top of page

▶️ ΑΡΣΕΝΑΛ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (01/10/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Champions League, η Άρσεναλ θα υποδεχτεί την Παρί Σεν Ζερμεν στο «Στάδιο Έμιρεϊτς (01.10.2024 22:00). Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



▶️ ΑΡΣΕΝΑΛ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (01/10/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΑΡΣΕΝΑΛ


Η Άρσεναλ τα βρήκε σκούρα κόντρα στην Λέστερ στο τελευταίο της παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ και χρειάστηκαν δύο γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης για να δώσουν το «τρίποντο» στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2. Τρίτο διαδοχικό παιχνίδι για τους κανονιέρηδες που σημειώνονται από 3 και περισσότερα τέρματα (Over 2.5), έχοντας μάλιστα δεχτεί γκολ και στα 3, ενώ προερχόταν από ένα σερί «κλειστών» αναμετρήσεων με χαμηλά σκορ.


Στην πρώτη αγωνιστική της League του Τσάμπιονς Λιγκ, αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Αταλάντα (0-0) και αν άξιζε κάποια ομάδα την νίκη αυτή ήταν η γηπεδούχος.


ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ


Από νικηφόρο αποτέλεσμα προέρχεται και η Παρί Σεν Ζερμέν στην Ligue 1, επικρατώντας με 3-1 ακριβές σκορ έναντι της Ρεν εντός έδρας. Καταιγισμός ευκαιριών σε αυτό το παιχνίδι από τους Παριζιάνους με τον Μπαρκολά να χρίζεται σκόρερ δύο φορές για την ομάδα του (30', 68') και τον Λι Κανγκ να σκοράρει στο ενδιάμεσο το 2-0 (58').


Στην πρεμιέρα της League Phase οι «Παριζιάνοι» επικράτησαν δύσκολα με αυτογκόλ στο 90ο λεπτό, της Χιρόνα με 1-0. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση σημείωσαν 26 τελικές προσπάθειες για γκολ έχοντας τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν με μόλις 3 τελικές. Στα 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της Παρί έχουν σημειωθεί από 3 και περισσότερα τέρματα με το Over 2.5 να κυριαρχεί.


Πιθανές Ενδεκάδες





Άρσεναλ - Παρί Σεν Ζερμέν Προγνωστικά Πρόταση:


Αδικαιολόγητος ο άσσος γύρω στο 1.70. Η Παρί είναι αρκετά επικίνδυνη ομάδα και οι «κανονιέρηδες» δεν έδειξαν στα τελευταία τους παιχνίδια τόσο μεγάλη κυριαρχία για να είναι άξια εμπιστοσύνης αυτή η τιμή στον Άσσο. Αρχική επιλογή για όσους δεν θέλουν το σημείο είναι το ➡️ Goal - Goal και Over 2.5 στο 2.05. Προφανώς αμφότερες επιθετικά είναι από τις πιο ικανές ομάδες αυτήν την στιγμή σε αυτόν τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας παράλληλα και τις αδυναμίες στα μετόπισθεν εκατέρωθεν. Σε σημείο με αυτές τις αποδόσεις πάμε προς τους φιλοξενούμενους. Η Διπλή ευκαιρία του Χ2 στο 2.05 έχει αξία σίγουρα.



H Βαθμολογία του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page