top of page

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (19/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, η Φέγενορντ θα υποδεχτεί την Μπάγερν Λεβερκούζεν στο «Ντε Κάιπ» (Ρόττερνταμ 19.09.2024 19:45). Δεν "πατάει" καλά η Φέγενορντ στις πρώτες αγωνιστικές της Eredivisie. Από νίκη προέρχεται η νταμπλούχος Γερμανίας, Μπάγερν Λεβερκούζεν. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (19/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ


Η Φέγενορντ δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την σεζόν, καθώς σε 4 αγωνιστικές στην Eredivisie έχει απολογισμό 3 ισοπαλίες και 1 νίκη με σύνολο τερμάτων 9:5. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά γκολ γκολ ενώ 2 εξ αυτών έχουν τελείωσε και με Over 2.5 τέρματα.


ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ


H Μπάγερν Λεβερκούζεν προέρχεται από εκτός έδρα νίκη κόντρα στην Χόφενχαϊμ με σκορ 1-4, για την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga. Για την Μπάγερ Λεβερκούζεν γκολ σημείωσαν οι Μάρτιν Τεριέ (17'), Βίκτορ Μπονιφάς (30', 75') και Φλόριαν Βίρτς (72'). Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της ομάδας του Τσάβι Αλόνσο σε τρεςι αγώνες που έδωσε για το Γερμανικό πρωτάθλημα, με κοινό στατιστικό πως σε όλα τα παιχνίδια έχουν τελειώσει με Over 2.5 προγνωστικά καθώς και με τις δύο ομάδες να σκοράρουν.


Χωρίς σημαντικά προβλήματα η αποστολή της πρωταθλήτριας Γερμανίας για το ματς στην Ολλανδία.


Πιθανές Ενδεκάδες




Φέγενορντ - Λεβερκούζεν Προγνωστικά Πρόταση:


Σκοράρουν αμφότερες με χαρακτηριστική ευκολία στα παιχνίδια τους. Και τα 3 τελευταία παιχνίδια στα πρωταθλήματα τους έληξαν με γκολ και στις δύο εστίες. Δεν θα το σκεφτούμε πολύ εδώ. Όλα προμηνύουν ένα ανοιχτό παιχνίδι. Πρόταση ➡️ Goal - Goal και Over 2.5 στο 1.82


Ο Όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page