top of page

ΓΕΩΡΓΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (26/03/24) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ

Έγινε ενημέρωση: 26 Ιουν

ΓΕΩΡΓΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (26/03/24 19:00) | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ - ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2024

 

ΓΕΩΡΓΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
 

H πιο κρίσιμη στιγμή για την Εθνική μας ομάδα έρχεται! Η Ελλάδα πηγαίνει στην Τιφλίδα για να κοντραριστεί με αντίπαλο την Γεωργία (26/03/24 19:00), σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ δίχως αύριο, αφού ο νικητής θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024, που θα διεξαχθεί φέτος το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας.


Η αναμέτρηση θα λάβει μέρος στο Μπόρις Παϊχάτζ, χωρητικότητας 54.000 θέσεων, το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο.




 

Η Ελλάδα έκανε επίδειξη δύναμης στον πρώτο προκριματικό αγώνα με αντίπαλο το Καζακστάν στην ΟΠΑΠ Αρένα, επικρατώντας με 5-0, ''καθαρίζοντας'' το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, αφού ήδη προηγούταν με 4 τέρματα διαφορά. Σκόρερ για την Εθνική ήταν οι Μπακασέτας 9' (Πέναλτι), Πέλκας 15', Φώτης Ιωαννίδης 37' και Κουρμπέλης 40'. Το 5ο γκολ ήρθε μετά από προσπάθεια του Κώστα Τσιμίκα και αυτογκόλ του Ταπάλοβ. Μία πεντακάθαρη νίκη που δείχνει πως οι παίκτες της Εθνικής είναι αποφασισμένοι να κάνουν το μεγάλο βήμα και να βρεθούν στα γήπεδα της Γερμανίας το Καλοκαίρι. Χωρίς κάποιο πρόβλημα απρόοπτο πρόβλημα, ο Γκουστάβο Πογέτ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.


 

Η Γεωργία επικράτησε με 2-0 στον πρώτο προκριματικό αγώνα του EURO με αντίπαλο το Λουξεμβούργο. Πρωταγωνιστής ήταν ο Μπούντου Ζιβζιβάτζε, ο οποίος σκόραρε εις διπλούν οδηγώντας την Εθνική του ίσως στον πιο μεγάλο αγώνα της ιστορίας της. Ανώτερη η Γεωργία σε γενικές γραμμές, πήρε δίκαια την πρόκριση, ωστόσο αν τελικά μετρούσε το γκολ που σκόραρε το Λουξεμβούργο στο 53', το ματς μπορούσε να πάρει διαφορετική τροπή. ''Ετοιμοπόλεμη'' εξίσου και η ομάδα του Σανγκόλ θα παραταχθεί πλήρης στον ''τελικό''.



Πρόταση: Παιχνίδι δίχως αύριο και για τις δύο ομάδες, έχει χαρακτήρα τελικού. Η Γεωργία θα επιδιώξει να βρεθεί για πρώτη φορά σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και έχει ένα μικρό πλεονέκτημα καθώς αγωνίζεται στην έδρα της. Αυτό βέβαια ίσως συντελέσει και ως επιπλέον βάρος στα πόδια των ποδοσφαιριστών, καθώς το διακύβευμα είναι μεγάλο. Αποφασισμένη η ''Γαλανόλευκη'' αποστολή να επιστρέψει με το εισητίριο της πρόκρισης. Είναι ανώτερη ομάδα σε γενικές γραμμές, αλλά ο αγώνας θα χρειαστεί τεράστια υπομονή. Πάμε με το παρακάτω συνδυαστικό σε απόδοση 2.45


Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Ισοπαλία

Συνολικά γκολ: Under 2.5



 
 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα σε όλες τις κατηγορίες, μαζί με  και τις αναλύσεις αγώνων. Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter για να βλέπετε τα νέα μας.

Ανακαλύψτε τα πάντα για το στοίχημα.


Οι πιθανότητες αλλαγής αποδόσεων υπάρχουν, καθώς οι τιμές μπορεί να έχουν

αλλάξει από τη στιγμή της δημοσίευση


Comments


bottom of page