top of page

ΕΜΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (14/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την τέταρτη αγωνιστική της Σέριε Α, η Έμπολι θα φιλοξενήσει την Γιουβέντους στο «Κάρλο Καστελάνι» (Έμπολι 14.09.2024 19:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΕΜΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (14/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑΟΥΝΤ - ΧAINTEXAIM (13/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΕΜΠΟΛΙ


Δεύτερη ισοπαλία ημέρας σε τρία παιχνίδια στην Serie A για την Έμπολι, στο τελευταίο της παιχνίδι που έδωσε την τελευταία αγωνιστική πριν την διακοπή των Εθνικών ομάδων. Κόντρα στην Μπολόνια το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 1-1, με δύο τέρματα που σημειώθηκαν στο 2ο λεπτό για την Μπολόνια με τον Giovanni Fabbian και ένα λεπτό αργότερο να ισοφαρίζει η Έμπολι με τον Emmanuel Gyasi. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε έως το φινάλε με την Έμπολι να «σφυροκοπάτε» από την επιθετική γραμμή των γηπεδούχων.


Παρόλο που η Έμπολι δεν έχει την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας στις αναμετρήσεις που έδωσε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς με το μεγάλο «διπλό» που έβγαλε στο Ολύμπικο κόντρα στην Ρώμα (1-2).



ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ


Έμεινε στο 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική στο πρώτο της δυνατό "ραντεβού" για την φετινή Serie A στοίχημα η «Μεγάλη Κυρία». Ένα παιχνίδι αρκετά "σφιχτό" με λίγες φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες με μοιρασμένη κατοχή μπάλας (50%-50%). Πέρανα αυτού του παιχνιδιού στο οποίο η «Γιούβε» δεν έπιασε το αναμενόμενο της απόδοσης που περιμέναμε, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία κάνοντας πολύ καλή εκκίνηση τις δύο πρώτες αγωνιστικές με δύο επιβλητικές νίκες εκτός έδρας με αντίπαλο την Βερόνα (0-3) και εντός εναντίον της Κόμο (3-0).


Στα αγωνιστικά νέα, μένουν σταθερά εκτός πλάνων του προπονητή Τιάγκο Μότα, οι τραυματίες Τίμοθι Γουεά, Κεφρέν Τουράμ, Νίκο Γκονσάλες και Φρανσίσκο Κονσεϊσάο.


Πιθανές Ενδεκάδες




Έμπολι - Γιουβέντους Προγνωστικά Πρόταση:


Πολύ πιθανό να μην ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα ορισμένοι βασικοί παίκτες για την Γιουβέντους, με σκοπό να προφυλαχτούν ενόψει της πρώτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ με την «Μεγάλη Κυρία» να υποδέχεται την Αϊντχόφεν την ερχόμενη Τρίτη στο Τορίνο. Πιο πολύ πάει για κλειστό παιχνίδι και έτσι η πρόταση για αυτό το παιχνίδι είναι ➡️ Under 2.5 στο 1.74.


Η Βαθμολογία στην Serie A ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page