top of page

ΑΓΓΛΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ (30/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έγινε ενημέρωση: 5 Ιουλ

Για την νοκ άουτ φάση των "16" του Euro 2024, η Αγγλία θα αντιμετωπίσεις με την Σλοβακία στο Βέλτινς Αρένα (Γκεζελκίρχεν 30/06/24 19:00). Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Ελβετία - Ιταλία. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:



ΑΓΓΛΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ (30/06/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αγγλία


Η Αγγλία παρόλο που την ακολουθεί ο τίτλος του πιο δυνατού φαβορί βάσει των προγνωστικών στοιχήματος, από την έναρξη του τουρνουά, μόνο να το επιβεβαιώσει δεν κατόρθωσε αυτό με την παρουσία της στα τρία πρώτα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του euro 2024.


Ναι μεν προκρίθηκε ως πρώτη στο γρκουπ της μαζεύοντας συνολικά 5 βαθμούς, όμως δημιούργησε προβληματισμό στο φίλαθλο κοινό της καθώς σκόραρε μόλις 2 τέρματα σε σύνολο τριών αγωνιστικών με ομάδες που θεωρητικά είναι κλάσης ανώτερη η ίδια. Η μεγαλύτερη κριτική βέβαια ασκείται στο προπονητή της ομάδας Γκάρεθ Σάουθγκέιτ, ο οποίος κρίνεται κυρίως με την επιλογή που παίρνει σχεδόν σε όλα τα ματς των "τριών λιονταριών" με την ομάδα του μόλις πετύχει το γρήγορο τέρμα, δίνει εντολή να οπισθοχωρήσει στον αγωνιστικό χώρο. Είναι όντως απορίας άξιον γιατί μιλάμε για ίσως ποιοτικότερο ρόστερ που είχαν ποτέ οι Εγγλέζοι ειδικά στην επιθετική του κρούση.


Η Αγγλία σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο των Σλοβάκων θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Ελβετία - Ιταλία. Μπροστά λοιπόν στην ευκαιρία των "τριών λιονταριών" να πάρουν εκδίκηση για τον χαμένο τελικό μέσα στο σπίτι τους από τους Ιταλούς, αν και εφόσον οι τελευταίοι καταφέρουν και προκριθούν.


Και τα 3 τελευταία ματς των Άγγλων στον όμιλο έληξαν Under 2.5, με τα δύο εξ αυτών μάλιστα συνολικό εύρος 0 έως 1 τέρμα.


Στα αγωνιστικά νέα, ξανά στα πλάνα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ο αριστερός μπακ Λουκ Σο, που δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής στο τουρνουά και λογικά δεν θα χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα σε ένα τόσο κρίσιμο ματς.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Αγγλίας:


Τερματοφύλακες: Άαρον Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ), Τζόρνταν Πίκφορντ (Έβερτον), Ντιν Χέντερσον (Κρίσταλ Πάλας)


Αμυντικοί: Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Μαρκ Γκουέι (Κρίσταλ Πάλας), Έζρι Κόνσα (Άστον Βίλα), Τζο Γκόμεζ (Λίβερπουλ), Λιούις Ντανκ (Μπράιτον), Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Κάιλ Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Κίεραν Τρίπιερ (Νιουκάστλ)


Μέσοι: Ντέκλαν Ράις (Άρσεναλ), Κόνορ Γκάλαχερ (Τσέλσι), Κόμπι Μέινου (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Άνταμ Γουάρτον (Κρίσταλ Πάλας), Τζουντ Μπέλινγκχαμ (Ρεάλ Μαδρίτης), Κόουλ Πάλμερ (Τσέλσι), Εμπερέτσι Έζε (Κρίσταλ Πάλας)


Επιθετικοί: Άντονι Γκόρντον (Νιουκάστλ), Φιλ Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Μπουκάγιο Σάκα (Άρσεναλ), Τζάροντ Μπόουεν (Γουέστ Χαμ), Χάρι Κέιν (Μπάγερν Μονάχου), Όλι Γουότκινς (Άστον Βίλα), Άιβαν Τόνεϊ (Μπρέντφορντ)


Προπονητής: Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ



Σλοβακία


Η Σλοβακία έκανε την έκπληξη στον όμιλο της κατορθώνοντας να κερδίσει τους Βέλγους στην πρεμιέρα με 1-0. Στην συνέχεια γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Ουκρανία και στην τελευταία αγωνιστική χρειαζόταν μόλις τον 1 βαθμό (όπως το ίδιο και η αντίπαλος της Ρουμανία) για να περάσουν χέρι-χέρι στην νοκ άουτ φάση. Η Σλοβακία βέβαια πήρε την πρόκριση ως μία εκ των καλύτερων τρίτων σε ένα σπάνιο όμιλο όσο αναφορά την τελική βαθμολογία με 4 ομάδες να είναι ισόβαθμες με 4 βαθμούς και η Ουκρανοί να μένουν εκτός καθώς μειονεκτούσαν στην διαφορά τερμάτων.


Δεν έχουν τίποτα να χάσουν οι Σλοβάκοι που σίγουρα αποτελούν το αουτσάιντερ της αναμέτρησης. Η πορεία της μέχρι τώρα στο euro θεωρείται επιτυχημένη, περνώντας για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε φάση νοκ άουτ και θα κυνηγήσει το όνειρο.


Στα αγωνιστικά νέα δεν προκύπτει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού με τον Φραντσέσκο Καλτσόνα να έχει διαθέσιμους όλους του παίκτες του για την μεγάλη μάχη.


Το πλήρες ρόστερ της Εθνικής Σλοβακίας:


Τερματοφύλακες: Ντουμπράβκα (Νιουκάστλ), Ρόντακ (Φούλαμ), Ράβας (Νιου Ίνγκλαντ)


Αμυντικοί: Κόσα (Σπάρτακ Τρνάβα), Σκρίνιαρ (Παρί Σεν Ζερμέν.), Όμπερτ (Κάλιαρι), Πέκαρικ (Χέρτα Βερολίνου), Βάβρο (Κοπεγχάγη), Ντε Μάρκο (Χατά), Γκιομπέρ (Σαλερνιτάνα), Χάντσκο (Φέγενορντ)


Μέσοι: Λομπότκα (Νάπολι), Ντούντα (Βερόνα), Κούτσκα (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Χροσόφσκι (Γκενκ), Μπένες (Αμβούργο), Ρίγκο (Μπάνικ Οστράβα), Μπέρο (Μπόχουμ)


Επιθετικοί: Σρέλετς (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Τούπτα (Σλόβαν Λίμπερετς), Ντούρις (Άσκολι), Σούσλοβ (Βερόνα), Μποζένικ (Μποαβίστα), Σάουερ (Φέγενορντ), Σρανζ (Σλ. Πράγας), Χάρασλιν (Σπάρτα Πράγας)


Προπονητής: Φραντσέσκο Καλτσόνα


Πιθανές ενδεκάδες:





Αγγλία - Σλοβακία Προγνωστικά στο Στοίχημα:


Προβληματισμός επικρατεί για τον εάν οι Άγγλοι μπορέσουν να διασπάσουν τα αμυντικά "μπλόκα" των Σλοβάκων. Όπως είναι εύκολα παρατηρητέο οι Άγγλοι όταν τα βρουν σκούρα ...βουτούν εντός της μεγάλης περιοχής. Δεν αποκλείεται λοιπόν να δούμε κάτι παρόμοιο και καθώς η άμυνα των Σλοβάκων δεν χαρακτηρίζεται και από επιπέδου παλιάς κοπής Ιταλών αμυντικών, θα πάμε σε αυτό το ματς με την επιλογή καταλογισμό πέναλτι στο 3.05. Για όσους θέλουν λιγότερο ρίσκο σε καλή απόδοση δίνεται και το 1 + Under 3.5 στο 1.90.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά euro 2024. Όπως και μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα


 



Comments


bottom of page