top of page

ΑΥΣΤΡΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ (17/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της τελικής φάσης του Euro 2024, η Αυστρία αντιμετωπίζει την Γαλλία στην Μαρκού Σπιέλ Αρένα του Ντίσελντορφ (17/06/24 22:00). Οι Γάλλοι όντας το δεύτερο δυνατότερο φαβορί βάσει αποδόσεων για την κατάκτηση του τίτλου, θα επιδιώξουν ένα θετικό ξεκίνημα κόντρα στην αξιόμαχη και ποιοτική Αυστρία.





Η Αυστρία στην προκριματική φάση σε όμιλο με Βέλγιο, Σουηδία, Αρζεμπαϊτζάν και Εσθονία πήρε την πρόκριση ως δεύτερη με μόλις 1 πόντο διαφορά από το Βέλγιο. Πολύ θετική η παρουσία των Αυστριακών στα τελευταία τουρνουά, επιδιώκοντας να γίνει ένα μεγάλο βήμα με μία καλή πορεία σε νοκ άουτ φάση. Σημειώνεται πως στα 7 τελευταία παιχνίδια τους (φιλικά και επίσημα) έχουν 6 νίκες και 1 ισοπαλία στον τελευταίο φιλικό αγώνα προετοιμασίας κόντρα στην Ελβετία με σκορ 1-1. Δεν έχουν αναφερθεί αγωνιστικά προβλήματα αναμένεται πλήρης διάταξη του ρόστερ από τον προπονητής Ράνγκνικ.



Η Γαλλία αναμφίβολα έχει το πιο ποιοτικό ρόστερ του τουρνουά (μαζί με τους Άγγλους). Πρωταγωνιστεί την τελευταία δεκαετία σε ευρωπαϊκά Κύπελλα αλλά και Μουντιάλ όπου στα δύο τελευταία μετράει δύο συνεχόμενες συμμετοχές σε τελικό όπου την μία το σήκωσε και στον τελευταίο Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ, ηττήθηκε από την Αργεντινή στα πέναλτι.


Στην προκριματική φάση έκανε επίδειξη ισχύος κόντρα σε Ολλανδία, Ελλάδα, Ιρλανδία και Γιβραλτάρ τερματίζοντας πρώτη μετρώντας συνολικά 29:3 τέρματα. Στα φιλικά προετοιμασίας επικράτησε εύκολα του Λουξεμβούργου με 3-0 και στο τελευταίο ματς ήρθε ισόπαλη με τον Καναδά 0-0. Υπερπλήρης το ρόστερ χωρίς προβλήματα για τον Ντιντιέ Ντεσάμ.



Αυστρία - Γαλλία Προγνωστικά Πρόταση


Σε χαμηλές τιμές το διπλό δεν είναι άξιο προσοχής. Η Γαλλία προφανώς αν βρει ρυθμό μπορεί να επιβληθεί κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. "Σκληρή" ομάδα η Αυστρία ίσως προκαλέσει προβλήματα στην ανάπτυξη των Γάλλων αναχαιτίζοντας επιθέσεις. Εδώ θα ρισκάρουμε με το 1Χ διπλή ευκαιρία στο 2.50 θεωρώντας πως δεν είναι απίθανο το φαβορί να στραβοπατήσει στην πρεμιέρα.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.







Comentarios


bottom of page