top of page

▶️ ΑΓΙΑΞ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (26/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: πριν από 6 ημέρες

Για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League, ο Άγιαξ υποδέχεται την Μπεσίκτας στην Γιόχαν Κρόιφ Αρένα (Άμστερνταμ 26.09.2024 22:00). Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΑΓΙΑΞ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (26/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 

ΑΓΙΑΞ


Ο Άγιαξ αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) στην προηγούμενη αγωνιστική της Eredivisie στην έδρα της Γκόου Εχέντ Ιγκλς σε ένα παιχνίδι και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, με τον «Αίαντα» να μένει πίσω στο σκορ στο 64' και να βρίσκει απάντηση 5 λεπτά αργότερα με τον γκολ του Ντέιβι Κλάασεν στο 69'. Συνολικά στο Ολλανδικό πρωτάθλημα ο Άγιαξ στα 4 ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής μετράει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα με συνολικά τέρματα 8:3.


Στα αγωνιστικά νέα, για τον προπονητή της ομάδας, Φραντσέσκο Φαριόλ, έχουν τεθεί εκτός οι τραυματίες Σίβερτ Μάνσβερκ, Γιούρι Μπάας, Γκαστόν Άβιλα και Στίβεν Μπέργχαους.


ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ


Η Μπεσίκτας προέρχεται από νίκη στην περασμένη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ Τουρκίας, επικρατώντας δύσκολα με γκολ στις καθυστερήσεις 2-1 της

Εγιούπσπορ εντός έδρας. Η Μπεσίκτας τελείωσε το παιχνίδι με 62% ποσοστό κατοχή μπάλας και 15 προσπάθειες στο τέρμα με τις 6 να βρίσκουν εστία. Για την γηπεδούχο τα γκολ πέτυχαν οι Μίλοτ Ρασίκα (20') και Τσίρο Ιμόμπιλε (93').


Στο εγχώριο πρωτάθλημα η Μπεσίκτας βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς σε 5 αγώνες με 4 νίκες και 1 ισοπαλία και συνολικά τέρματα 11:4. Στις 5 από τις 6 συνολικά τελευταίες της αναμετρήσεις έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά γκολ γκολ.


Στα αγωνιστικά νέα, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που να επηρεάζει το αρχικό σχήμα για τον τεχνικό της ομάδας Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ. Οι απουσίες των Ερσίν Ντεστανογλού και Νετζίπ Ουϊσάλ προϋπήρχαν και πρόκειται για δεν πρόκειται για παίκτες «ενδεκαδάτους».


Πιθανές Ενδεκάδες





Άγιαξ - Μπεσίκτας Προγνωστικά Πρόταση:


Στις δύο μοναδικές συναντήσεις των δύο ομάδων στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ το 2023, ο Αίαντας επικράτησε εντός έδρας 2-0 και στην Τουρκία με 1-2. Η Μπεσίκτας μοιάζει πιο έτοιμη αυτήν την στιγμή από τον Άγιαξ και ίσως υπάρχει αξία να εμπιστευτούμε τους φιλοξενούμενους με βάσει το σετ των αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες, που δίνουν φαβορί όπως περιμέναμε τους Ολλανδούς.


Θα ρισκάρουμε προς το διπλό και θα πάρουμε το συνδυαστικό Χ2 Διπλή ευκαιρία + Goal Goal στο 3.00, καθώς η Μπεσίκτας δείχνει πολύ θετικά δείγματα από την αρχή της σεζόν και μπορεί να κάνει ζημία στον Άγιαξ σε μία επιλογή που την θεωρούμε Value Bet σε συνδυασμό με το αμφίσκορο διότι δύσκολα αυτό το ματς δεν θα έχει τέρματα.


Ο Όμιλος του Europa League ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page