top of page

ΒΕΛΓΙΟ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ (17/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του euro 2024, Βέλγιο και Σλοβακία θα αναμετρηθούν στην Ντόιτσε Μπανκ Αρένα στην Φρανκφούρτη (17/06/24 19:00)






Το Βέλγιο τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στα τελευταία Ευρωπαϊκά αλλά και Παγκόσμια Κύπελλα, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κάνει το βήμα παραπάνω που είναι αρχικά η συμμετοχή σε έναν τελικό. Διαθέτει το ποιο ποιοτικό ρόστερ που είχε ποτέ και στα γήπεδα της Γερμανίας θα κυνηγήσει την υπέρβαση. Τερμάτισε πρώτη στον όμιλο της στην προκριματική φάση και στα δύο φιλικά προετοιμασίας επικράτησε του Μαυροβουνίου και του Λουξεμβούργου με 2-0 και 3-0 αντίστοιχα. Αμφίβολος θεωρείται ο αμυντικός μέσος Βίτσελ.



Η Σλοβακία με την τρίτη διαδοχική συμμετοχή της σε τελική φάση euro, θα κυνηγήσει την πρόκριση αρχικά στοχεύοντας την δεύτερη θέση με την δυνατότητα φυσικά να βρεθεί στα νοκ άουτ και ως καλύτερη τρίτη. Πολύ θετική η εικόνα της στην προκριματική φάση όπου πήρε την πρόκριση ως δεύτερο στον όμιλο πίσω από την Πορτογαλία με συνολικά τέρματα 17:8 10 αγώνες. Στα φιλικά προετοιμασίας πήρε εμφατικές νίκες κόντρα σε Άγιο Μαρίνο και Ουαλία με σκορ 4-0 και στις δύο αναμετρήσεις.



Βέλγιο - Σλοβακία Προγνωστικά Πρόταση:


Φαβορί η Εθνική ομάδα του Βελγίου όχι μόνο για την αναμέτρηση αλλά και για την πρωτιά στον όμιλο. Σε αρκετούς αγώνες το Βέλγιο όταν συναντά κλειστές άμυνες δεν βρίσκει εύκολα τρόπους να τις διασπά. Η Σλοβακία θα ακολουθήσε έναν πιο παθητικό ρόλο και εδώ αξίζει το Under 2.5 στο 2.00.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page