top of page

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΕΙΨΙΑ (19/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα υποδεχτεί την Λειψία στο «Metropolitano Stadium (Μαδρίτη 19.09.2024 22:00). Νικηφόρο το τελευταίο παιχνίδι των γηπεδούχων, ζορίζεται η Λειψία στην Μπουντεσλίγκα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΛΕΙΨΙΑ (19/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ


Άνετη επικράτηση για την Ατλέτικο Μαδρίτης στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Βαλένθια την περασμένη Κυριακή, με τους Μαδριλένους να επικρατούν με τελικό σκορ 3-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Κόνορ Γκάλαχερ (39'), Αντουάν Γκριεζμάν (54') και Χούλιαν Άλβαρεζ (90 +4'). Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στην Λα Λίγκα που η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε κρατάει ανέπαφη την εστία της (No Goal). Συνολικό απολογισμός για τις πέντε πρώτες αγωνιστικές στο Ισπανικό πρωτάθλημα, 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.


ΛΕΙΨΙΑ


Σε αντίθεση με την εικόνα που εμφανίζει η Λειψία στα εκτός έδρας παιχνίδια, εντός ζορίστηκε για ακόμη ένα παιχνίδι και αυτήν την φορά έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου για την τρίτη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα προγνωστκά. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε ποσοστό κατοχής μπάλας στο 70% και δημιούργησε συνολικά 16 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 3 μόνο κατέληξαν εντός εστίας. Δεύτερος αγώνας εντός έδρας που τελειώνει στο 0 έως 1 γκολ συνολικό εύρος μετά την πολύ μεγάλη νίκη που πήρε κόντρα στην Μπάγερν Λεβερκούζεν εκτός έδρας (2-3).


Πιθανές Ενδεκάδες




Ατλέτικο Μαδρίτης - Λειψία Προγνωστικά Πρόταση:


Καλύτερη ομάδα η Ατλέτικο και με περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ. Όμως επειδή η Λειψία είναι ικανότατη ομάδα στο σκοράρισμα και δεν πρόκειται να παραταχθεί στην Μαδρίτη για να αμυνθεί - Πρόταση ➡️ Goal - Goal στο 1.67.


Ο Όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page