top of page

Αυστρία - Τουρκία (02/07/24) ✔️ Προγνωστικά | Στοίχημα

Για την νοκ άουτ φάση των "16" του Euro 2024, η Αυστρία θα αντιμετωπίσει την Τουρκία στην Red Bull Αρένα (Λειψία 02/07/24 22:00). Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Ρουμανία - Ολλανδία. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:



ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ (01/07/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ| ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΑΥΣΤΡΙΑ


Η Αυστρία έκανε την έκπληξη σε ένα πολύ απαιτητικό όμιλο απέναντι σε Γαλλία, Ολλανδία και Πολωνία και τερμάτισε μόνη πρώτη με 6 βαθμούς. Η μόνη της ήττα ήταν στην πρεμιέρα απέναντι στην Γαλλία με 1-0 σκορ, που τερμάτισε με 1 βαθμό λιγότερο στην δεύτερη θέση.


Από το πρώτο ματς έδειξε παρά την ήττα της πως έχει δυνατότητες καθώς δεν ήταν κακή η συνολική εικόνα της απέναντι σε μία άκρως ποιοτική ομάδα. Την δεύτερη αγωνιστική επιβεβαίωσε πως είναι ανώτερη ομάδα της Πολωνία επικρατώντας με 3-1, ενώ την τελευταία αγωνιστική εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έκανε την έκπληξη νικώντας την Ολλανδία με 3-2 με τρεις φορές να προηγείται στο σκορ, παίρνοντας κεφάλι κάθε φορά που η Ολλανδία απαντούσε.


Συνολική συγκομιδή τερμάτων 6:4. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από την πρεμιέρα σκόραρε 3 τέρματα στις δύο επόμενες αγωνιστικές επιβεβαιώνοντας το 4 - 6 συνολικά γκολ αγώνα και το Goal - Goal και Over 2.5. Πολύ καλά δουλεμένη στο επιθετικό κομμάτι, έχει όμως τα θεματάκια της στα μετόπισθεν. Κατακτώντας την πρώτη θέση θεωρητικά πήρε το πιο βατό μονοπάτι διασταυρώσεων αφού η Γαλλία στην δεύτερη θέση έπεσε πάνω στο Βέλγιο.


Στα αγωνιστικά νέα, σημαντική η απουσία του τραυματία κεντρικού αμυντικού Γκέρνοτ Τράουνερ που κόντρα στην Πολωνία ήταν ο MVP της αναμέτρησης. Δεν αγωνίστηκε ούτε κόντρα στην Ολλανδία. Εκτός και ο τιμωρημένος μέσος Πάτρικ Βίμερ λόγο συμπλήρωσης καρτών που δέχτηκε στα δύο τελευταία ματς.


Το πλήρες ρόστερ της Αυστρίας:


Τερματοφύλακες: Τομπάιας Λαβάλ (ΛΑΣΚ), Νίκλας Χεντλ (Ραπίντ), Πάτρικ Πεντς (Μπρόντμπι), Χάινζ Λάιντνερ (Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ)


Αμυντικοί: Φιλίπ Εμπουενέ (Μάιντς), Λέοπολντ Κουέρφελντ (Ραπίντ), Κέβιν Ντάνσο (Λανς), Στέφαν Λάινερ (Γκλάντμπαχ), Στέφαν Πος (Μπολόνια), Φλάβιους Ντάνιλιουτς (Σάλτσμπουργκ), Μαξιμίλιαν Βέμπερ (Γκλάντμπαχ), Φίλιπ Λίνχαρτ (Φράιμπουργκ), Γκέρνοτ Τράουνερ (Φέγενορντ)


Μέσοι: Φλόριαν Κάιντς (Κολωνία), Αλεξάντερ Πρας (Στουρμ Γκρατς), Μαρσέλ Ζάμπιτσερ (Ντόρτμουντ), Κρίστοφ Μπάουμγκαρτνερ (Λειψία), Πάτρικ Βίμερ (Βόλφσμπουργκ), Ματίας Σιλντ (Ραπίντ), Μάρκο Γκριλ (Ραπίντ), Ρομάνο Σμιντ (Βέρντερ), Φλόριαν Γκρίλιτς (Χοφενχάιμ), Νικόλας Σίβαλντ (Λειψία), Κόνραντ Λάιμερ (Μπάγερν Μονάχου)


Επιθετικοί: Μάρκο Αρναούτοβιτς (Ίντερ), Μίχαελ Γκρέγκοριτς (Φράιμπουργκ), Αντρέας Βάιμαν (Γουέστ Μπρομ), Μαξιμίλιαν Έντρουπ (Χάρτμπεργκ)

Προπονητής: Ραλφ Ράνγκνικ


Προπονητής: Ραλφ Ράνγκνικ




ΤΟΥΡΚΙΑ


Η Τουρκία αν εξαιρέσουμε το ματς κόντρα στην πιο δυνατή ομάδα του ομίλου, την Πορτογαλία, που γνώρισε την ήττα με 3-0 και έχοντας μία κακή αμυντική προσέγγιση στο ματς, νίκησε τα άλλα δύο παιχνίδια απέναντι σε Γεωργία και Τσεχία και έτσι με 6 βαθμούς πήρε την δεύτερη θέση στον όμιλο αφού μειονεκτούσε στην ισοβαθμία με τους Πορτογάλους.


Δέχτηκε γκολ και στα 3 παιχνίδια που έδωσε όμως χάρη στην επιθετική της γραμμή με δεδομένα ποιοτικούς παίκτες μπροστά άξια βρίσκεται στους "16". Στο τελευταίο ματς με χαρακτήρα "τελικού", είχε την τύχη οι Τσέχοι να αγωνιστούν με 10 παίκτες από το 20' και έτσι στο 58ο λεπτό ο Τσαλχάνογλου άνοιξε το σκορ με τους Τσέχους παρόλο του αριθμητικού μειονεκτήματος να απαντάνε στο 66' με τον Σούτσεκ. Οι Τούρκοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη στον αγώνα και με μία σουτάρα του Τοσούν στο 90+4' πήρε την νίκη.


Στα αγωνιστικά νέα, σημαντικές και εδώ οι απουσίες των τιμωρημένων λόγω συμπλήρωσης καρτών Τσαλχάνογλου και Ακαϊντίν.


Το πλήρες ρόστερ της Τουρκίας:


Τερματοφύλακες

Altay Bayindir (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ugurcan Cakir (Τραμπζονσπόρ), Mert Gunok (Μπεσίκτας)


Αμυντικοί

Samet Akaydin (Παναθηναϊκός), Kaan Ayhan (Γαλατασαράι), Abdulkerim Bardakci (Γαλατασαράι), Zeki Celik (Ρόμα), Merih Demiral (Αλ Αχλί), Ferdi Kadioglu (Φενερμπαχτσέ), Ahmetcan Kaplan (Άγιαξ), Mert Muldur (Φενερμπαχτσέ), Yasin Ozcan (Κασίμπασα)


Μέσοι

Hakan Calhanoglu (Ίντερ), Arda Guler (Ρεάλ Μαδρίτης), Orkun Kokcu (Μπενφίκα), Salih Ozcan (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Yusuf Yazici (Λιλ), Okay Yokuslu (Γουέστ Μπρομ), Ismail Yuksek (Φενερμπαχτσέ)


Επιθετικοί

Yunus Akgun (Λέστερ), Kerem Akturkoglu (Γαλατασαράι), Irfan Can Kahveci (Φενερμπαχτσέ), Semih Kilicsoy (Μπεσίκτας), Cenk Tosun (Μπεσίκτας), Bertug Yildirim (Ρεν), Kenan Yildiz (Γιουβέντους), Baris Alper Yilmaz (Γαλατασαράι)


Προπονητής

Vincenzo Montella


Πιθανές ενδεκάδες:





Αυστρία - Τουρκία Προγνωστικά στο Στοίχημα:


Βάσει εικόνας στην φάση των ομίλων, τον πρώτο λόγο τον έχει η Αυστρία στην αναμέτρηση. Κοντά στον διπλασιασμό ο άσσος όμως εντάξει δεν είναι και κανένα μεγαθήριο η Αυστρία μπροστά στην Τουρκία. Δεν θα πάμε με σημείο εδώ, μπορεί να κρύβει παγίδες τος ματς. Το 2 έως 3 συνολικά τέρματα στο 1.98 καλύπτει τα πιο πιθανά αποτελέσματα στον αγώνα και θα το πάρουμε.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα


 


bottom of page