top of page

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΑΡΣΕΝΑΛ (24/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Άστον Βίλα υποδέχεται την Άρσεναλ στο Βίλα Παρκ (Μπέρμινγκχαμ 24.08.2024 19:30) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα για αμφότερες στην πρεμιέρα του κορυφαίου πρωταθλήματος στην Αγγλία. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:


ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΑΡΣΕΝΑΛ (24/08/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ


Η Άστον Βίλα πέρασε από το London Stadium επικρατώντας 1-2 της Γουέστ Χαμ σε ένα παιχνίδι που φαινόταν πως θα κριθεί στο γκολ και θα μπορούσε να καταλήξει σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Με μοιρασμένη κατοχή μπάλας (51%-49%), οι Βίλανς δημιούργησαν 15 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων οι 3 μόνο βρήκαν εστία, ξεκινώντας θετικά την παρουσία τους στην Πρέμιερ Λιγκ προγνωστικά.


Πολυτιμότερος παίκτης του αγωνιστικού χώρου ήταν ο κεντρικός μέσος Amadou Onana ο οποίος εκτός του ότι επιβλήθηκε στην μάχη της μεσσίας γραμμής, σκόραρε για την ομάδα μόλις στο 4ο λεπτό. Το δεύτερο τέρμα που χάρισε την νίκη στην Άστον Βίλα ενώ ο αγώνας ήταν ισόπαλος, σκόραρε ο Τζον Ντουράν στο 79'. Αρκετά ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την ομάδα του Ουνάι Έμερι που ευελπιστεί σε μία σεζόν ανάλογη της περσυνής έχοντας βέβαια και το ενδιαφέρον επικεντρωμένο και στο Champions League, όπου η Βίλα συμμετέχει ξανά ύστερα από 41 χρόνια απουσίας!


Στα αγωνιστικά νέα για τον Ουνάι Έμερι δεν είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Emiliano Buendía και Boubacar Kamara.


ΑΡΣΕΝΑΛ


Τα δύο τέρματα των Κάι Χάβερτζ (25') και Μπουκάγιο Σάκα (74') ήταν αρκετά να διαμορφώσουν το τελικό 2-0 στην πρεμιέρα των κανονιέρηδων στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ στο Έμιρεϊτς κόντρα στην Γουλβς. Συνολικά η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και απειλήθηκε ελάχιστα με θετικό πρόσημο πως κράτησε ανέπαφη την εστία της.


Συνολικά κατέγραψε 18 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων οι 6 κατέληξαν στον στόχο. Στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της σε συνδυασμό με τα απαιτητικά φιλικά προετοιμασίας που έδωσε, η Άρσεναλ έχει σκοράρει από 2 και περισσότερε τέρματα. Είναι φανερό πως όταν φτάνει τόσο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου της δύο περασμένες σεζόν, δεν υπάρχει άλλος στόχος εκτός από την κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου της Premier League με τους κανονιέρηδες να έχουν κάνει μεταγραφικά τις απαραίτητες προσθήκες ώστε να το καταφέρουν.


Στα αγωνιστικά νέα δεν έχει αναφερθεί κάποιο "φρέσκο" πρόβλημα που να δημιουργεί προβληματισμό στο προπονητή της ομάδας. Πηγαίνουν στο Βίλα Παρκ ετοιμοπόλεμοι για το διπλό οι κανονιέρηδες.



Βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ




Άστον Βίλα - Άρσεναλ Προγνωστικά Πρόταση:


O πρώτος λόγος ανήκει στην Άρσεναλ που θέλει να δείξει από νωρίς πως είναι ικανή να σπάσει το μονοπώλιο της Σίτι ως προς την κατάκτηση του τίτλου. Οι στοιχηματικές εταιρίες την δίνουν φαβορί με το διπλό να κυμαίνεται γύρω στο 1.80. Το αδύνατο σημείο της περσυνής Άρσεναλ ήταν οι εκτός έδρας γκέλες που ουσιαστικά αυτές τις στέρησαν τον τίτλο. Δεν θα πάμε με σημείο καθώς κανένας δεν μπορεί να υποτιμήσει την Βίλα και θα πάρουμε το 2 έως 3 γκολ στο 2.05 που καλύπτει το εύρος των πιο πιθανών αποτελεσμάτων.


 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page