top of page

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΘΕΛΤΑ (26/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Θέλτα στο Εστάντιο ντε λα Κεράμικα (Βιγιαρεάλ 26.08.2024 22:30) για την τρίτη αγωνιστική της Λα Λίγκα. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΘΕΛΤΑ(26/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΒΙΓΑΙΡΕΑΛ


H Βιγιαρεάλ έβγαλε διπλό στην έδρα της Σεβίλλης με γκολ που σημείωσε ο Πέρεζ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης και χάρισε στην ομάδα του το πρώτο τρίποντο για την φετινή σεζόν. Προηγουμένως το σκορ άνοιξε για το κίτρινο υποβρύχιο ο Arnaut Danjuma μόλις στο δεύτερο λεπτό, με την Σεβίλλη να απαντά στο φινάλε του πρώτους μέρους.


Για την Βιγιαρεάλ ξεχώρισαν ο τερματοφύλακας της ομάδας, Diego Conde, που την έσωσε σε πολλές περιπτώσεις μέσα στο ματς και ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Arnaut Danjuma. Συνολικά η ομάδα του Marcelino δημιούργησε 6 τελικές προσπάθειές για γκολ εκ των οποίων όμως οι 5 κατέληξαν στον στόχο με συνολικό ποσοστό κατοχής μπάλας 40%. Στην πρεμιέρα ήρθε ισόπαλη με ακριβες σκορ 2-2 εντός έδρας κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.


Δεν θα αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο αμυντικός Juan Foyth και ο μέσος Denis Suarez ενώ ενδέχεται να επιστρέψει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός λόγω τραυματισμού, ο Alfonso Pedraza.



ΘΕΛΤΑ


Η Θέλτα ξεκίνησε "φουριόζα" στην φετινή αγωνιστική σεζόν της Λα Λίγκα με 2 στις 2 νίκες, απέναντι σε Αλαβές (2-1) εντός έδρας και Βαλένθια (3-1) ξανά εντός έδρας. Τα γκολ στην τελευταία αναμέτρηση σημείωσαν οι Oscar Mingueza (23'), ο οποίος σέρβιρε και το δεύτερο γκολ στον αρχηγό της ομάδας, Ιάγκο Άσπας για να γράψει το 2-1 πέντε λεπτά αργότερα ενώ το 3-1 σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Beltran (60'). Σημειώνεται πως οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό με τον Diego Lopez. Και στα δύο πρώτα παιχνίδια της Θέλτα είδαμε γκολ και στις δύο εστίες με επιβεβαιωμένο και το Over 2.5 προγνωστικά.


Στα αγωνιστικά νέα, ο προπονητής της ομάδας Χιράλντεθ Κλαούντιο, δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα που να επηρεάζει το αρχικό σχήμα. Με την ίδια "συνταγή" όπως στα δύο πρώτα παιχνίδια του Ισπανικού πρωταθλήματος αναμένεται να παραταχθεί η Θέλτα.



Πιθανές Ενδεκάδες



Βιγιαρεάλ - Θέλτα Προγνωστικά Πρόταση:


Πρώτη έξοδος για την Θέλτα που παρουσιάζει πολύ καλά στοιχεία, τουλάχιστον στο μικρό δείγμα που έχουμε στις πρώτες αγωνιστικές. Η Βιγιαρεάλ στον πρώτο εντός έδρας αγώνα ήρθε ισόπαλη με την Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 2-2. Κοινό στατιστικό και για τις δύο αντίπαλες οκάδες είναι πως σε όλα τα παιχνίδια που έδωσαν μέχρι στιγμής για το πρωτάθλημα, σημειώθηκαν από 3 και παραπάνω τέρματα με γκολ και στις δύο εστίες. Θα ακολουθήσουμε αυτό το στατιστικό και σε αυτό το παιχνίδι καθώς μοιάζει το πιο πιθανό σημείο που αξίζει να ασχοληθούμε και θα πάρουμε το Goal - Goal και Over 2.5 στο 2.20. Τώρα ως προς την έκβαση του αποτελέσματος θα πηγαίναμε προς το Χ.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page