top of page

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΚΑΝΑΔΑΣ (21/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 28 Ιουν

Πρεμιέρα στο Κόπα Αμέρικα 2024 το οποίο λαμβάνει μέρος στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με την κάτοχο του τροπαίου και παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή να καλείται να αντιμετωπίσει τον Καναδά στην παρθενική συμμετοχή του στην διοργάνωση, στο Mercedes - Benz Stadium στην Ατλάντα ( 21/06/24 3:00)



ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΚΑΝΑΔΑΣ (21/06/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

H Αργεντινή όντας η κάτοχος του τροπαίου, επικρατώντας της Βραζιλίας στον τελικό του περασμένου τουρνουά καλείται να κάνει το Back to Back και να προσπεράσει την Ουρουγουάη και να γίνει η μόνη ομάδα με 16 συνολικές κατακτήσεις του θεσμού. Κάτοχος του τροπαίου αλλά συγχρόνως και παγκόσμια πρωταθλήτρια, η παρέα του Λιονέλ Μέσσι (στην πιθανή τελευταία του παράσταση με το εθνόσημο) είναι το απόλυτο φαβορί για να είναι η νικήτρια του Κόπα Αμέρικα 2024, ερχόμενη από ένα σερί 5 νικών σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια, επικρατώντας στα φιλικά προετοιμασίας του Εκουαδόρ με 1-0 και της Γουατεμάλας με 4-1 με δύο τέρματα του Μέσσι και δύο του Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Ο προπονητής της ομάδας Λιονέλ Σκαλόνι, δεν έχει το 100% τον αμυντικό της Ρεάλ Μπέτις, Τζερμάν Πετζέλα.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Αργεντινής:


Τερματοφύλακες

Εμιλιάνο Μαρτίνες (Άστον Βίλα), Χερόνιμο Ρούλι (Άγιαξ), Φράνκο Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ)

Αμυντικοί

Νικολάς Οταμέντι (Μπενφίκα), Λισάντρο Μαρτίνες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκονσάλο Μοντιέλ (Νότιγχαμ Φόρεστ), Νικολάς Ταλιαφίκο (Λυών), Ναουέλ Μολίνα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Κρίστιαν Ρομέρο (Τότεναμ), Μάρκος Ακούνια (Σεβίλλη), Λούκας Μαρτίνες Κουάρτα (Φιορεντίνα), Χερμάν Πετσέλα (Ρεάλ Μπέτις)

Μέσοι

Ένσο Φερνάντες (Τσέλσι), Τζιοβάνι Λο Σέλσο (Τότεναμ), Αλέξις Μακάλιστερ (Λίβερπουλ), Ροντρίγκο Ντε Πολ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λεάντρο Παρέδες (Ρόμα), Γκουίντο Ροντρίγκες (Ρεάλ Μπέτις), Εζεκιέλ Παλάσιος (Λεβερκούζεν), Βαλεντίν Καρμπόνι (Μόντσα)

Επιθετικοί

Λιονέλ Μέσι (Ίντερ Μαΐάμι), Λαουτάρο Μαρτίνες (Ίντερ), Χουλιάν Άλβαρες (Μάντσεστερ Σίτι), Άνχελ Ντι Μαρία (Μπενφίκα), Νικολάς Γκονζάλες (Φιορεντίνα), Αλεχάντρο Γκαρνάτσο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)



Ο Καναδάς θα πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση στην διοργάνωση, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης μέσω των αγώνων του Concacaf Nations League, όπου αν και ηττήθηκε αρχικά από την Τζαμάικα, σε μετέπειτα αγώνα μπαράζν επικράτησε με σκορ 2-0 του Τρινιντάντ και Τομπάγκο και έτσι αποτέλεσε μία εκ των 6 ομάδων της Κεντρικής και Βορείου Αμερικής (CONCACAF) που θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε Copa America. Στα φιλικά προετοιμασίας κόντρα στην Ολλανδία υπέστη βαριά ήττα με 4-0 ενώ ήρθε ισόπαλη με του Γάλλους με το παιχνίδι να "κολλάει" στο 0. Στα αγωνιστικά νέα δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα απουσιών.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Καναδά:


Τερματοφύλακες

Ντέιν Σεντ Κλερ (Μινεσότα Γιουνάιτεντ), Τομ ΜακΓκιλ (Μπράιτον), Μαξίμ Κρεπό (Πόρτλαντ Τίμπερς)

Αμυντικοί

Άλιστερ Τζόνσον (Σέλτικ), Κάιλ Χίμπερτ (Σεντ Λούις Σίτι), Ρίτσι Λαριέα (Τορόντο), Μόιζε Μπομπίτο (Κολοράντο Ράπιντς), Τζοέλ Βάτερμαν (Μόντρεαλ), Αλφόνσο Ντέιβις (Μπάγερν Μονάχου), Λουκ ντε Φούτζερολς (Φούλαμ), Καμάλ Μίλερ (Πόρτλαντ Τίμπερς), Ντέρεκ Κορνέλιους (Μάλμε)

Μέσοι

Ισμαέλ Κονέ (Γουότφορντ), Ματιέ Σοϊνιέρ (Μόντρεαλ), Τζόναθαν Οσόριο (Τορόντο), Σάμουελ Πίτε (Μόντρεαλ), Αλί Αχμέντ (Βανκούβερ), Στίβεν Γιουστάκιο (Πόρτο), Ταϊζόν Μπιουκάναν (Ίντερ)

Επιθετικοί

Λίαμ Μίλαρ (Πρέστον), Τέο Μπερ (Μάδεργουελ), Κάιλ Λάριν (Μαγιόρκα), Τζόναθαν Ντέιβιντ (Λιλ), Τζέισεν Ράσελ-Ρόου (Κολόμπους), Τζέικομπ Σάφελμπεργκ (Νάσβιλ), Τάνι Ολουβασένι (Μινεσότα Γιουνάιτεντ)




Πιθανές ενδεκάδες:





Αργεντινή - Καναδάς Προγνωστικά Πρόταση:


Απόλυτο φαβορί η "Αλμπισελέστε", που δύσκολα θα τα βρει σκούρα κόντρα στον αξιόμαχο Καναδά στο ντεμπούτο του στην Διοργάνωση. Σε αρκετά χαμηλή τιμή η νίκη των Αργεντίνων, θα την συνδυάσουμε με το 1 και Over 2.5 στο 2.00, και θα είναι η πρόταση μας.


Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά Κόπα Αμέρικα 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.


 


コメント


bottom of page