top of page

▶️ ΑΡΗΣ - ΛΑΜΙΑ (05/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, ο Άρης υποδέχεται την Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (05.10.2024 20:00). Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



▶️ ΑΡΗΣ - ΛΑΜΙΑ (05/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΑΡΗΣ


Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης καθώς έφυγε με το «διπλό» από το γήπεδο της Τούμπας επικρατώντας του ΠΑΟΚ 0-1. Το γκολ για την ομάδα του Άρη σημείωσε ο Μανού Γκαρσία στο 63' με τον ΠΑΟΚ να πιέζει ύστερα ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη συνολικά για τους κιτρινόμαυρους και η δεύτερη διαδοχική στο πρωτάθλημα όπου προηγουμένως νίκησε εντός έδρα τον Ολυμπιακός (2-1) με πολύ καλή εμφάνιση. Τα 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια του Άρη έχουν τελειώσει με σημειωμένα από 2 και λιγότερα τέρματα (Under 2.5).



ΛΑΜΙΑ


Δεν τα καταφέρνει η Λαμία στου τελευταίους της αγώνες μετρώντας 1 ισοπαλία ημέρας και 4 ήττες στα 5 τελευταία της συνολικά ματς. Συνολικά έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς μετά το πέρας των έξι πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος με συνολικά τέρματα 5 υπέρ και 10 κατά. Σε αυτές τις 5 τελευταίες αναμετρήσει έχει δεχτεί 10 γκολ, έχοντας κρατήσει ανέπαφή την εστία της μόλις σε 1 ματς. Προέρχεται από εντός έδρα ήττα από τον Πανσερραϊκό (1-2), αγωνιζόμενη από το 23ο λεπτό με παίκτη λιγότερο.



Άρης - Λαμία Προγνωστικά Πρόταση:


Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Άρης και υποχρεούται μετά τις νίκες του στα ντέρμπι να αποδείξει ότι μπορεί και σε ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρόταση ➡️ 1 + Over 1.5 στο 1.82


H Βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Kommentarer


bottom of page