top of page

Βολιβία - Παναμάς (02/07/24) | Προγνωστικά | Ανάλυση

Για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του Γ ομίλου του φετινού Κόπα Αμέρικα 2024, η Βολιβία θα αντιμετωπίσει τον Παναμά στο Inter&Co Stadium (Ορλάντο 02/07/24 04:00). Διαδικαστικό χαρακτήρα έχει ο αγώνας για την Βολιβία που με δύο ήττες είναι εκτός συνέχεια του Copa America ενώ ο Παναμάς περνάει ακόμη και με τον βαθμό της ισοπαλίας, αρκεί οι ΗΠΑ να ηττηθούν από την Ουρουγουάη στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



Βολιβία - Παναμάς (02/07/24) | Προγνωστικά| Ανάλυση

ΒΟΛΙΒΙΑ


Η Βολιβία έδωσε συνέχεια στο αρνητικό της σερί ηττών. Αυτή ήταν η πέμπτη διαδοχική ήττα μαζί με τα φιλικά προετοιμασίας. Καθόλου καλή εικόνα αυτή της Βολιβίας ειδικά στο τελευταίο ματς που η Ουρουγουάη έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησε με το εμφατικό 5-0. Μόλις 1 σουτ στο στόχο σημείωσε σε αυτό το παιχνίδι δεχόμενη σωρεία ευκαιριών.


Πάνω κάτω στο ίδιο σενάριο κινήθηκε και ο πρώτος αγώνας των ομίλων απέναντι στις Η.Π.Α, με την διαφορά πως εκεί δέχτηκε δύο τέρματα αντί για πέντε. Δεν έχει κατορθώσει ακόμη να σκοράρει στο τουρνουά και παρόλο που υπάρχει ένα σενάριο .... επιστημονικής φαντασίας δεν λογίζεται βέβαια στα σοβαρά και ουσιαστικά είναι αδιάφορη με στόχο απλά να κλείσει την παρουσία της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα τραυματισμών. Αν γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αυτές θα είναι για λόγους τακτικής.




Το πλήρες ρόστερ της Βολιβίας:


Τερματοφύλακες: Κάρλος Λάμπε (Μπολίβαρ), Γκιγιέρμο Βισκάρα (Δε Στρόνγκεστ), Γκουστάβο Αλμάδα (Ουνιβερσιτάριο ντε Βίντο)


Αμυντικοί: Χοσέ Σαγρέδο (Μπολίβαρ), Αντριάν Χουσίνο (Δε Στρόνγκεστ), Ρομπέρτο Φερνάντες (Μπάλτικα Καλίνινγκραντ), Λουίς Χακίν (Πόντε Πρέτα), Ντιέγκο Μεδίνα (Όλγουεϊς Ρέντι), Χεσούς Σαγρέδο (Μπολίβαρ), Γιομάρ Ρότσα (Μπολίβαρ), Μαρσέλο Σουάρες (Όλγουεϊς Ρέντι)


Μέσοι: Λιονέλ Χουστινιάνο (Μπολίβαρ), Ροντρίγκο Ραμάγιο (Δε Στρόνγκεστ), Ραμίρο Βάκα (Μπολίβαρ), Ρόμπσον Ματέους (Όλγουεϊς Ρέντι), Φερνάντο Σαουσέδο (Μπολίβαρ), Μπόρις Σέσπεδες (Ιβερντόν), Γκαμπριέλ Βιγιαμίλ (Λίγκα ντε Κίτο), Μιγκέλ Τερσέρος (Σάντος), Έκτορ Κουέγιαρ (Όλγουεϊς Ρέντι), Ανταλίδ Τεράσας (Όλγουεϊς Ρέντι)


Επιθετικοί: Καρμέλο Αλγκαρανιάς (Μπολίβαρ), Λούκας Τσάβες (Μπολίβαρ), Μπρούνο Μιράντα (Δε Στρόνγκεστ), Χάουμε Κουέγιαρ (Μπαρτσελόνα Β’), Σέζαρ Μενάτσο (Μπλούμινγκ)


Προπονητής: Αντόνιο Κάρλος Ζάγκο





ΠΑΝΑΜΑΣ


Ο Παναμάς με μία τεράστια ανατροπή κόντρα στην οικοδέσποινα Αμερική με σκορ 2-1, σε ένα ματς που τα είχε όλα, πηγαίνει κόντρα στην Βολιβία να παίξει τα ρέστα του, ελπίζοντας η Ουρουγουάη να του κάνει το ..χατίρι και να κερδίσει τις ΗΠΑ.


Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22, ακόμη και με τον αντίπαλο να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Γουέα μόλις 18', απάντησε αρχικά με τον Μπλάκμαν 4 λεπτά αργότερα ενώ το γκολ της ανατροπής σημείωσε Χοσέ Φαγιάρδο στο 83ο λεπτό.


Εντάξει, αν οι ΗΠΑ δεν έπαιζαν με παίκτη λιγότερο ίσως η κατάσταση να ήταν διαφορετική όμως ο Παναμάς είχε το σθένος να γυρίσει τούμπα το παιχνίδι και έδειξε πως είναι μία υπολογίσιμη και μαχητική ομάδα. Σημειώνεται πως το ματς τελείωσε και για τις δύο πλευρές με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε και ο Ανταλμπέρτο Καρασκίγια στο 88' και απουσιάσει από τον κρίσιμο αγώνα απέναντι στην Βολιβία.


Το πλήρες ρόστερ του Παναμά:


Τερματοφύλακες: Mejia Luis (Νασιονάλ), Mosquera Orlando (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Samudio Cesar (Μάραθον)


Αμυντικοί: Anderson Ivan (Φορταλέζα), Blackman Cesar (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Cordoba Jose (Λέφσκι Σόφιας), Davis Eric (Κόζιτσε), Farina Edgardo (CSD Μιουνισιπάλ), Lenis Kahiser (Τζαγκουάρες ντε Κόρντομπα), Miller Roderick (Τουράν), Murillo Michael (Μαρσέιγ), Valencia Omar (Red Bulls Νέας Υόρκης), Άντερσον Εντουάρντο (Σάπρισα)


Μέσοι: Ayarza Abdiel (Σιενσιάνο), Barcenas Yoel (Μαζατλάν), Carrasquilla Alcazar Adalberto Eliecer (Χιούστον), Godoy Anibal (Νάσβιλ), Gondola Freddy (Μακάμπι Μπνέι Ραϊνά), Guerrero Εντουάρντο (ΖαρίαΖόρια Λουχάνσκ), Harvey Carlos (Μινεσότα), Martinez Christian (Αλ Γιαντάλ), Puma (Φαμαλικάο), Welch Jovani (Ακαντόμικο Βισέου)


Επιθετικοί: Diaz Ismael (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Fajardo Nelson Jose (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα), Yanis Cesar (Σαν Κάρλος)


Προπονητής: Christiansen Thomas




Πιθανές ενδεκάδες




Βολιβία - Παναμάς Προγνωστικά Πρόταση:


Απογοήτευση σκέτη η Βολιβία που δεν μοιάζει να είναι ικανή να χτυπήσει μία ομάδα που έδειξε καλύτερα στοιχεία από αυτήν μέχρι στιγμής στο τουρνουά αλλά και "καίγεται" βαθμολογικά διότι με νίκη και ήττα ή ισοπαλία στον άλλον αγώνα του ομίλου, ο Παναμάς περνάει στην προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα αφήνοντας εκτός τους οικοδεσπότες. Σε τεράστια πτώση η τιμή του 2διπλού που άνοιξε στο 2.20 και λίγες ώρες πριν τον αγώνα παίζεται στο 1.70! Θα πάμε με το κίνητρο εδώ, δεν γίνεται διαφορετικά και επιλέγουμε 2 στο 1.70.




Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά Κόπα Αμέρικα 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στo στοίχημα.


 



Comments


bottom of page