top of page

ΔΑΝΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ (25/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 28 Ιουν

Για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του Γ ομίλου του euro 2024, η Δανία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Σερβία, στην Αλιάνζ Αρένα (Μόναχο 25/06/24 22:00), σε ένα γκρουπ που όλα μπορούν να συμβούν. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΔΑΝΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ (25/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Δανία έχει δύο βαθμούς στον όμιλο μετά τις δύο ισοπαλίες των δύο πρώτων αγωνιστικών. Κόντρα στο φαβορί του ομίλου, την Αγγλία, δεν άρχισε καλά το παιχνίδι, κλεισμένη στα μετόπισθεν με τους Άγγλους να σκοράρουν στο 18’ λεπτό με το σουτ του Χάρι Κέιν, όμως οι Δανοί δεν πήραν μέτρα στο γήπεδο και με ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής του

Hjulmand στο 34’ ισοφάρισε σε 1-1. Στο δεύτερο μέρος όπως αναμενόταν οι Άγγλοι πίεσαν για την νίκη ωστόσο οι ευκαιρίες που δημιούργησαν, σημειώνοντας και ένα δοκάρι, δεν στάθηκαν αρκετές και έτσι η Δανία πήρε έναν πολύτιμο βαθμό κόντρα στην πιο δυνατή ομάδα του ομίλου.

 

Στην πρεμιέρα απέναντι στην Σλοβενία ενώ προηγήθηκε ισοφαρίστηκε και με αυτό το παιχνίδι να τελειώνει με σκορ παρόμοιο (1-1), με τους Δανούς όμω να έχουν τον έλεγχο και τις σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Πλέον είναι ξεκάθαρο πως με νίκη κόντρα στην Σερβία “σφραγίζουν” την πρόκριση στην επόμενη φάση νοκ άουτ είτε ως πρώτη είτε ως δεύτερη, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας τα πράγματα γίνονται περίπλοκα καθώς ενεργοποιούνται τα κριτήρια ισοβαθμίας.

 

Στα αγωνιστικά νέα, έτοιμες στο 100% δηλώνει ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της Μίλαν Σίμος Κάιερ, ενώ αμφίβολος θεωρείται για την άμυνα ο Τόμας Ντιλέινι, ο οποίος έμεινε στον πάγκο κόντρα στην Αγγλία λόγω ενοχλήσεων.




Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Δανίας:


Τερματοφύλακες: Φρέντερικ Ρόνοου (Ουνιόν Β.), Κάσπερ Σμάιχελ (Άντερλεχτ), Μαντς Χερμάνσεν (Λέστερ)


Αμυντικοί: Αλεξάντερ Μπα (Μπενφίκα), Αντρέας Κρίστενσεν (Μπαρτσελόνα), Γιανίκ Βέστεργκορντ (Λέστερ), Γιόακιμ Άντερσεν (Κρίσταλ Πάλας.), Γιόακιμ Μέλε (Βόλφσμπουργκ), Ράσμους Νίσεν Κρίστενσεν (Ρόμα), Σίμον Κίερ (Μίλαν), Βίκτορ Κρίστιανσεν (Μπολόνια), Ματίας Γιόργκενσεν (Μπρέντφορντ)


Μέσοι: Κρίστιαν Έρικσεν (Μ. Γιουνάιτεντ.), Κρίστιαν Νόργκορντ (Μπρέντφορντ), Ματίας Γιένσεν (Μπρέντφορντ), Ματίας Ντάμσγκορντ (Μπρέντφορντ), Μόρτεν Χιούλμαντ (Σπόρτινγκ Λισαβώνας.), Πιέρ Εμίλ Χόιμπιεργκ (Τότεναμ), Τόμας Ντιλένι (Άντερλεχτ)


Επιθετικοί: Άντερς Ντρέιερ (Άντερλεχτ), Αντρέας Σκοβ Όλσεν (Κλαμπ Μπριζ), Γιόακιμ Μπρουν Λάρσεν (Μπέρνλι), Γιόνας Βιντ (Βόλφσμπουργκ), Κάσπερ Ντόλμπεργκ (Άντερλεχτ), Ράσμους Χόιλουντ (Μ. Γιουν.), Γιουσούφ Πόουλσεν (Λειψία)


Προπονητής: Hjulmand Kasper



Η Σερβία βρίσκεται στην τελευταία θέση του τρίτου ομίλου με 1 βαθμό και είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται αποκλειστικά την νίκη κόντρα στην Δανία για να περάσει στην φάση νοκ άουτ του euro.

 

Στην προηγούμενη αγωνιστική ζορίστηκε αρκετά κόντρα στην Σλοβενία και ενώ είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες στον αγώνα, οι Σλοβένοι ήταν αυτοί που στο 69’ μπήκαν μπροστά στο σκορ και έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Stojkovic Dragan. Με ένα κόρνερ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα ο Γιόβιτς μπόρεσε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και έτσι έδωσε “ζωντάνια” στην ελπίδα των Σέρβων για συνέχεια στο τουρνουά.

 

Στα αγωνιστικά νέα παραμένει εκτός ο τραυματίας Φίλιπ Κόστιτς.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Σερβίας:


Τερματοφύλακες: Milinkovic-Savic Vanja (Τορίνο), Petrovic Djordje (Τσέλσι), Rajkovic Predrag (Μαγιόρκα)


Αμυντικοί: Babic Srdjan (Σπαρτάκ Μόσχας), Milenkovic Nikola (Φιορεντίνα), Pavlovic Strahinja (Red Bull Σάλτσμπουργκ), Spajic Uros (Ερυθρός Αστέρας), Stojic Nemanja (Μπάτσκα Τόπολα), Veljkovic Μίλος (Βέρντερ Βρέμης), Μλαντένοβιτς Filip (Παναθηναϊκός)


Μέσοι: Birmancevic Veljko (Σπάρτα Πράγας), Gacinovic Mijat (ΑΕΚ), Gudelj Nemanja (Σεβίλλη), Ilic Ivan (Τορίνο), Kostic Filip (Γιουβέντους), Lukic Sasa (Φούλαμ), Maksimovic Nemanja (Χετάφε), Mijailovic Srdjan (Ερυθρός Αστέρας), Milinkovic-Savic Sergej (Αλ Χιλάλ), Samardzic Lazar (Ουντινέζε), Zivkovic Andrija (ΠΑΟΚ)


Επιθετικοί: Jovic Luka (Μίλαν), Mitrovic Aleksandar (Αλ Χιλάλ), Ratkov Petar (Red Bull Σάλτσμπουργκ), Tadic Dusan (Φενερμπαχτσέ), Vlahovic Ντούσαν (Γιουβέντους)


Προπονητής: Stojkovic Dragan




Πιθανές ενδεκάδες:





Δανία - Σερβία Προγνωστικά Πρόταση:


Δεν μοιάζει να υπερτερεί καμία της άλλης με την Σερβία ίσως να έχει παραπάνω ατομική ποιότητα, ωστόσο αυτό δεν έχει φανεί στα δύο πρώτα παιχνίδια και πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια καθώς ο νικητής …παίρνει την πρόκριση και φεύγει. Απόλυτη υπεροχή η Δανία στην προϊστορία καθώς μετράει 3 στα 3 απέναντι στους Σέρβους. Θα γίνει μάχη και θα πάμε με το Over 4.5 συνολικες κάρτες στο 2.05.



Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.


 


Commentaires


bottom of page