top of page

Προγνωστικά Στοιχήματος 7/10/23

Έγινε ενημέρωση: 14 Ιουλ

Δείτε παρακάτω το σημερινό προτεινόμενο παρολί ημέρας.



Σάββατο σήμερα και το κουπόνι ως συνήθως είναι πλούσιο σε αρκετές ενδιαφέρον επιλογές στο δρόμο για την εξασφάλιση του ταμείου. Μετά από την έρευνα της έμπειρης ομάδας μας επιλέξαμε 5 σημεία για το σημερινό παρολί σε συνολική απόδοση 9.50










 


Το ποντάρισμα στο under στις μέρες μας δεν αποτελεί δημοφιλή επιλογή στοιχηματισμού καθώς οι περισσότεροι παίκτες έλκονται να ποντάρουν στα παιχνίδια να μπαίνουν πολλά goal, απολαμβάνοντας με αυτό τον τρόπο τη δράση και το επιθετικό ποδόσφαιρο. Στα περισσότερα σενάρια, τα στοιχήματα under προσφέρουν λιγότερες ευκαιρίες για υψηλά κέρδη σε σύγκριση με τα στοιχήματα over. Οι αποδόσεις είναι συνήθως χαμηλότερες, καθιστώντας λιγότερο ελκυστικό το στοίχημα. Στην τελική ο ίδιος ο παίκτης πρέπει να ποντάρει σε ότι πιστεύει ο ίδιος θα του επιφέρει μεγαλύτερο ποσοστό στις επιτυχίες του και να μην επηρεάζεται απ;o το συνολική τάση που επικρατεί.



 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευσης.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι τα προβλεπόμενα αποτελέσματα δεν αποτελούν πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό.

Εφιστούμε την προσοχή των επισκεπτών, που είναι νόμιμοι παίκτες του στοιχήματος, να παίζουν με βάση την οικονομική τους δυνατότητα και να διεξάγουν πάντα τη δική τους έρευνα.

Αυτό δεν αποτελεί συστάσεις για στοιχηματισμό ή χρηματοοικονομικές επενδύσεις, αλλά υπογραμμίζει την ανάγκη δικής σας αξιολόγησης.

Μην Ξεχνάτε να παίζεται υπεύθυνα.

Comments


bottom of page