top of page

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΕΣΤΕΡ (28/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την 6η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ θα υποδεχτεί την Λέστερ στο «Στάδιο Έμιρεϊτς» (28.09.2024 17:00). Από ισόπαλα αποτελέσματα προέρχονται αμφότερες την προηγούμενη αγωνιστική της Premier League. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΕΣΤΕΡ (28/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΑΡΣΕΝΑΛ


Η Άρσεναλ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στο «Έτιχαντ» κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι ανατρέποντας στο σκορ που βρέθηκε πίσω από το 9ο λεπτό με το γκολ του Χάαλαντ, με τον Ρικάρντο Καλαφιόρι αρχικά να ισοφαρίζει σε 1-1 και τον Βραζιλιάνο μπακ Gabriel να κάνει το 1-2 λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Το ατυχές για την ομάδα του Μικέλ Αρτέρτα ήταν ότι έμεινε με 10 παίκτες λίγο αργότερε αφού έκανε την ανατροπή με την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τροσάρντ και έτσι αγωνίστηκε για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο δεχόμενη την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα.


Συνολικός απολογισμός των κανονιέρηδων στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ προγνωστικά είναι 3 νίκες και 2 ισοπαλίες με τέρματα 8 υπέρ και 3 κατά. Στον τελευταίο της εντός έδρας αγώνα αναδείχθηκε ισόπαλη κόντρα στην Μπράιτον (1-1), ενώ μεσοβδόμαδα επικράτησε της Μπόλτον με 5-1 για το EFL CUP.


Στα αγωνιστικά νέα, εκτός θα μείνει ο Τροσσάρντ εξαιτίας της αποβολής του την προηγούμενη αγωνιστική ενώ σταθερά παραμένουν εκτός πλάνων του Μικέλ Αρτέτα οι Όντεγκαρντ, Μικέλ Μερίνο, Τίρνεϊ, Τομιγιάσου και Ζιντσένκο.


ΛΕΣΤΕΡ


Από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες προέρχεται η Λέστερ με το μεσοβδόμαδο παιχνίδι κόντρα στην Γουόλσον για το EFL CUP να μένει στο 0-0 με τις «αλεπούδες» να παίρνουν την πρόκριση στα πέναλτι. Τρίτη ισοπαλία σε 5 αγωνιστικές και στην Πρέμιερ Λιγκ για την Λέστερ αφού έμεινε στο 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Έβερτον. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12' με την Λέστερ να απαντά με τον Μαβιντίτντι στο 73' σε ένα παιχνίδι που το Χ ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα βάσει συνολικής εικόνας.


Συνολικά στις πέντε πρώτες αγωνιστικές οι «αλεπούδες» στην επάνοδο τους στην Premier League έχουν απολογισμό 3 ισοπαλίες και 2 ήττες αγνοώντας ακόμη το τρίποντο.


Στα αγωνιστικά νέα δεν υπάρχει κάποιο νεότερο πρόβλημα τραυματισμού. Αρκετοί παίκτες του αρχικού σχήματος έμειναν εκτός αποστολής στο ενδιάμεσο παιχνίδι του EFL CUP ενόψει της αναμέτρησης στο «Emirates».


Πιθανές Ενδεκάδες





Άρσεναλ - Λέστερ Προγνωστικά Πρόταση:


Αρκετές απουσίες για τους γηπεδούχους που σίγουρα είναι το φαβορί εδώ για την επικράτηση. Η Λέστερ δεν έχει πάρει ακόμη νίκη όμως αν της δοθεί το δικαίωμα μπορεί να εκμεταλλευτεί αδράνειες της Άρσεναλ. Θα επιλέξουμε το ➡️ 2 έως 3 γκολ στο 2.15 καθώς θεωρούμε πως το σκορ δεν θα ξεφύγει και θα είναι κοντά το ματς.


H Βαθμολογία της Premier League ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



コメント


bottom of page