top of page

ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (16/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο παιχνίδι που "κλείνει" την τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Βόλο στην «OPAP Arena» (16.09.2024 20:00), με την Ένωση ως το απόλυτο φαβορί να στοχεύει την τρίτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Δείτε παρακάτω αναλυτικά:



ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (16/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 


ΑΕΚ - Βόλος Προγνωστικά Πρόταση:


Μετά την εντός έδρας "γκέλα" της δεύτερης αγωνιστικής όπου η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) εντός έδρας κόντρα στην Λαμία, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ξέσπασε στο τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή των Εθνικών ομάδων επικρατώντας 0-3 εκτός έδρας κόντρα στον Λεβαδειακό με σκόρερ τους Αμπουμπακάρι Κοίτα (45'), Νίκλας Ελίασον (53') και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (82').


Ο Βόλος στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε πριν την διακοπή, γνώρισε την ήττα στην έδρα του από τον ΟΦΗ με τελικό ακριβές σκορ 1-3. Παρόλο που η ομάδα του Βόλου είχε την κατοχή και τις περισσότερες φάσεις στον παιχνίδι, δεν κατόρθωσε να τις αξιοποιήσει πληρώνοντας για ακόμη ένα παιχνίδι λάθη στα "μετόσπισθεν".


Δεν υπάρχει κάποια αξία να κινηθούμε προς τον άσσο έστω και μαζί με κάτι συνδυαστικό. Εδώ η πρόταση είναι ➡️ Over 8.5 συνολικά κόρνερ στο παιχνίδι στο 1.70. Δεδομένο πως η ΑΕΚ θα πιέσει, ακόμη και αν προηγηθεί κόντρα σε μία ομάδα που δεν έχει δείξει δείγματα πως κοιτάει τόσο πολύ να "ταμπουρωθεί" στην άμυνα και να έχει παθητικό ρόλο. Αρκετά πιθανό να ανοίξει το ματς και για αυτό παίρνουμε αυτήν την επιλογή, με τις δύο ομάδες να παράγουν αρκετά κόρνερ και στα τελευταία τους παιχνίδια.


Η Βαθμολογία στην Super League ⬇️




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Βρείτε αναλυτικά τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα μαζί με αναλύσεις αγώνων για όλες τις κατηγορίες στα ➡️ προγνωστικά στοιχήματος.



Opmerkingen


bottom of page