top of page

ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (07/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: πριν από 4 ώρες

Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γκρουπ της League B του Nations League, η Ελλάδα υποδέχεται την Φινλανδία στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (Πειραιάς 07.09.2024 21:45). Τον όμιλο συμπληρώνουν η Αγγλία και η Ιρλανδία με την ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση να προβιβάζεται απευθείας στην League A και ο δεύτερος στον όμιλο θα παίξει αγώνες μπαράζ για την άνοδο, με ομάδα από όμιλο του League A ή Β. Αντιθέτως όποια ομάδα τερματίσει στην τέταρτη θέση υποβιβάζεται στην League C ενώ η τρίτη ομάδα του ομίλου παίζει μπαράζ για την παραμονή της. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (07/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΕΛΛΑΔΑ 🇬🇷


Η Ελλάδα στο προηγούμενο Nations League, τερμάτισε πρώτη στο δεύτερο γκρουπ της League C, εξασφαλίζοντας έτσι την απευθείας πρόκριση στην League B της διοργάνωσης. Στον συγκεκριμένο όμιλο ήρθε αντιμέτωπη με Κόσσοβο, Βόρεια Ιρλανδία και Κύπρο, συγκεντρώνοντας 15 βαθμούς με συνολικά τέρματα 10:2 (διαφορά τερμάτων +8).


Στα πιο πρόσφατα προκριματικά για το Euro 2024, έμεινες εκτός της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού κυπέλλου στον τελικό των μπαράζ κόντρα στην Γεωργία στην διαδικασία των πέναλτι, με το παιχνίδι να οδηγείται εκεί αφού καμία ομάδα από τις δύο δεν κατόρθωσε να σκοράρει ούτε στην κανονική διάρκεια αλλά ούτε και στην παράταση.


Αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για την «γαλανόλευκη» με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, μετά την λύση συνεργασίας με τον άλλοτε τεχνικό της ομάδας, Γκουστάβο Πογιέ. Το ευχάριστο για τον νέο προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, είναι πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα σχετικά με την διαθεσιμότητα των παικτών, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.



ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 🇫🇮


H Φινλανδία στην προηγούμενη «εκστρατεία» της στο Nations League τερμάτισε στην δεύτερη θέση του τρίτου γκρουπ του League B, συγκεντρώνοντας 8 πόντους, μετρώντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες με συνολική συγκομιδή τερμάτων 8:6. Αντίπαλες ομάδες σε αυτό το γκρουπ ήταν η Βοσνία Ερζεγοβίνη, το Μαυροβούνιο και η Ρουμανία.


Στα πιο πρόσφατα και στα προκριματικά του Euro 2024, τερμάτισε στην τρίτη θέση του ομίλου της, πηγαίνοντας στα μπαράζ όπου εκεί ηττήθηκε κατά κράτος από την Ουαλία με σκορ 4-1. Από εκεί και πέρα σε όλα της τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε, έχουν επιβεβαιωθεί τα Over 2.5 προγνωστικά και το Goal - Goal, κόντρα σε Εσθονία (νίκη με 2-1), Πορτογαλία (ήττα με 4-2), και Σκωτία (ισοπαλία με 2-2).


Σε παρόμοιο σκηνικό όπως με την γηπεδούχο Εθνική μας και ο τεχνικός της Φινλανδίας Markku Kanerva, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και αναμένεται να παρατάξει στο Γ. Καραϊσκάκης το καλύτερο δυνατό σύνολο.


Πιθανές Ενδεκάδες





Ελλάδα - Φινλανδία Προγνωστικά Πρόταση:


Έχουν ξανασυναντηθεί οι δύο ομάδες για το Nations League το 2018, μετρώντας από μία νίκη η κάθε μία στην έδρα της. Ίδιο ήταν και το αποτέλεσμα στην τελευταία τους συνάντηση έναν χρόνο αργότερα σχεδόν, σε προκριματικά Euro, μετρώντας ξανά από μία νίκη η καθεμία στην έδρα της. Η Ελλάδα δείχνει αυτήν την στιγμή να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και στην επιστροφή της στο Καραϊσκάκης σίγουρα θα επιδιώξει να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στον όμιλο. Προβάδισμα στην έδρα, με τις στοιχηματικές εταιρίες να το διατυπώνουν αυτό και στις αποδόσεις, με τον Άσσο χαμηλότερα του διπλασιασμό αλλά σε λογικά πλαίσια. Πιο πολύ κάνει για κλειστό παιχνίδι και επιλέγουμε το ▶️ Χ ημίχρονο και 1 τελικό στο 4.50.


Ο Όμιλος των ομάδων




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page