top of page

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (17/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Βαλένθια υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής στην La Liga, στο Μεστάγια (Βαλένθια 17.08.2024 22:30). Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (17/08/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ


H Βαλένθια την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Λα Λίγκα, συγκεντρώνοντάς 49 βαθμούς σε 38 αγώνες με συγκομιδή τερμάτων 40 υπέρ και 45 κατά. Έμεινε 8 βαθμούς μακριά από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκή έξοδο και την φετινή σεζόν επιδιώκει να επιστρέψει ξανά σε ευρωπαϊκό όμιλο, στοχεύοντας τις πρώτες θέσεις.


Μόλις μία νίκη σημείωσε στα φιλικά προετοιμασίας, αυτή στην τελευταία της πρόβα πριν την πρεμιέρα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης με ακριβές σκορ προγνωστικά 3-2 στο Μεστάγια. Για τις "νυχτερίδες" σκόραραν οι Mir (4'), Hugo Duro (16') και Alberto Mari (89').


Στα αγωνιστικά νέα, ο τεχνικός της ομάδας Ruben Baraja δεν έχει διαθέσιμους τους τραυματίες Castillejo, Diakhaby, Domenech και τον βασικό στόπερ Jose Gaya.



ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ


Η Μπαρτσελόνα, ακόμη μία σεζόν έμεινε πίσω από την Ρεάλ Μαδρίτης στην κούρσα του πρωταθλήματος και τερμάτισε στην δεύτερη θέση στην Λα Λίγκα, συγκεντρώνοντας 85 βαθμούς σε 38 αγωνιστικές, μετρώντας 79 γκολ υπέρ και 44 κατά. Οι Καταλανοί ξεκινούν τη νέα σεζόν με τον νέο προπονητή Χανς-Ντίτερ Φλικ ενισχύοντας μεταγραφικά το ρόστερ και με αρκετούς νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με σημείο τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Ισπανίας Γιαμάλ που ξεχώρισε με τις επιδόσεις του στο Euro 2024.


Οι μπλαουγκράνα προέχρονται από φιλική ήττα απεάντι στην Μονακό με 3-0, ωστόσο αγωνίστηκαν πολλά νέα πρόσωπα και ελάχιστοι παίκτε του αρχικού σχήματος πήραν σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Στα αγωνικά νέα εκτός απροόπτου, δεν θα αγωνιστούν οι Φρένκι ντε Γιονγκ, Άνσου Φατί, Γκάβι και ο Ρόναλντ Αραούχο.


Πιθανές Ενδεκάδες




Βαλένθια - Μπαρτσελόνα Προγνωστικά Πρόταση:


Η Βαλένθια σίγουρα μπορεί να κάνει την ζημία στην Μπαρτσελόνα στο Μεστάγια ωστόσο έχει σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν και για αυτό θα κινηθούμε προς τα δεξιά. Θα εμπιστευτούμε τους Καταλανούς θεωρώντας πως εύκολα ή δύσκολα θα ξεκινήσουν θετικά την σεζόν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους για φέτος και θα πάρουμε το 2 και Under 4.5 στο 2.05. Εδώ θα προτείνουμε και το αγαπημένο ειδικό που παίρνουμε σε πολλά παιχνίδια της Μπάρτσα και μας δικαιώνει:


Ειδικό ➡️ Ομάδα να σκοράρει πέναλτι - Μπαρτσελόνα ▶️ 5.40


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Commentaires


bottom of page