top of page

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (11/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (11/04/24 19:45) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ

 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (11/04/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο κατάμεστο Γ. Καραϊσκάκης την Φενέρμπαχτσε (11/04/24 19:45), για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Σε καλή φόρμα βρίσκοτναι οι ερυθρόλευκοι, προέρχονται από νίκες στο πρωτάθλημα, με καλές εμφανίσεις. Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η Τούρκικη ομάδα, αφού λόγο των συμβάντων που είχε συμβεί στο παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ, χρησιμοποιεί σε πολλά παιχνδία την ομάδα της Κ19, με αποτέλεσμα να είναι άγνωστο η κατάσταση που μπορεί να βρίσκεται η βασική ομάδα που θα παραταχθεί στο Φάληρο.






 

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο νίκες στα πλέι οφς της Σούπερ Λιγκ κόντρα σε Άρη (3-0) και Λαμία (1-5). Αρκετά καλές εμφανίσεις για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ που δείχνει να ανεβάζει στροφές στο πιο κρίσιμο σημείο της φετινή σεζόν. Στην Λαμία δεν πήραν χρόνο συμμετοχής ο Φορτούνης, Τσικίνιο, Κάρμο και Ορτέγκα για να προφυλαχτούν ενόψει Φενέρ. Πολύ θετική εμφάνιση για τον Γιόβετισς, ο οποίος σκόραρε και κέρδισε πέναλτι για τους ερυθρόλευκους. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στους ''8'' της διοργάνωσης αποκλείωντας την Μακάμπι Τελ Αβίβ με μυθική ανατροπή, αφού ηττήθηκε εντός έδρας με 1-4, ωστόσο κατόρθωσε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ επικρατώντας 1-6 των Ισραϊλινών συμπεριλαμβανωμένου και της παράτασης. Σημαντική απουσία είναι αυτή του Ντάνιελ Ποντένσε καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών. Κανένα πρόβλημα τραυματισμού, επέστρεψε ο Αλεξανδρόπουλος, ωστόσο δεν είναι στο 100%.








Η Φενερμπαχτσέ κατέβασε για ακόμη μία φορά την Κ19 στο ματς Κυπέλου με την Γαλατάσαραϊ. όπου δέχτηκε μόλις γκολ στο 1' και αποχώρησε από το γήπεδο. Τελευταίο δείγμα από την βασική ομάδα υπάρχει στο ματς κόντρα στην Αντανατνεμίρσπορ για το Τουρκικό πρωτάθλημα με την Φενέρ να κερδίζει με 4-2 εντός έδρας, με τους Ντικού 17', Τζέκο 51' , Τάντιτς 70' και Ντούσουν 85' να βρίσκουν δίχτυα. Στην φάση των ''16'' η Τούρκικη ομάδα ''πέταξε'' εκτός την φιλόδοξη Βελγική Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ. Η Νίκη της επί βελγικού εδάφους με σκορ 0-3 ήταν αρκετή παρά το γεγονός πως ηττήθηκε στον επαναληπτικό αγώνα με 0-1. Δεν υπολογίζεται ο βραζιλιάνος κεντρικός μέσος Φρεντ.





Πρόταση: Αρκετά φορμαρισμένος δείχνει ο Ολυμπιακός, με ανεβασμένους στην απόδοση τους ποδοσφαιριστές και σε ατομικό επίπεδο. Την καλύτερη επίθεση στο Τουρκικό πρωτάθλημα έχει η Φενερμπαχτσέ μετρώντας 83 τέρματα! σε 31 αγωνιστικές. Είναι γνωστό πως διαθέτει αρκετά ποιοτικούς ποδοσφαιριστές κυρίως επιθετικά. Θα γίνει μεγάλη μάχη στο Φάληρο. Δύσκολο το σενάριο να μην βρουν δίχτυα και οι δύο ομάδες. Θα πάμε με το πιο ασφαλές θεωρητικά σημείο εδώ επιλέγοντας το Goal - Goal στο 1.65


 


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.

Comments


bottom of page