top of page

ΕΛΒΕΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ (23/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 28 Ιουν

Για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του Α ομίλου του euro 2024, η Ελβετία θα αναμετρηθεί με την οικοδέσποινα Γερμανία στο Ντόιτσε Μπανκ Παρκ (Φρανκφούρτη 23/06/24 22:00).


Η Γερμανία με δύο νίκες στις πρώτες δύο αγωνιστικές στοχεύει να κλειδώσει την πρώτη θέση του ομίλου ενώ η Ελβετία χρειάζεται έναν βαθμό για να τερματίσει στην δεύτερη θέση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην άλλη αναμέτρηση του γκρουπ ανάμεσα σε Σκωτία και Ουγγαρία, αν και με ήττα της απέναντι στους Γερμανούς είναι απίθανο να μείνει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΕΛΒΕΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ (23/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Ελβετία σε ένα αρκετά μοιρασμένο παιχνίδι κόντρα στην Σκωτία για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1. Ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με στο 13' κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με το γκολ του Σακίρι 13 λεπτό αργότερα.


Οι Ελβετοί πίεσαν για την ανατροπή, ωστόσο στάθηκαν και άτυχοι αφού τα δύο γκολ που κατάφεραν να σημειώσουν στο 33' και 83' ακυρώθηκαν κατόπιν χρήσης του VAR. Μοιρασμένο παιχνίδι σε κατοχή της μπάλας και ευκαιρίες με την Ελβετία ελάχιστα ανώτερη, ωστόσο το Χ έμοιαζε το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.


Είναι εξαιρετικά απίθανο να μείνει εκτός συνέχεια του euro, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία αν κερδίσει την Γερμανία να τερματίσει και πρώτη στον όμιλο κάνοντας μία μεγάλη έκπληξη και στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ενόψει συνέχειας.


Στα αγωνιστικά νέα παραμένει αμφίβολος ο Τσούμπερ που δεν πήρε μέρος στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Δεν υπολογίζεται ο μέσος της Μονακό Ντένις Ζακαρία.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Ελβετίας:


Τερματοφύλακες: Γιαν Ζόμερ (Ίντερ), Γκρέγκορ Κόμπελ (Ντόρτμουντ), Ιβόν Εμβογκό (Λοριάν)


Αμυντικοί: Μανουέλ Ακάντζι (Μάντσεστερ Σίτι), Νίκο Ελβέντι (Ντόρτμουντ), Ρικάρντο Ροντρίγκες (Τορίνο), Φάμπιαν Σαρ (Νιούκαστλ), Λεωνίδας Στεργίου (Στουτγκάρδη), Σιλβάν Βίντμερ (Μάιντς), Σέντρικ Τσέζινγκερ (Βόλφσμπουργκ)


Μέσοι: Γκρανίτ Τσάκα (Μπάγερν Λεβερκούζεν), Ντένις Ζακάρια (Μονακό), Μισέλ Έμπισερ (Μπολόνια), Ρέμο Φρόιλερ (Μπολόνια), Αρντόν Τζασάρι (Κλαμπ Μπριζ), Φάμπιαν Ρίντερ (Ρεν), Βενσάν Σιερό (Τουλούζ), Ρενάτο Στέφεν (Λουγκάνο), Στίβεν Τσούμπερ (ΑΕΚ)


Επιθετικοί: Ζεκί Αμντουνί (Μπέρνλι), Μπριλ Εμπολό (Μονακό), Κουάντο Ντουά (Λουντογκόρετς), Νταν Εντόι (Μπολόνια), Νόα Όκαφορ (Μίλαν), Σρντάν Σατσίρι (Σικάγο Φάιερ), Ρούμπεν Βάργκας (Άουγκσμπουργκ)


Προπονητής: Μουράτ Γιακίν



Η οικοδέσποινα του φετινού Euro Γερμανία θέλει να κάνει το 3 στα 3 στον όμιλο και να τερματίσει στην πρώτη θέση του Α ομίλου, επιβεβαιώνοντας πως ήταν το ακλόνητο φαβορί του γκρουπ.


Αισιοδοξία επικρατεί στα "πάντσερ" μετά τις δύο πρώτες εμφανίσεις. Για την δεύτερη αγωνιστική επικράτησε της Ουγγαρίας με 2-0 έχοντας κατοχή της μπάλας 63% έναντι 37%, παράγοντας 19 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 6 στην εστία. Δέχτηκαν βέβαια αρκετές ευκαιρίες στις οποίες είτε έσωζε ο πολύπειρος τερματοφύλακας Μάνουελ Νόιερ είτε αναχέτιζε η Γερμανική άμυνα.


Στα αγωνιστικά νέα ο Νάγκλεσμαν έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του και ενδέχεται να "ανακατέψει την τράπουλα" για να προφυλάξει ορισμένους παίκτες που είναι στο όριο καρτών.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Γερμανίας:


Τερματοφύλακες: Όλιβερ Μπάουμαν (Χόφενχαϊμ), Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα).


Αμυντικοί: Βάλντεμαρ Άντον (Στουτγκάρδη), Μπένγιαμιν Χένριχς (Λειψία), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Ρόμπιν Κοχ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Μαξιμίλιαν Μίτελστεντ (Στουτγκάρδη), Ντάβιντ Ράουμ (Λειψία), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Ρεάλ Μαδρίτης), Νίκο Σλότερμπεκ (Ντόρτμουντ), Τζόναθαν Τα (Λέβερκουζεν).


Μέσοι: Ρόμπερτ Άντριχ (Μπάγερν Λέβερκουζεν), Κρις Φίριχ (Στουτγκάρδη), Πάσκαλ Γκρος (Μπράιτον), Ιλκάι Γκιντογκάν (Μπαρτσελόνα), Τόνι Κρόοζ (Ρεάλ Μαδρίτης), Τζαμάλ Μουσιάλα (Μπάγερν Μπονάχου), Εμρέ Τσαν (Ντόρτμουντ), Λιρόι Σανέ (Μπάγερν Μονάχου), Φλόριαν Βιρτς (Μπάγερν Λέβερκουζεν).


Επιθετικοί: Μαξιμίλιαν Μπάιερ (Χόφενχαϊμ), Νίκλας Φίλκρουγκ (Ντόρτμουντ), Κάι Χάφερτς (Άρσεναλ), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν Μονάχου), Ντένιζ Ούνταβ (Στουτγκάρδη).


Προπονητής: Γιούλιαν Νάγκελζμαν


Πιθανές ενδεκάδες:





Ελβετία - Γερμανία Προγνωστικά Πρόταση:


Και οι δύο ομάδες ήδη έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον στην φάση των νοκ άουτ της διοργάνωσης. Πρώτο λόγο έχει η Γερμανία φυσικά ωστόσο πρώτο δυνατό τεστ είναι αυτό κόντρα στην Ελβετία και γι΄αυτό καλύτερα να μην μπλέξουμε με σημείο. Πάμε με το 2 έως 3 συνολικά γκολ στο 2.00 που καλύπτει αρκετά πιθανά σενάρια.



Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.


 


Comentários


bottom of page