top of page

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (03/10/24) 🏀 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για την πρεμιέρα της νέας σεζόν της Ευρωλίγκας 2024/25, η Άλμπα Βερολίνου θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στην «Uber Arena» (03.10.2024 19:45). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (03/10/24) 🏀 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

 

'Αλμπα Βερολίνου


Η περσινή σεζόν της Euroleague δεν έφερε τα προσδοκούμενα αποτελέσματα για την Άλμπα Βερολίνου καθώς τερμάτισε στην τελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης της regular season με μόλις 5 νίκες σε 34 αγωνιστικές στην διοργάνωση κατέχοντας ξεκάθαρα την χειρότερη επίδοση από οποιαδήποτε άλλη ομάδα του θεσμού. Στο εγχώριο πρωτάθλημα, η ομάδα του Βερολίνου συμμετείχε στου τελικούς για τον τίτλο του πρωταθλητή όμως ηττήθηκε στην σειρά με 3-1 από την Μπάγερν Μονάχου του Πάμπλο Λάσο. Μέτρια η εικόνα της στα φιλικά προετοιμασία το καλοκαίρι. Σε δύο αγωνιστικές στο Γερμανική Λίγκα μετράει 1 ήττα και 1 νίκη κόντρα στην στην Όλντενμπουργκ όπου επικράτησαν άνετα με σκορ 105-70.


Παναθηναϊκός


Ο Παναθηναϊκός κατάφερε μέσα σε μία σεζόν με σημαντικές αφίξεις και σημαντική ενίσχυση της ομάδας, να ξαναφτάσει μετά από αρκετά χρόνια στην κορυφή της Ευρωλίγκας, κατακτώντας τον 7ο τίτλο στην ιστορία του. Με τον Εργκίν Αταμάν στο «τιμόνι» οι πράσινοι στον περσινό τελικό της Euroleague επιβλήθηκαν της Ρεάλ Μαδρίτης (95-90). Ξέχωρα από την επιστροφή στην κορυφή του ευρωπαϊκού Μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή στην σειρά για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό καθώς από το 0-2 κατόρθωσε να κατακτήσει εν τέλει τον τίτλο σφραγίζοντας μία εξαιρετική χρονιά.


Στους τελευταίους αγώνες που έδωσε η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, επικράτησε του Άρη (81-68) για να φτάσει στον τελικό του Σούπερ Καπ Ελλάδας εκεί όπου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό (85-86).



Προϊστορία


Από τις αρχές του 2019 οι ομάδες έχουν συναντηθεί σε 9 επίσημες αναμετρήσεις στις οποίες η γερμανική ομάδα μετράει 5 νίκες, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει αναδειχθεί νικητής 4 φορές.


Άλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός Προγνωστικά Πρόταση:


Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως δεν έχει πιάσει ακόμα τον επιθυμητό ρυθμό που θα ήθελε να δει ο προπονητής του. Σίγουρα η Άλμπα Βερολίνου υστερεί αρκετά της ποιότητας των πρασίνων όμως εντός έδρας μπορεί να βάλει δύσκολα στους πρωταθλητές. Πρόταση ➡️ Άλμπα Βερολίνου + 11.5 στο 1.92


Ο Όμιλος της Ευρωλίγκας ⬇️



 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



留言


bottom of page