top of page

▶️ ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (29/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena» (29.09.2024 21:30). Τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δύο αντίπαλες ομάδες με την ολοκλήρωση των πρώτων πέντε αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



▶️ ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (29/09/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΑΕΚ 🟡⚫


H AEK υπέπεσε στην δεύτερη «γκέλα» στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ προγνωστικά, καθώς στον τελευταίο της αγώνα έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Καλλιθέας. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση κατείχε την μπάλα σε ποσοστό 65%, σημειώνοντάς 13 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 6 κατέλεξαν εντός στόχου έναντι 10 τελικών προσπαθειών της γηπεδούχου. Στα 4 από τα 5 παιχνίδια της «Ένωσης» στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει μόνο μία εκ των δύο (NO GOAL), ενώ τα 3 από τα 5 έχουν τελειώσει με σημειωμένα 2 και λιγότερα τέρματα (Under 2.5).


Ως αποτέλεσμα η ισοπαλία κόντρα την Καλλιθέα, έφερε την ΑΕΚ 2 βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ ενώ βρίσκεται μπροστά από τον Παναθηναϊκό 3 βαθμούς. Συνολικά μετράει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες έχοντας επί του παρόντος την καλύτερη διαφορά τερμάτων στο +8 με 9 τέρματα υπέρ και μόλις 1 κατά.


Στα αγωνιστικά νέα, αρκετοί παίκτες παραμένουν εκτός για τον Ματίας Αλμέιδα εκ των οποίων οι Λάζαρος Ρότα, Μόζες Οντουμπάτζ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτ, Νορντίν Άμραμπατ, Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς, Έρικ Λαμέλα και Λιβάι Γκαρσία.



ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 🟢⚪


Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο τελευταίο του παιχνίδι με 3-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι ήταν ισόπαλο έως το 80ο λεπτό με τα δύο γκολ του Τζούρισιτς στο 81' και στο 88' να δίνουν την λύσουν στους πράσινους. Ο Παναθηναϊκός τελείωσε την συγκεκριμένη αναμέτρηση με 70% κατοχή μπάλας με 23 τελικές προσπάθειες για γκολ έναντι 15 των φιλοξενούμενων.


Συνολικά το τριφύλλι με την συμπλήρωση των πέντε πρώτων αγωνιστικών έχει απολογισμό 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα με συνολικά τέρματα 6 υπέρ και 4 κατά. Στα 3 από τα 5 τελευταία παιχνίδι του έχουν σημειωθεί από 2 και λιγότερα τέρματα (Under 2.5).


Στα αγωνιστικά νέα, μοναδικό πρόβλημα για τον Ντιέγκο Αλόνσο είναι η απουσία του Φίλιπ Μαξ. Οι πράσινοι της Πέμπτη θα κοντραριστούν με την Μπόρακ Μπάνια Λούκα εκτός έδρα για την πρεμιέρα της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.



ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Προγνωστικά Πρόταση:


Αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι με αρκετές μονομαχίες και θεωρούμε πως ο ρυθμός θα ανέβει περισσότερο στο δεύτερο μέρος. Κύρια επιλογή μας το ➡️ Χ Ημίχρονο στο 2.27.


Προτεινόμενο Bet Builder 🛠️


➡️ 2 έως 3 γκολ


➡️ Παναθηναϊκός Κόρνερ Over Over 3.5


➡️ 1ο Ημίχρονο Αποτέλεσμα - Ισοπαλία


Συνολική απόδοση 8.50


H Βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Comments


bottom of page