top of page

ΑΛΒΑΝΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ (24/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 29 Ιουν

Για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του Β ομίλου του euro 2024, η Αλβανία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την πρωτοπόρο του γκρουπ, Ισπανία στην Μαρκούρ Σπιέλ-Αρένα (Ντίσελντορφ). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΑΛΒΑΝΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ (24/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Αλβανία με την απόδοση της στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, έδειξε πως μόνο αμελητέα ποσότητα δεν αποτελεί η ομάδα του Βραζιλιάνου τεχνικού Σιλβίνιο.


Σε ένα άκρως παραγωγικό ματς απέναντι στους Κροάτες κατόρθωσαν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, φέρνοντας το ματς στα ίσια στο 90+5' με το τέρμα του Klaus Gjasula. Οι Αλβανοί είχαν προηγηθεί νωρίς στην αναμέτρηση στο 11', ωστόσο όπως αναμενόταν οι Κροάτες ανέβασαν την πίεση και γύρισαν "τούμπα" το ματς και ενώ είχαν ευκαιρίες να το καθαρίσουν, η Αλβανία σε μία αντεπίθεση στο φινάλε πήρε τον ένα βαθμό και θα κυνηγήσει το "όνειρο" κόντρα στην πιο σταθερή βάσει απόδοσης ομάδα του τουρνουά, Ισπανία.


Στα στατιστικά του αγώνα η Αλβανία έμεινε πίσω στην κατοχή μπάλας (61%-39%), όμως σημείωσε 15 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων οι 7 βρήκαν εστία. Αυτό δηλώνει πως πρόκειται για μία ομάδα με αρκετά υψηλές επιθετικές αρετές. Μας προϊδέασε άλλωστε και την πρώτη αγωνιστική για αυτό.


Στην πρεμιέρα με την Ιταλία πάλι είχε προηγηθεί, με του Ιταλούς να γυρίζουν το ματς πριν το τέλος του πρώτου μέρους και σε παρόμοιο φινάλε, οι Αλβανοί είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν και αυτό το παιχνίδι.


Στα αγωνιστικά νέα δεν βρίσκεται στο 100% ο αμυντικός Ενέα Μιχάι, ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει τον σχεδιασμό ως προς το αρχικό σχήμα.


Τα κριτήρια ισοβαθμίας για τις καλύτερες τρίτες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση νοκ άυτ του Euro.




Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Αλβανίας:


Τερματοφύλακες: Ελχάν Καστράτι (Τσιταντέλα), Τόμας Στρακόσα (Μπρέντφορντ), Ετρίτ Μπερίσα (Έμπολι)


Αμυντικοί: Ιβάν Μπαλίου (Ράγιο Βαγεκάνο), Μάριο Μιτάι (Λοκομοτίβ Μόσχας), Ελσεΐντ Χιούσαϊ (Λάτσιο), Μπεράτ Τζιμσίτι (Αταλάντα), Ενέα Μιχάι (Φαμαλικάο), Μάρας Κούμπουλα (Σασουόλο), Νασέρ Αλίγι (Βολουντάρι), Αρλίντ Αγέτι (Κλουζ), Αντριάν Ισμαΐλι (Έμπολι)


Μέσοι: Κριστιάν Ασλάνι (Ίντερ), Ερνέστ Μούτσι (Μπεσίκτας), Μεντόν Μπερίσα (Λέτσε), Νεντίμ Μπαϊράμι (Σασουόλο), Κιαζίμ Λάτσι (Σπάρτα Πράγας), Ουλμπέρ Ραμαντάνι (Λέτσε), Αμίρ Αμπράσι (Γκρασχόπερς), Κλάους Γκιασούλα (Ντάρμσταντ),


Επιθετικοί: Ρέι Μάναϊ (Σίβασπορ), Γιασίρ Ασάνι (Γκουανγζού), Ταουλάντ Σεφέρι (Μπάνιγιας), Αρμάντο Μπρόγια (Φούλαμ), Αρμπνόρ Χότζα (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Μιρλίντ Ντάκου (Ρούμπιν Καζάν)


Προπονητής: Σιλβίνιο



Η Ισπανία κλείδωσε με την νίκη της απέναντι στην Ιταλία την πρόκριση της στην νοκ άουτ φάση του Euro 2024. Άκρως παραγωγική και έχοντας τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, η ομάδα του Λουίς Ντε Λα Φουέντε δημιούργησε 20 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 8 βρήκαν στόχο. Άξιο αναφοράς πως το τελικό σκορ 1-0 δεν ήρθε από πόδια των Ισπανών αλλά από αυτογκόλ του αμυντικού της Ιταλίας, Καλαφιόρι.


Η Ισπανία μοιάζει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ίσως στην καλύτερη από όλες τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετέχουν στην τελική φάση των ομίλων, διαθέτοντας πολύ ποιότητα και βάθος στο ρόστερ. Εκτός από την επίθεση βέβαια και στην άμυνα δεν πάει πίσω καθώς έχοντας ήδη παίξει τα δύο πιο δυνατά παιχνίδια στου ομίλου δεν έχει δεχτεί ακόμη τέρμα.


Στα αγωνιστικά νέα δεν υπολογίζεται ο πολύτιμος μέσος της Σίτι, Ρόντρι καθώς συμπλήρωσε όριο καρτών. Δεν βρίσκεται στο 100% ο αμυντικός της Ρεάλ Νάτσο ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ματς κόντρα στην Ιταλία.



Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Ισπανίας:


Τερματοφύλακες: Σιμόν (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Ράγια (Άρσεναλ), Ρεμίρο ( Ρεάλ Σοσιεδάδ)


Αμυντικοί: Καρβαχάλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Χεσούς Νάβας (Σεβίλλη), Βίβιαν (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Λαπόρτ (Αλ Νασρ), Νάτσο (Ρεάλ), Λε Νορμάν (Σοσιεδάδ), Κουκουρέγια (Τσέλσι), Γκριμάλντο (Λεβερκούζεν)


Μέσοι: Ρόντρι (Μάντσεστερ Σίτι), Θουμπιμέντι (Σοσιεδάδ), Μερίνο (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Ρουίθ (Παρί Σεν Ζερμέν), Πέδρι (Μπαρτσελόνα), Φερμίν Λόπεθ (Μπαρτσελόνα)


Επιθετικοί: Άλβαρο Μοράτα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Χοσέλου (Ρεάλ Μαδρίτης), Φεράν Τόρες (Μπαρτσελόνα), Γιαμάλ (Μπαρτσελόνα), Όλμο (Λειψία), Οϊαρθάμπαλ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Νίκο Γουίλιαμς (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Αγιόθε Πέρεθ (Ρεάλ Μπέτις), Μπαένα (Βιγιαρεάλ)


Προπονητής: Λουις Ντε Λα Φουέντε




Πιθανές ενδεκάδες:





Αλβανία - Ισπανία Προγνωστικά Πρόταση:


Ένα θαύμα κυνηγάει η Αλβανία προκειμένου να έχει πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση καθώς χρειάζεται μόνο την νίκη. Η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και μπορεί να έχει "κλειδώσει" την πρόκριση και την πρώτη θέση, ωστόσο ακόμη και αν χρησιμοποιήσει αναπληρωματικούς προκειμένου να προφυλάξει την βασική ενδεκάδα ενόψει συνέχεια, υπερτερεί κατά μεγάλο βαθμό της Αλβανίας. Θα είναι παιχνίδι με καλό ρυθμό όπως και τα προηγούμενα ματς αμφότερων των ομάδων και θα πάμε με την επιλογή των Over 8.5 συνολικά κόρνερ αγώνα στο 1.91.



Στατιστικά στον όμιλο

Τα στατιστικά των ομάδων μέχρι τώρα στα παιχνίδια του ομίλου.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος.


 


Comments


bottom of page