top of page

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΑΡΣΕΝΑΛ (19/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ, η Αταλάντα υποδέχεται την Άρσεναλ στο «Γκέβις Στάντιουμ» (Μπέργκαμο 19.09.2024 22:00). Αμφότερες προέρχονται από νίκες στα πρωταθλήματα τους. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΑΡΣΕΝΑΛ (19/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΑΤΑΛΑΝΤΑ


Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής κόντρα στην Φιορεντίνα, η Αταλάντα αντέδρασε γυρίζοντας μάλιστα "τούμπα" το παιχνίδι πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων στο 15' και 32' βρήκαν απάντηση από τους Ματέο Ρετέγκι (21'), Τσαρλς Ντε Κετελαέρε (45'), ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Αντεμόλα Λούκμαν έκανε την ολική ανατροπή για την ομάδα του, με το σκορ να παραμένει ως έχει μέχρι το φινάλε.


Στα 4 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής για το Ιταλικό πρωτάθλημα η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ, μετράει 2 νίκες απέναντι σε Λέτσε (0-4) και Φιορεντίνα (3-2), με όλα της τα παιχνίδια να τελειώνουν επιβεβαιώνοντας τα Over 2.5 προγνωστικά.


Στα αγωνιστικά νέα, για τον προπονητή της ομάδας Γιαν Γκασπερίνι δεν είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Μπεν Γκόντφρεϊ, Ραφαέλ Τολοΐ, Τζόρτζιο Σκαλβίνι και Τζιανλούκα Σκαμάκα.


ΑΡΣΕΝΑΛ


Η Άρσεναλ ήταν η νικήτρια του ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου για την τέταρτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ προγνωστικά, επικρατώντας στο «Tottenham Hotspur Stadium» της Τότεναμ με 0-1 με το τέρμα που πέτυχε ο Γκάμπριελ Μαγαλιάες στο 64' να κρίνει την αναμέτρηση. Μέτρια απόδοση για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, τελείωσε τον αγώνα με σημειώνοντας ποσοστό κατοχής μπάλας 36% ενώ κατάφερε να δημιουργήσει 8 τελικές προσπάθειες για γκολ έναντι 15 των γηπεδούχων. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία είναι ο απολογισμός των κανονιέρηδων στις πρώτες αναμετρήσεις του κορυφαίου Αγγλικού πρωταθλήματος, με σημαντικό στατιστικό πως όλα της τα παιχνίδι έχουν τελειώσει με δύο ή λιγότερα σημειωθέντα συνολικά τέρματα (Under 2.5).


Για τον Μικέλ Αρτέρα εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες Ρικάρντο Καλαφιόρι, Κίεραν Τίρνι, Μάρτιν Έντεγκααρντ, Τακεχίρο Τομιγιάσου και Μικέλ Μερίνο.


Πιθανές Ενδεκάδες




Αταλάντα - Άρσεναλ Προγνωστικά Πρόταση:


Τέταρτη συμμετοχή σε φάση ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ (ομίλου πλέον) για την Αταλάντα και σίγουρα θέλει να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις της, αγωνιζόμενη εντός έδρας κόντρα σε μία Άρσεναλ που παρόλο που παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, δεν πείθει με την απόδοση της. Με βάσει το σετ των αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες ίσως αξίζει η κόντρα εδώ. Ως κύρια πρόταση για αυτό το παιχνίδι προτείνεται το ➡️ 2 έως 3 γκολ στο 2.05. Στα σημεία θα παίρναμε το 1Χ λόγω αξίας απόδοσης.


Ο Όμιλος του Τσάμπιονς Λιγκ ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



留言


bottom of page