top of page

ΔΑΝΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ (08/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την δεύτερη αγωνιστική του τέταρτου γκρουπ της Λιγκ Α του Nations League, η Δανία υποδέχεται την Σερβία στο Πάρκεν Στάντιουμ (Κοπεγχάγη 08.09.2024 19:00), με τους γηπεδούχους να στοχεύουν το δύο στα δύο μετά την νικηφόρα πρεμιέρα. Οι δύο πρώτες θέσεις δίνουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά, ενώ αντίθετα όποια ομάδα τερματίσει στην τελευταία θέση υποβιβάζεται στην League B και την ομάδα που τερματίσει στην τρίτη θέση να παίζει αγώνες μπαράζ για την παραμονή της με ομάδα είτε από την League A ή Β. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΔΑΝΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ (08/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δανία 🇩🇰


Η Δανία ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις τις στον όμιλο, επικρατώντας την πρώτη αγωνιστική ξανά σε εκτός έδρας αναμέτρηση, κόντρα στην Ελβετία με τελικό σκορ 2-0. Το παιχνίδι στιγματίστηκε από την αποβολή του αμυντικού της Γκλάνταμπχ, Νίκο Ελβέντι, καθώς δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα σε αντίπαλο αφήνοντας έτσι την Ελβετία στο 52' με παίκτη λιγότερο εντός αγωνιστικού χώρου.


Η Δανία πίεζε μέχρι εκείνο το σημείο ωστόσο δεν είχε καταφέρει να σκοράρει. Την λύση έδωσε στο 82' ο αμυντικός της Λέτσε, Πάτρικ Ντοργκού, κάνοντας το 1-0 για τους Δανούς. Λίγο αργότερα η Ελβετία έμεινε με 9 παίκτες με την δεύτερη κίτρινή κάρτα του αντίκρισε ο Granit Xhaka, με τους γηπεδούχους να γράφουν το τελικό 2-0 στην εκπνοή των καθυστερήσεων, με τον κορυφαίο σε απόδοση στο ματς, Pierre-Emile Hojbjerg (90+2').


Στα αγωνιστικά νέα υπενθυμίζεται πως δεν κλήθηκαν σε αυτή την αποστολή οι Joakim Maehle και ο Rasmus Hojlund για τους Δανούς.



Σερβία 🇷🇸


Η Σερβία έκανε την έκπληξη την πρώτη αγωνιστική και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία. Με πολλά νέα πρόσωπα και αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σύγκριση με τα σχήματα που παρέταξαν οι Σέρβοι στο Euro 2024 πριν σχεδόν δύο μήνες, έστησαν «μπλόκο» όπως προβλέψαμε σωστά, εμποδίζοντας τους Ισπανούς να σκοράρουν. Όπως ήταν αναμενόμενο η κατοχή μπάλας ανήκε στην «Λα Ρόχα» σε ποσοστό 68%, έναντι 32% των γηπεδούχων με 22 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων 5 στο στόχο. Η Σερβία είχε 9 τελικές προσπάθειες για γκολ με 1 μόλις να καταλήγει εστία.


Ένα παιχνίδι με πολλές μονομαχίες με 9 κίτρινες κάρτες συνολικά (τρεις για τους Σέρβους και 6 για τους Ισπανούς), με κορυφαίους για τους Σέρβους τον τερματοφύλακα τους Predrag Rajkovic με 5 σημαντικές επεμβάσεις και φυσικά όλη την αμυντική γραμμή εφόσον εκ του αποτελέσματος κατάφερε να κρατήσει μία άκρως επικίνδυνη επιθετική ομάδα στο 0.


Στα αγωνιστικά νέα, δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών για τον προπονητή της ομάδας Stojkovic Dragan. Όπως αναφέρθηκε αγωνίστηκαν αρκετά νέα πρόσωπα με τους Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, Ντούσαν Βλάχοβιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Φίλιπ Κόστιτς να μην βρίσκονται στην αποστολή, σε σύγκριση με το περασμένο Euro.


Πιθανές Ενδεκάδες




Δανία - Σερβία Προγνωστικά Πρόταση:


Πολύ πιθανό να δούμε παιχνίδι τακτικής με πολλές μονομαχίες όπως ήταν και τα πρώτα ματς αμφότερων των ομάδων στην πρεμιέρα. Στο Under έληξαν και τα δύο. Καλύτερη ομάδα η Δανία ωστόσο η Σερβία έδειξε ότι μπορεί να αμυνθεί και αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι» απέναντι στην Ισπανία. Αξίζει και θα πάμε με το ➡️ Χ εδώ στο 3.90


Ο Όμιλος των ομάδων




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page