top of page
Εικόνα συγγραφέαUNDERCOVERSBET

ΒΟΣΝΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ (11/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου γκρουπ της League A του Nantions League, η Βοσνία Ερζεγοβίνη υποδέχεται την Γερμανία στο «Μπιλίνο Πολιέ» (11.10.2024 21:45). Χωρίς νίκη μετά την ολοκλήρωση των πρώτων δύο αγωνιστικών οι γηπεδούχοι. Ισόβαθμοι με τους «Οράνιε» με 4 βαθμούς στην πρώτη θέση του ομίλου η Γερμανία. Τον όμιλο συμπληρώνουν Ολλανδία και Ουγγαρία.


Οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις εξασφαλίζουν την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα που θα τερματίσει στην 4η θέση του ομίλου υποβιβάζεται στο League B ενώ η ομάδα που θα πάρει την 3η θέση θα παίξει αγώνες μπαράζ για την παραμονή της στην League A. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΒΟΣΝΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ (11/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΒΟΣΝΙΑ ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ 🇧🇦


Η Βοσνία Ερζεγοβίνη μετά την βαριά ήττα κόντρα στην Ολλανδία εκτός έδρας (5-2) αναδείχθηκε ισόπαλη κόντρα στην Ουγγαρία, πάλι εκτός αγωνιζόμενη εκτός έδρας, χωρίς σκορ 0-0. Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα ευνοεί του Βόσνιους καθώς δεν απείλησαν ιδιαίτερα τους Ούγγρους και θα μπορούσαν να είχαν δεχτεί γκολ ωστόσο αμύνθηκαν αποτελεσματικά και θεωρητικά έχουν το προβάδισμα για τον ρεαλιστικό στόχο της 3η θέσης που δίνει την δεύτερη ευκαιρία για παραμονή στο League A μέσω αγώνων μπαράζ (εφόσον υποθέσουμε πως Γερμανία και Ολλανδία είναι τα ακλόνητα φαβορί για την κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχήματος).



ΓΕΡΜΑΝΙΑ 🇩🇪


Η Γερμανία έκανε το «χρέος» της στην πρεμιέρα του ομίλου συντρίβοντας την Ουγγαρία με 5-0 εντός έδρας και στο τελευταίο της παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στην Ολλανδία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα». Θεωρητικά εφόσον δεν προκύψουν εκπλήξεις, θα κοντραριστεί με του «Οράνιε» για την πρωτιά του ομίλου και εφόσον έχει την δεύτερη μεταξύ τους μονομαχία εντός έδρας, λογίζεται ως το φαβορί για να τερματίσει πρώτη. Και τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της έληξαν με 3 ή περισσότερα σημειωμένα συνολικά τέρματα επιβεβαιώνοντας τις προτάσεις σε Over.



Βοσνία - Γερμανία Προγνωστικά Πρόταση:


Δύσκολα με την εικόνα που έδειξε η Βοσνία Ερζεγοβίνη στις προηγούμενες αναμετρήσεις θα μπορέσει να βάλει «φρένο» στο σύνολο του Χούλιαν Νάγκελσμαν. Προβλέπουμε ένα άνετο πέρασμα των «πάντσερς» από την Βοσνία και η πρόταση μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το ειδικό Γερμανία Να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα στο 1.85



Ο Όμιλος των ομάδων




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.




Comments


bottom of page