοί: Alexsandro, Burlet Βίνσεντ, Diakite Bafode, Fernandes Ραφαέλ, Gudmundsson Gabriel, Ismaily, Meunier Thomas, Mukau Ngalayel, Santos Tiago, Toure Ousmane, Zedadka Akim


Μέσοι: Andre Benjamin, Baret Λίλιαν, Bazie Joffrey, Bentaleb Nabil, Bouaddi Ayyoub, Cabella Remy, Gomes Angel, Haraldsson Hakon Arnar, Mbappe Ethan, Miramon Ignacio, Raghouber Ugo


Επιθετικοί: Bayo Mohamed, Dago Trevis, David Jonathan, Ferrah Ichem, Ilic Andrej, Malouda Aaron, Sahraoui Osame, Virginius Alan, Zhegrova Edon


Προπονητής: Genesio Bruno



ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΛΙΛ Προγνωστικά Πρόταση:


Το πιο δυνατό ζευγάρι σε αυτήν την φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λιλ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και αυτό διατυπώνεται και στις αποδόσεις. Αναμένεται ένα παιχνίδι αρκετά κοντά που λογικά θα κριθεί στο γκολ ξανά. Η Φενέρμπαχτσε θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα της κόντρα στην Λιλ που δεν φημίζεται και για τις αμυντικές της αρετές. Θα πάμε πιο safe εδώ και θα πάρουμε το 1X Διπλή ευκαιρία και Over 1.5 στο 1.65


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page