top of page

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ - ΚΑΝΑΔΑΣ (06/07/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Για την προημιτελική φάση νοκ άουτ του Κόπα Αμέρικα 2024, η Βενεζουέλα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Καναδά στο AT&T Stadium (Άρλινγκτον 06/07/24 04:00). Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, χωρίς δηλαδή να υπάρχει παράταση στο παιχνίδι. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Αργεντινή - Εκουαδόρ στα ημιτελικά. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ - ΚΑΝΑΔΑΣ (06/07/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ


Η Βενεζουέλα έκανε την έκπληξη στον B όμιλο του Κόπα Αμέρικα 2024 και τερμάτισε πρώτη με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στην πρεμιέρα ξεπέρασε το εμπόδιο του Ισημερινού (που αγωνιζόταν να σημειωθεί με παίκτη λιγότερο) με σκορ 2-1. Στην συνέχεια έκανε την πιο μεγάλη έκπληξη νικώντας και το Μεξικό με 1-0 ενώ την τελευταία αγωνιστική έδωσε ηχηρό μήνυμα με το επιβλητικό 3-0 επί της Τζαμάικα πως μόνο τυχαία δεν τερματίζει στην πρώτη θέση του γκρουπ.


Μπορεί να μην είχε την απόλυτη υπεροχή στους δύο πρώτους αγώνες όμως η Βενεζουέλα έδειξε πως είναι μία δύσκολη ομάδα για να ηττηθεί. Συνολικά τα τέρματα 6 τέρματα δεχόμενη μόλις 1, αυτό στην πρεμιέρα.


Στα αγωνιστικά νέα, δεν υπολογίζεται ο φορ Ντάργουιν Μακίς λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών, που συνήθως έρχεται για να βοηθήσει από τον πάγκο, οπότε δεν επηρεάζει άμεσα στον αρχικό σχεδιασμό



Το πλήρες ρόστερ της Βενεζουέλας:


Τερματοφύλακες: Contreras Jose (Αγκουίλας), Graterol Joel (Αμέρικα ντε Κάλι), Romo Rafael (Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα)


Αμυντικοί: Angel Wilker (Κριτσιούμα), Aramburu Jon (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Ferraresi Nahuel (Σάο Πάολο), Jhon Chancellor (Μετροπολιτάνος), Makoun Christian (Ανόρθωση), Navarro Miguel (Ταγιέρες Κόρντομπα), Osorio Yordan (Πάρμα)


Μέσοι: Andrade Kervin (Φορταλέζα), Casseres Cristian (Τουλούζ), Gonzalez Alexander (Εμελέκ), Herrera Yangel (Χιρόνα), Lacava Matias (Βιτζέλα), Martinez Jose (Φιλαδέλφια Γιούνιον), Rincon Tomas (Σάντος), Segovia Telasco (Κάζα Πία), Περέιρα Daniel (Όστιν)


Επιθετικοί: Bello Eduard (Μαζατλάν), Cadiz Jhonder (Φαμαλικάο), Machis Darwin (Κάντιθ), Ramirez Eric (Ατλέτικο Νασιονάλ), Rondon Salomon (Πατσούκα), Savarino Jefferson (Μποταφόγκο), Soteldo Yeferson (Γκρέμιο)


Προπονητής: Batista Fernando



ΚΑΝΑΔΑΣ


Ο Καναδάς γνώριζε πως ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν αρκετός για να προκριθεί στην επόμενη φάση και έτσι μένοντας στο 0-0 την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Χιλή και έτσι πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά ως δεύτερος στον όμιλο με 4 βαθμούς.


Σε ένα ματς με πολλές μονομαχίες, δεν σημειώθηκαν πολλές ευκαιρίες για γκολ με τον Καναδά να αμύνεται το υπέρ του αποτέλεσμα. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε από την Αργεντινή με 2-0 ενώ την δεύτερη αγωνιστική επικράτησε του Περού με 1-0 και ουσιαστικά ήταν η νίκη που την φέρνει στα προημιτελικά. θα είναι τεράστια επίτευγμα για τον Καναδά να προκριθεί στα ημιτελικά του Copa America στην παρθενική του συμμετοχή. Μετά σαφώς τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα καθώς λογικά θα βρεθεί στον δρόμο της Αργεντινής.


Στα αγωνιστικά νέα, απρόοπτο με τον μέσο της Ίντερ, Μπουκάναν που τραυματίστηκε και τέθηκε εκτός για την συνέχεια του τουρνουά. Κυρίως ερχόταν από τον πάγκο στα ματς των ομίλων.



Το πλήρες ρόστερ του Καναδά:


Τερματοφύλακες

Ντέιν Σεντ Κλερ (Μινεσότα Γιουνάιτεντ), Τομ ΜακΓκιλ (Μπράιτον), Μαξίμ Κρεπό (Πόρτλαντ Τίμπερς)

Αμυντικοί


Άλιστερ Τζόνσον (Σέλτικ), Κάιλ Χίμπερτ (Σεντ Λούις Σίτι), Ρίτσι Λαριέα (Τορόντο), Μόιζε Μπομπίτο (Κολοράντο Ράπιντς), Τζοέλ Βάτερμαν (Μόντρεαλ), Αλφόνσο Ντέιβις (Μπάγερν Μονάχου), Λουκ ντε Φούτζερολς (Φούλαμ), Καμάλ Μίλερ (Πόρτλαντ Τίμπερς), Ντέρεκ Κορνέλιους (Μάλμε)


Μέσοι

Ισμαέλ Κονέ (Γουότφορντ), Ματιέ Σοϊνιέρ (Μόντρεαλ), Τζόναθαν Οσόριο (Τορόντο), Σάμουελ Πίτε (Μόντρεαλ), Αλί Αχμέντ (Βανκούβερ), Στίβεν Γιουστάκιο (Πόρτο), Ταϊζόν Μπιουκάναν (Ίντερ)


Επιθετικοί

Λίαμ Μίλαρ (Πρέστον), Τέο Μπερ (Μάδεργουελ), Κάιλ Λάριν (Μαγιόρκα), Τζόναθαν Ντέιβιντ (Λιλ), Τζέισεν Ράσελ-Ρόου (Κολόμπους), Τζέικομπ Σάφελμπεργκ (Νάσβιλ), Τάνι Ολουβασένι (Μινεσότα Γιουνάιτεντ)


Προπονητής: Marsch Jesse






Πιθανές ενδεκάδες




Βενεζουέλα - Καναδάς Προγνωστικά Πρόταση:


Η Βενεζουέλα έδειξε συνολικά μία καλύτερη εικόνα ενδεικτικό πως τερμάτισε τον όμιλο με 3 στις 3 νίκες με 6 τέρματα στο ενεργητικό της. Ο Καναδάς έφτασε στα προημιτελικά του Copa America κυρίως της καλής αμυντικής λειτουργείας και προσήλωσης. Δεν περιμέναμε τον Άσσο της Βενεζουέλας τόσο ψιλά και με γνώμονα την εικόνα που είδαμε στους ομίλους, αξίζει να την εμπιστευτούμε σε αυτή την απόδοση. Πάμε λοιπόν με τον 1 στο 2.60.





 

Δείτε όλα τα προγνωστικά Κόπα Αμέρικα 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στo στοίχημα.


 



Opmerkingen

Opmerkingen zijn niet geladen
Het lijkt erop dat er een technisch probleem is opgetreden. Probeer nogmaals verbinding te maken of de pagina te vernieuwen.
bottom of page