top of page

Crypto.com Κάρτα: Πως λειτουργεί και πως να την αποκτήσετε



Crypto.com Κάρτα: Πως λειτουργεί και πως να την αποκτήσετε

Η Crypto.com, μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων, προσφέρει στους χρήστες της την Crypto.com Visa Card, μία εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιούν τα κρυπτονομίσματά τους στην καθημερινή ζωή. Η κάρτα αυτή προσφέρει πλήθος πλεονεκτημάτων και λειτουργιών, καθιστώντας την ιδανική για καθημερινές συναλλαγές. Ας δούμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της και τις βαθμίδες αναβάθμισής της:



Τι είναι και πώς λειτουργεί η κάρτα της Crypto.com;


Η Crypto.com κάρτα είναι είναι μια κοινή χρεωστική κάρτα Visa που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν αγορές και πληρωμές χρησιμοποιώντας εκτός από μετρητά και τα κρυπτονομίσματά που διατηρούν στην εφαρμογή Crypto.com. Οι χρήστες μπορούν να φορτίσουν την κάρτα τόσο με μετρητά (Ευρώ η Λίρες Αγγλίας) αλλά τόσο και με διάφορα κρυπτονομίσματα, τα οποία μετατρέπονται αυτόματα σε παραδοσιακά νομίσματα κατά τη στιγμή της συναλλαγής.



Τα πλεονεκτήματα της κάρτας Crypto.com:


  • Χωρίς ετήσια τέλη: Δεν υπάρχουν ετήσια τέλη χρήσης της κάρτας. Μπορείτε να την αποκτήσετε εντελώς δωρεάν και ουσιαστικά αυτό ήταν.


  • Ανταμοιβές σε CRO: Λαμβάνετε ανταμοιβές σε CRO (το κρυπτονόμισμα της Crypto.com) για κάθε αγορά που πραγματοποιείτε, τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα για να κάνετε ότι θέλετε, ακόμη και αν τα πουλήσετε.


  • Δωρεάν συνδρομές: Ορισμένες βαθμίδες της κάρτας προσφέρουν δωρεάν συνδρομές σε υπηρεσίες όπως το Spotify, το Netflix και το Amazon Prime.


  • Ευέλικτη χρήση: Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε δέχεται Visa, τόσο σε φυσικά καταστήματα όσο και σε διαδικτυακές πληρωμές σε όλον τον κόσμο με διαθέσιμους τρόπους άμεσης πληρωμής Ευρώ και Αγγλική Λίρα αλλά φυσικά και φθηνά κρυπτονομίσματα.


  • Υποστήριξη Apple Pay και Google Pay: Η κάρτα μπορεί να προστεθεί στα ψηφιακά πορτοφόλια της Apple και της Google για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στις συναλλαγές σας.




Οι Βαθμίδες της Crypto.com Visa Card


Η Crypto.com Visa Card προσφέρει πολλές διαφορετικές βαθμίδες, καθεμία από τις οποίες παρέχει διαφορετικά πλεονεκτήματα. Για να αναβαθμίσετε από την Midnight Blue (που είναι η δωρεάν κάρτα που μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα), απαραίτητή προϋπόθεση είναι να πραγματοποιήσετε staking στο κρυπτονόμισμα της ctypto.com, το CRONOS (CRO). Δείτε αναλυτικά παρακάτω τις βαθμίδες και τα premium futures που λαμβάνει ο κάτοχος στην κάθε περίπτωση:



  1. Midnight Blue (χωρίς staking):

  • Χωρίς απαίτηση staking CRO.

  • Ανταμοιβές 1% σε CRO για κάθε αγορά.

  1. Ruby Steel:

  • Απαιτεί staking 500 USD σε CRO.

  • Ανταμοιβές 2% σε CRO για κάθε αγορά.

  • Δωρεάν συνδρομή στο Spotify (μέχρι 12.99 USD το μήνα).

  1. Royal Indigo / Jade Green:

  • Απαιτεί staking 5.000 USD σε CRO.

  • Ανταμοιβές 3% σε CRO για κάθε αγορά.

  • Δωρεάν συνδρομές στο Spotify και Netflix (μέχρι 12.99 USD το μήνα για καθεμία).

  • Πρόσβαση σε αεροπορικά σαλόνια LoungeKey.

  1. Frosted Rose Gold / Icy White:

  • Απαιτεί staking 50.000 USD σε CRO.

  • Ανταμοιβές 5% σε CRO για κάθε αγορά.

  • Δωρεάν συνδρομές στο Spotify, Netflix και Amazon Prime.

  • Πρόσβαση σε αεροπορικά σαλόνια LoungeKey με έναν επιπλέον επισκέπτη.

  • Ετήσια επιστροφή μέχρι 10% στα τέλη Airbnb και Expedia.

  1. Obsidian:

  • Απαιτεί staking 500.000 USD σε CRO.

  • Ανταμοιβές 8% σε CRO για κάθε αγορά.

  • Όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα συν:

  • Ετήσια επιστροφή μέχρι 10% στα τέλη Airbnb και Expedia.




Πώς να αποκτήσετε και να ενεργοποιήσετε την κάρτα της Crypto.com;


Η διαδικασία απόκτησης και ενεργοποίησης της Crypto.com Visa Card είναι απλή και μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγα βήματα:


  1. Εγγραφή στην Crypto.com: Δημιουργήστε λογαριασμό στην πλατφόρμα της Crypto.com μέσω του ειδικού συνδέσμου🎁 για να λάβετε μπόνους με τις πρώτες σας συναλλαγές.

  2. Αίτηση για την Κάρτα: Υποβάλετε την αίτηση για την κάρτα μέσω της εφαρμογής της Crypto.com. Αρχικά θα λάβετε μία εικονική έκδοση της κάρτας μέχρι να σας σταλεί η κάρτα ταχυδρομικώς στην διεύθυνση που θα δηλώσετε. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι γύρω στον 1 μήνα. Εγώ προσωπικά παρέλαβα την κάρτα εντός 20 ημερών από την ημερομηνία που μου ήρθε ειδοποίηση πως έχει δρομολογηθεί η αποστολή.

  3. Επαλήθευση Ταυτότητας: Ολοκληρώστε τη διαδικασία KYC για να εγκριθεί η αίτησή σας. Επαληθεύστε την ταυτότητα σας μέσω εγγράφων που θα σας ζητηθούν. (Έγγραφα όπως φωτογραφία ταυτότητα ή διαβατηρίου και κάποιος λογαριασμός για να ταυτοποιηθεί η διεύθυνση). Η crypto.com απαντά αρκετά γρήγορα σε αιτήματα ταυτοποίησης.

  4. Φόρτωση της Κάρτας: Μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα φορτίζοντας την με ευρώ μέσω οποιασδήποτε τραπεζικής κάρτας που κατέχετε. Μπορείτε επίσης να την φορτίσετε και με κρυπτονομίσματα που έχετε μέσα στον λογαριασμό σας στην εφαρμογή. Το ελάχιστο ποσό φόρτισης είναι 20 ευρώ.



Γιατί να Επιλέξετε την Crypto.com Visa Card;


Η Crypto.com Visa Card είναι ιδανική για όσους θέλουν να αξιοποιήσουν τα κρυπτονομίσματά τους στην καθημερινή τους ζωή. Προσφέρει υψηλές ανταμοιβές, ευέλικτη χρήση, και δωρεάν συνδρομές σε δημοφιλείς υπηρεσίες, καθιστώντας την μία από τις καλύτερες επιλογές στην αγορά με αρκετά δελεαστικά πλεονεκτήματα και υψηλά ποσοστά cashback στους holders των υψηλών βαθμίδων.


Παρόλα αυτά, ακόμη και αν δεν επιθυμείτε να αναβαθμίσετε είναι μία crypto card must για όσους ασχολούνται με τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, πρώτον διότι σας διευκολύνει από φόρους αναλήψεων στις τράπεζες σας αφού μπορείτε να πουλήσετε τα κέρδη σας από τα κρυπτονομίσματα και να φορτίσετε απευθείας την κάρτα χωρίς καμία προμήθεια και δεύτερον είναι μία κάρτα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παντού προσφέροντας σας καλύτερα cashback από αυτά των κοινών τραπεζών. Δεν έχετε απολύτως τίποτα να χάσετε αποκτώντας μία, εντελώς δωρεάν, χρήσιμη crypto card.








Comments


bottom of page