top of page

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΤΟΤΕΝΑΜ (01/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Νιούκαστλ υποδέχεται την Τότεναμ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ (Νιουκάστλ 01.09.2024 15:30), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής δράσης της Πρέμιερ Λιγκ 2024/25. Στους 4 πόντους ισοβαθμούν οι δύο αντίπαλες ομάδες μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές και ουσιαστικά αυτό είναι το πρώτο τους δυνατό τεστ στην σεζόν.



ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΤΟΤΕΝΑΜ (01/09/24) ✔️ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ


Η Νιούκαστλ την προηγούμενη αγωνιστική έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Μπόρνμουθ με το παιχνίδι να μένει στο 1-1 έως το φινάλε. Οι «Καρακάξες» σε ακόμη ένα παιχνίδι είχαν το ποσοστό κατοχής της μπάκας υπέρ τους (61%-39%), όμως σε επίπεδο ευκαιριών υπήρξαν σημαντικές φάσεις και στις δύο εστίες. Αρχικά οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος (Ταβερνιέρ 37'), με την Νιούκαστλ να απαντά στο 76' με τον Άντονι Γκόρντον ύστερα από ασίστ του Χάρι Μπαρνς που πέρασε ως αλλαγή στην έναρξη του δευτέρου μέρους. Δίκαιο αποτέλεσμα βάσει συνολικής εικόνας του παιχνιδιού.


Στο ενδιάμεσο η Νιούκαστλ αναμετρήθηκε στο Σίτι Γκράουντ απέναντι στη Νότινγκαμ Φόρεστ για το EFL CUP, όπου και οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση στα πέναλτι με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ και σε αυτό το παιχνίδι.


Στα αγωνιστικά νέα, οι τραυματίες Joe Willock, Callum Wilson, Lewis Miley, Sven Botman και Jamaal Lascelles δεν υπολογίζονται από τον προπονητή της Νιούκαστλ, Eddie Howe.



ΤΟΤΕΝΑΜ


Η Τότεναμ στο πρώτο της εντός έδρα παιχνίδια την περασμένη αγωνιστική στην Πρέμειρ Λιγκ, επιβλήθηκε της Έβερτον (4-0) με τους Μπισούμα (14'), Χέουνγκ-μιν Σον (25', 77') και Κριστιάν Ρομέρο (71') να χρίζονται σκόρερ για την ομάδα του Άνγκε Ποστέκογλου. Συνολικά τα σπιρούνια είχαν την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 71% δημιουργώντας συνολικά 13 τελικές προσπάθειες για γκολ εκ των οποίων 7 βρήκαν εστία. Τα «σπιρούνια» απειλήθηκαν ελάχιστα από την επιθετική γραμμή της Έβερτον καθώς το ίδιο συνέβη και στην πρεμιέρα στο Κίνγκς Πάουερ κόντρα στην Λέστερ με τα εύσημα να πηγαίνουν στην πολύ καλή λειτουργεία των μέσων της ομάδας στο ανασταλτικό κομμάτι.


Στα αγωνιστικά νέα, Ο Ντόμινικ Σολάνκε και ο Ροντρίγκο Μπεντανκούρ θα παραμείνουν εκτός πλάνων για το επερχόμενο παιχνίδι με την Νιούκαστλ.



Η Βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ



Νιούκαστλ - Τότεναμ Προγνωστικά Πρόταση:


Δύο ομάδες με πολύ καλή επιθετική λειτουργία στο παιχνίδι τους, που αγωνίζονται με αυξημένη κατοχή μπάλας στα «πόδια» τους. Δύσκολα δεν θα δούμε γκολ σε αυτήν την αναμέτρηση. Απόλυτη ισορροπία στις αποδόσεις νίκης με σχεδόν ίσες πιθανότητες στο σετ αποδόσεων των στοιχηματικών εταιριών. Δεν θα το ρισκάρουμε παραπάνω εδώ και θα πάρουμε το Goal - Goal και Over 2.5 στο 1.58. Πολύ πιθανό, οι τόσο χαμηλές αποδόσεις στα γκολ να κρύβουν παγίδες...


Πιθανές Ενδεκάδες




 

Ακολουθήστε τo Undercoversbet στο Google News 📰 και δείτε πρώτοι όλα τα νέα μας.


Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας. Ανακαλύψτε όλες τις προτάσεις στο στοίχημα.



Comments


bottom of page