top of page
Εικόνα συγγραφέαUNDERCOVERSBET

ΑΓΓΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (10/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής δράσης του Β' Γκρουπ της League B του Nations League, η Αγγλία υποδέχεται την Ελλάδα στο «Γουέμπλεϊ (Λονδίνο 10.10.2024 21:45), με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην βαθμολογία του ομίλου με 6 πόντους. Τον όμιλο συμπληρώνουν Ιρλανδία και Φινλανδία.


Όποια ομάδα τερματίσει στην πρώτη θέση να προβιβάζεται απευθείας στην League A ενώ ο δεύτερος στον όμιλο θα παίξει αγώνες μπαράζ για την άνοδο, με ομάδα από όμιλο του League A ή Β. Αντιθέτως όποια ομάδα τερματίσει στην τέταρτη θέση υποβιβάζεται στην League C ενώ η τρίτη ομάδα του ομίλου παίζει μπαράζ για την παραμονή της. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΑΓΓΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (10/10/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΑΓΓΛΙΑ 🇬🇧


Το 2 στα 2 έκανε η Αγγλία στις πρώτες αγωνιστικές του ομίλου, κόντρα στην Ιρλανδία στην εκτός έδρας πρεμιέρα (2-0) και στο τελευταίο της παιχνίδι όπου επικράτησε της Φινλανδίας 2-0 στο «Γουέμπλεϊ». Στο συγκεκριμένο ματς οι Άγγλοι τελείωσαν την αναμέτρηση με ποσοστό κατοχής μπάλας στο 79% κατοχή και 22 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 8 βρήκαν εστία. Τα δύο τέρματα του αρχηγού και «αρχιστράικερ» των «τριών λιονταριών», Χάρι Κέιν (57', 76'), έδωσαν ένα προβάδισμα που μετά ήταν πολύ εύκολα διαχειρίσιμο από τους Άγγλους ποδοσφαιριστές, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά στοιχήματος που τους έδιναν φαβορί. Ανέπαφη κράτησαν την εστία τους και στα δύο πρώτα παιχνίδια με σημειωμένα 2 και λιγότερα τέρματα και στις δύο αναμετρήσεις (Under 2.5).



ΕΛΛΑΔΑ 🇬🇷


Ισόβαθμη με την Αγγλία με 6 βαθμούς στην πρώτη θέση του ομίλου είναι και η Ελλάδα που έστειλε μήνυμα πως είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Στην πρεμιέρα κέρδισε σχετικά εύκολα την Φινλανδία εντός έδρας 3-0 ενώ στο τελευταίο της ματς στην Ιρλανδία, απέδρασε με το διπλό από το Δουβλίνο, επικρατώντας 0-2 με τα τέρματα του Φώτη Ιωαννίδη (50') και Χρήστου Τζόλης (87'). Κοινό στατιστικό με τους Άγγλους πως δεν έχει δεχτεί γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές με συνολικά τέρματα 5-0. Πλήγμα θεωρείται στα πλάνα του προπονητή της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβτις, ο τραυματισμός που είχε στο ντέρμπι αιωνίων ο Φώτης Ιωαννίδης, και κρίνεται έτσι ανέτοιμος για τα επόμενα παιχνίδι της Εθνικής ομάδας στα προγνωστικά Nations League.



Αγγλία - Ελλάδα Προγνωστικά Πρόταση:


Η Αγγλία είναι χωρίς αμφισβήτηση είναι το φαβορί για την νίκη στο συγκεκριμένο αγώνα καθώς και για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Με νίκη ουσιαστικά δεν θα απειλείται από καμία ομάδα στην συνέχεια του ομίλου και πιστεύουμε πως κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θα βρει χώρους για να διασπάσει την άμυνα της «γαλανόλευκης». Πρόταση 1 + Under 3.5 στο 1.92



Ο Όμιλος των ομάδων




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Comments


bottom of page