top of page

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΠΕΡΟΥ (30/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του Α ομίλου του φετινού Κόπα Αμέρικα 2024, η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει το Περού στο Χαρντ Ροκ Στάντιουμ (Μαϊάμι Γκάρντενς 30/06/24 03:00). Η "Αλμπισελέστε" αρκείται στον βαθμό της ισοπαλίας για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο ενώ αντίθετα το Περού χρειάζεται μόνο την νίκη και πάλι θα "μπλέξει με σενάρια ισοβαθμίας για να περάσει αυτή στην επόμενη φάση. Δείτε αναλυτικά παρακάτω:



ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΠΕΡΟΥ (30/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Αργεντινή έδωσε συνέχεια στο σερί νικών της στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αμέρικα 2024. Με μία δύσκολη επικράτηση με το τέρμα του Λαουτάρο Μαρτίνεζ στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης, σφραγίζοντας έτσι την είσοδο της στην φάση των "8" του θεσμού και χρειάζεται μόλις 1 πόντο για να τερματίσει μόνη πρώτη στο γκρουπ.


Η νικήτρια του Copa America και συγχρόνως παγκόσμια πρωταθλήτρια απέναντι στην Χιλή στην τελευταία αναμέτρηση επικράτησε δύσκολα με 1-0, δημιουργώντας συνολικά 22 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων οι 7 εντός εστίας. Δεν ένιωσε να απειλείται με την σταθερότητα αμυντικά να είναι σημείο αναφοράς. Εξού και η εστία της παραμένει ανέπαφη με την συμπλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών.


Στα νέα των απουσιών, οριστικά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα μείνει εκτός ο ηγέτης της "Αλμπισελέστε" Λιονέλ Μέσσι για λόγους διαχείρισης, ενώ εκτός θα μείνει και ο αριστερός μπακ της Σεβίλλης Μάρκος Ακούνια, ο οποίος ταλαιπωρούταν από τραυματισμό και αγωνίστηκε με την Χιλή ως αλλαγή στο 83' για λίγα μόλις λεπτά.



Το πλήρες ρόστερ της Αργεντινής:


Τερματοφύλακες

Εμιλιάνο Μαρτίνες (Άστον Βίλα), Χερόνιμο Ρούλι (Άγιαξ), Φράνκο Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ)


Αμυντικοί

Νικολάς Οταμέντι (Μπενφίκα), Λισάντρο Μαρτίνες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκονσάλο Μοντιέλ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Νικολάς Ταλιαφίκο (Λυών), Ναουέλ Μολίνα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κρίστιαν Ρομέρο (Τότεναμ), Μάρκος Ακούνια (Σεβίλλη), Λούκας Μαρτίνες Κουάρτα (Φιορεντίνα), Χερμάν Πετσέλα (Ρεάλ Μπέτις)


Μέσοι

Ένσο Φερνάντες (Τσέλσι), Τζιοβάνι Λο Σέλσο (Τότεναμ), Αλέξις Μακάλιστερ (Λίβερπουλ), Ροντρίγκο Ντε Πολ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λεάντρο Παρέδες (Ρόμα), Γκουίντο Ροντρίγκες (Ρεάλ Μπέτις), Εζεκιέλ Παλάσιος (Λεβερκούζεν), Βαλεντίν Καρμπόνι (Μόντσα)


 Επιθετικοί

Λιονέλ Μέσι (Ίντερ Μαΐάμι), Λαουτάρο Μαρτίνες (Ίντερ), Χουλιάν Άλβαρες (Μάντσεστερ Σίτι), Άνχελ Ντι Μαρία (Μπενφίκα), Νικολάς Γκονζάλες (Φιορεντίνα), Αλεχάντρο Γκαρνάτσο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)


Προπονητής: Λιονέλ Σκαλόνι



Το Περού στην πρεμιέρα κόντρα στην Χιλή έμεινε στο 0-0 σε έναν αγώνα που αν κάποια ομάδα έπρεπε να φύγει με τους 3 πόντους αυτή θα ήταν η Χιλή ενώ την δεύτερη αγωνιστική ηττήθηκε απέναντι στον Καναδά με σκορ 1-0, αγωνιζόμενη από το 59' με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Αραούχο.


Η αλήθεια είναι ότι απέναντι στον Καναδά και με παίκτη λιγότερο ακόμα το πάλεψε και ίσως δεν υπήρχε αυτή η αριθμητική ανισορροπία τα πράγματα να είχαν έρθει διαφορετικά. Όπως και να έχει στο ποδόσφαιρο όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και πλέον με 1 πόντο στον όμιλο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα καθώς ακόμη και στον πιο απίθανο σενάριο να κερδίσει την Αργεντινή, ακόμη και τότε μπορεί στην τελική να μην πάρει την πρόκριση, μένοντας πίσω στην ισοβαθμία.


Στα αγωνιστικά νέα εκτός λόγο της κόκκινης που δέχτηκε στο προηγούμενο ματς ο 29χρονος αμυντικός της Πόρτλαντ, Μιγκέλ Αραούχο.


Το πλήρες ρόστερ του Περού:


Τερματοφύλακες: Caceda Carlos (Μέλγκαρ), Gallese Pedro (Ορλάντο Σίτι), Romero Diego (Ουνιβερσιτάριο)


Αμυντικοί: Abram Luis (Ατλάντα Γιουνάιτεντ), Advincula Luis (Μπόκα Τζούνιορς), Araujo Miguel (Πόρτλαντ), Callens Alexander (ΑΕΚ), Corzo Aldo (Ουνιβερσιτάριο), Lopez Marcos (Φέγενορντ), Santamaria Anderson (Άτλας), Sonne Όλιβερ (Σίλκεμποργκ), Zambrano Carlos (Αλιάνσα Λίμα)


Μέσοι: Carrillo Andre (Αλ Καντασίγια), Cartagena Wilder (Ορλάντο Σίτι), Castillo Jesus (Ζιλ Βιθέντε), Cueva Christian (Αλ-Φατέχ), Pena Sergio (Μάλμε), Quispe Cordova Piero Aldair (Πούμας), Zanelatto Franco (Αλιάνσα Λίμα)


Επιθετικοί: Flores Edison (Ουνιβερσιτάριο), Grimaldo Ζοάο (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Lapadula Gianluca (Κάλιαρι), Paolo Guerrero (Σέζαρ Βαλέγιο), Polo Andy (Ουνιβερσιτάριο), Reyna Bryan (Μπελγκράνο), Rivera Jose (Ουνιβερσιτάριο)



Πιθανές ενδεκάδες:





Αργεντινή - Περού Προγνωστικά Πρόταση:


Η Αργεντινή εκτός από τις απουσίες που έχουν γίνει ήδη γνωστές, ίσως δώσει "ανάσες" και σε περισσότερους βασικούς παίκτες του αρχικού σχήματος. Η "Αλμπιστελέστε" δεν έχει ακόμη δεχτεί τέρμα στον όμιλο και αγωνίζεται κόντρα στο Περού το οποίο δεν έχει σκοράρει με την συμπλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών. Δύσκολα θα δούμε ανοιχτό ματς με υψηλό ρυθμό με το Περού όπως αγωνίζεται θα επιχειρήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις μία Αργεντινή που δύσκολα δέχεται γκολ. Θα πάμε με το Χ ημίχρονο εδώ στο 2.18.



Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά Κόπα Αμέρικα 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στo στοίχημα.


 


Comments


bottom of page