top of page

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΚΟΜΟ (23/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πέμπτη αγωνιστική της Σέριε Α, η Αταλάντα υποδέχεται την Κόμο στο «Γκέβις Στάντιουμ» (Μπέργκαμο 23.09.2024 21:45), στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία σε αυτήν την αγωνιστική του Ιταλικού πρωταθλήματος. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΚΟΜΟ (23/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 


Πιθανές Ενδεκάδες





Αταλάντα - Κόμο Προγνωστικά Πρόταση:


Με στόχο την δεύτερη διαδοχική νίκη στην Σέριε Α η Αταλάντα είναι δικαίως το φαβορί εδώ κόντρα στην Κόμο που ψάχνεται ακόμη στην επάνοδο της στην κατηγορία, για το πρώτο της νικηφόρο παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2 ισοπαλίες και 2 ήττες στους πρώτους αγώνες που έδωσα για αυτήν την σεζόν στην Σέριε α με απολογισμό τερμάτων 3:7. Από το 0-0 στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ προέρχεται η Αταλάντα κόντρα στην Άρσεναλ, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει την νίκη.


Δεδομένο πως θα "ταμπουρωθεί" η Κόμο και δύσκολα θα ανοιχτεί στο γήπεδο, σε πολύ καλή απόδοση να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες και αυτή θα είναι η πρόταση εδώ, με τους φιλοξενούμενους σε παθητικό ρόλο θα επιχειρήσουν να κρατήσουν το 0, κόντρα σε μία άκρως ικανή ομάδα στην επίθεση. Πρόταση ➡️ NO GOAL στο 1.95


Η Βαθμολογία στην Serie A ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page