top of page

▶️ ΑΤΛΕΤΙΚΟ - ΡΕΑΛ (29/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την 8η αγωνιστική της Λα Λίγκα, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την συμπολίτισσα Ρεάλ Μαδρίτης στο «Metropolitano Stadium» (29.09.2024 22:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΑΤΛΕΤΙΚΟ - ΡΕΑΛ (29/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πιθανές Ενδεκάδες





Ατλέτικο - Ρεάλ Προγνωστικά Πρόταση:


Αήττητες αμφότερες με την ολοκλήρωση 7 αγωνιστικών στην Λα Λίγκα, τις χωρίζουν δύο πόντοι με την «Βασίλισσα» να μετράει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στο Ισπανικό πρωτάθλημα ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει 4 νίκες και 3 ισοπαλίες.


Ζορίστηκε στο τελευταίο της παιχνίδι η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε και πήρε μία δύσκολη νίκη στην έδρα της Θέλτα με γκολ στο 90' από τον Άλβαρεζ. Από σερί 5 νικηφόρων παιχνιδιών πηγαίνει στο «Μετροπολιτάνο» η Ρεάλ αλλά χωρίς τον Κιλιάν Εμπαμπέ όπως όλα δείχνουν καθώς δεν αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή από τον Κάρλο Αντσελότι. Και τις δύο ομάδες τις περιμένει παιχνίδι μεσοβδόμαδα για την δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο η κρισιμότητα του παιχνιδιού δύσκολα δίνει το δικαίωμα στους προπονητές να διαχειριστούν χρόνο παιχνιδιού για ορισμένους παίκτες. Καθώς η Μπαρτσελόνα μοιάζει πολύ πιο δυνατή σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν χρειάζονται την νίκη και οι δύο πλευρές.


Στις 4 από τις 5 τελευταίες συναντήσεις τους ασχέτως διοργάνωσης, τα παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή ενώ παράλληλα σε όλα μπήκαν γκολ κα στις δύο εστίες (Goal - Goal). Η κύρια πρόταση εδώ είναι το ➡️ Goal - Goal στο 1.62 καθώς μοιάζει πολύ δύσκολο με την ποιότητα στις επιθετικές γραμμές των δύο ομάδων να μην βρούνε αμφότερες δίχτυα. Για περισσότερο ρίσκο θα παίρναμε το ➡️ Χ ημίχρονο / Χ τελικό στο 5.40 καθώς το ενδεχόμενο της «μοιρασιάς» παίζει πάντα δυνατά σε αυτό το παιχνίδι και προτείνουμε και ένα ➡️ ειδικό - καταλογισμός πέναλτι στο 2.90.


H Βαθμολογία της La Liga ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page