top of page

Επιστροφή Φερνάντο Σάντος στην Εθνική;

Έγινε ενημέρωση: 15 Ιουλ




Με αφορμή το κακό κλίμα που υπάρχει στην Εθνική Ελλάδος και το θέμα που ''έσκασε'' με την αναφορά που έγινε από τον Πογέτ ότι ο συνεργάτης του στην Εθνική είναι απλήρωτος από την ΕΠΟ για οκτώ μήνες,κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια θα είναι η τελική κατάληξη της συνεργασίας της Ελληνικής ομοσπονδίας με τον Ουρουγουανό τεχνικό.


Υπάρχει έντονη η φημολογία πως θα ληθεί το συμβόλαιο του Πογέτ με την Εθνική μετά το ματς με την Γαλλία και στο φως έχει έρθει ένας παλιός μας γνώριμος ο Πορτογάλος Φερνάντο Σάντος καθώς φένεται να είναι ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του Ουρουγουανού τεχνικού στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας.


Η περίτπωση του Σάντος φαινομενικά δεν θα περιπλέξει πολύ την κατάσταση καθώς γνωρίζει όσο λίγοι την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική τα τελευταία χρόνια αφού έχει κάτσει στον πάγκο της γαλανόλευκης από το 2010 έως το 2014. Φυσικά είναι γνωστό πως είχε και παρελθόν με την Ελλάδα και πριν αναλάβει την Εθνική διότι ήταν τεχνικός της Αεκ του Παναθηναϊκού και του Παοκ. Εκτός αυτού είναι και άμεσα διαθέσιμος αφού πρόσφατα λύθηκε η συνεργασία του με την Εθνική Πολωνίας έπειτα από μία σεζόν όπου οι Πολωνοί δεν έμειναν και αρκετά ευχαριστημένοι στο διάστημα που ήταν επικεφαλής ο Πορτογάλος κόουτς.


Η επιστροφή Σάντος στην Εθνική θα είναι ένα καλό σενάριο για την δύσκολη αωνιστική συνέχεια που έρχεται. Σίγουρα θα φέρει θετική αύρα στα αποδυτήρια και μη ξεχνάμε πως η τελευταία αξιόλογη πορεία της γαλανόλευκης ήταν με τον ίδιο μπροστάρη στο euro 2012.


Ένα ακόμα σημαντικό ερώτημα που θα προκύψει είναι αν παίκτες όπως ο Φορτούνης και ο Κωσταντέλιας θα λάβουν κλήση να συμπεριληφθούν στο ρόστερ εφόσον κατά κοινή ομολογία είναι οι 2 πιο ταλαντούχοι και φορμαρισμένοι Έλληνες παίκτες αυτή τη στιγμή και η απουσία τους μάλλον κόστισε μέχρι την τώρα πορεία της Ελλάδας.


Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter της σελίδας μας για καθημερινή ενημέρωση στο στοίχημα.







Commentaires


bottom of page